.

Auto/Moto/Velo » Scaune auto 0-18 Kg

[Pagina 1 din 1]

Scaun auto Racing Team -Jane

Scaunul auto Racing poate fi utilizat cu fata sau cu spatele la directia de mers. A obtinut scorul maxim la EUROTEST in 2005 pentru grupa 0/1 (0 – 18 kg).

Caracteristici scaun auto RACING:

JANE a investit in propiul centru de cercetari privind impactul, astfel ca are posibilitatea sa creeze scaune auto care sa corespunda si celor mai stricte cerinte.
Dupa ce sunt testate in propriul laborator, scaunele auto sunt trimise la centrele de testare cele mai stricte din Europa, respectiv in Olanda la TNO Automotive Laboratories si IDIADA.
  a obtinut scorul maxim la EUROTEST in 2005 pentru grupa 0 – 1 (0 – 18 kg) se utilizeaza pentru copii care au greutate de la 0 pana la 18 kg protectie totala in caz de impact testat impotriva impactului lateral hamuri care pastreaza copilul ferm in scaun deoarece nu lasa corpul sa alunece, oferind in acelasi timp confort total (sunt realizate din material moale, placut la atungere) si protectie sporita materialul din care este realizata baza scaunului auto protejeaza tapiseria autovehicolului Dvs dispune de capac pe partea din spate a spatarului, loc de unde se poate ajusta dimensiunea hamului ofera confort sporit copilului in timp ce acesta se odihneste baza se poate inalta, echilibrand pozitia scaunului auto spatar reglabil se prinde cu centura de siguranta a autovehicolului materialul este impermeabil, dar lasa pielea copilului sa respire scaun auto omologat. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare scaun auto omologat conform standardului de siguranta European ECE R44/03 Red Crem Green Orange

693 RON voinicel.ro Iasi

Fotoliu auto Iseos Neo - Bebeconfort

Iseos Neo potrivit incepand de la nastere pana la 4 ani.
Iséos Neo asigura copilului o calatorie in conditii de deplina securitate, in pozitia cu spatele la directia de mers pentru 0 - 9 kg, apoi cu fata la directia de mers pentru 9-18 kg.
Husa extra moale si capitonata cu pernute pentru cap si spate, din 80% bumbac pentru a reduce supraincalzirea copilului.
Laterale de protectie in caz de accident.
Sistemul Modulo Safe permite ingustarea, largirea si inclinarea spatarului, acesta se poate adapta in functie de dimensiunile copilului.  

Datorita sistemului dublu de reglare centralizat pe butonul Modulo Safe, situat pe baza fotoliului auto, Iseos se adapteaza dimensiunilor copilului (utilizand una dintre rotitele butonului), dar se si poate inclina fluent (utilizand cea de-a doua rotita).
Dotat cu protectie laterala si sistem de pozitionare a centurilor care usureaza instalarea copilului.
Dotat cu centuri de siguranta reglabile in inaltime, in 4 pozitii.
Se recomanda pozitionarea in autovehicul:  cu spatele la directia de mers pentru bebelusii 0 - 9 kg.  cu fata la directia de mers pentru bebelusii si copiii peste 9 kg. Se modifica pe masura ce copilul dumneavoastra creste, datorita sistemului dublu de reglare progresiva (lateral si in inclinare) centralizat intr-un singur buton Modulo Safe.
Copilul este in siguranta si calatoreste comod.


Garantie: 24 luni  Optic pistache  Oxygen black  Oxygen red  Starlight grey      Optic framboise    

869 RON voinicel.ro Iasi

FOTOLIU AUTO DRIVER SP LUXE

Fotoliu auto, grupa I, recomandat pentru 0 - 18 kg, pana la 4 ani. Pernuta de sprijin pentru cap, spate si sezut.  Reductor inclus.  Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte, si se poate fixa pe 3 pozitii in inaltime.  Spatarul fotoliului auto este reglabil in 3 pozitii.   Pernuta de sprijin pentru cap si spate.   Garantie: 24 luni
Acest scaun auto este un dispozitiv omologat conform reglementarii europene ECE 44/04.
 

425 RON voinicel.ro Iasi

FOTOLIU AUTO BABYSAFE

Scaun auto pentru 0-18 kg (0-4 ani).
Spatar reglabil in 5 pozitii.
Pernuta confortabila.
Centuri cu prindere in 5 puncte.
Suport de prindere centura de siguranta.
Ham reglabil pe inaltime.
Husa lavabila la 30 de grade Celsius.
Dimensiuni: LxlxH cm 56x49x64 cm
Conform normei ECE R44/04.

295 RON voinicel.ro Iasi

FOTOLIU AUTO BABYGUARD

Scaun auto pentru 0-18 kg.
Pernuta confortabila.
Centuri cu prindere in 5 puncte.
Bara de protectie reglabila.
Ham reglabil pe inaltime.
Suport de prindere centura de siguranta.
Spatar reglabil in 3 pozitii.
Husa lavabila la 30 de grade Celsius.
Dimensiuni: LxlxH cm, 44x52x61 cm
Garantie: 24 luni
Conform normei ECE R44/04.

295 RON voinicel.ro Iasi

Fotoliu auto Moovy

Spatar reglabil in 4 pozitii in functie de necesitati.
  Centura de prindere in cinci puncte.
  Husa lavabila la 30 grade Celsius.
  Dimensiuni: 39 x 39 x 64 cm.
  Latime interioara (sezut): 26 cm.
  Garantie: 2 ani.
In conformitate cu standardul european 44/03

Important: pentru bebelusii cu greutatea pana la 10 kg se recomanda pozitionarea fotoliului auto cu spatele spre directia de mers, iar pentru copiii cu greutatea 10-18 kg se recomanda pozitionarea scaunului cu fata spre directia de mers.

Produs indisponibil.     

428 RON voinicel.ro Iasi

Fotoliu auto Marco Polo

Fotoliul Marco Polo este un scaun auto care ofera comfort si siguranta. Este dotat cu centuri de siguranta in 5 puncte reglabile si aparatori pentru umeri. Scaunul se inclina in 6 pozitii, de la pozitia de calatorie, la pozitia de somn. Este ergonomic si comod. Realizat din materiale de cea mai buna calitate. Husa este detasabila si se poate spala la 30 grade C. Garantie: 2 ani Respecta standardul european 44/04.

Important: pentru bebelusii cu greutatea pana la 10 kg se recomanda pozitionarea fotoliului auto cu spatele spre directia de mers, iar pentru copiii cu greutatea 10-18 kg se recomanda pozitionarea scaunului cu fata spre directia de mers.
  Produs indisponibil.

672 RON voinicel.ro Iasi

FOTOLIU AUTO DRIVER SP VICTORIA

Produs indisponibil. Fotoliu auto, grupa I, recomandat pentru 0 - 18 kg, pana la 5 ani. Reductor inclus. Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte, si se poate fixa pe 3 pozitii in inaltime. Spatarul fotoliului auto este reglabil in 3 pozitii.  Pernuta de sprijin pentru cap si spate.  Garantie: 24 luni
Acest scaun auto este un dispozitiv omologat conform reglementarii europene ECE 44/03.

332 RON voinicel.ro Iasi

Fotoliu auto Primo-Ferrari

Fotoliu auto cu reductor, grupa I, pentru copii cu o greutate cuprinsa intre 0-18 kg (0-4 ani).
  Reductor inclus.
Centura de prindere in 5 puncte si reglabila pe inaltime.
Pernuta pentru cap.
Greutatea: 5.9 kg.
Garantie: 1an.
Acest scaun auto este un dispozitiv omologat conform reglementarii europene ECE 44.

 

520 RON voinicel.ro Iasi
[Pagina 1 din 1]