.

Auto/Moto/Velo » Scaune auto 9-18 kg

[Pagina 1 din 1]

SCAUN AUTO EXO CU SISTEM ISOFIX - Jane

Pentru grupa de varsta 1,se utilizeaza pentru copii care au greutate de la 9 pana la 18 kg.
Protectie totala in caz de impact. Este prevazut pe interior cu material absorbant in caz de impact.
Testat impotriva impactului lateral.
Hamuri care pastreaza copilul ferm in scaun deoarece nu lasa corpul sa alunece, oferind in acelasi timp confort total (sunt realizate din material moale, placut la atungere) si protectie sporita.
Hamurile se ajusteaza automat pe inaltime, in functie de reglarea spatarului.
Sistemul de strangere al hamurilor de siguranta utilizeaza hamurile abdominale (sistem patentat). Ajustarea la scaunele auto traditionale se efectua utilizand hamurile care trec peste umarul copilului in timp ce acest model utilizeaza sistemul patentat al ajustarii hamurilor abdominale.
Include un sistem electronic care detecteaza daca scaunul este corect prins in sistemul ISOFIX al masinii (acest sistem este in curs de a fi patentat). Semnalele sunt atat vizuale cat si auditive.
Spatar reglabil in 5 pozitii diferite.
Exista 2 modalitati de fixare in masina: cu centura de siguranta a autovehicolului in 3 puncte in sistemul ISOFIX la care se adauga si prinderea de plafon (in cazul in care este disponibila pe masina) Poate fi instalat in orice tip de masina datorita sistemului “Universal”.
Sistemul ISOFIX care fixeaza scaunul de bancheta masinii, include un piston pneumatic (patentat) care permite scaunului sa fie foarte usor conectat la sistemul ISOFIX (sistem patentat) al masinii si in acelasi timp, ofera confort maxim datorita efectului de absorbtie al socurilor.
Include un sistem de ajustare automata a lungimii barelor metalice care se fixeaza de sistemul ISOFIX al masinii (sistem patentat). Atunci cand scaunul auto este lasat pe spate, fapt care duce la departarea sa de spatarul banchetei, sistemul ajusteaza automat barele metalice.
Materialul din care este realizata baza scaunului auto protejeaza tapiseria masinii Dvs.
In cazul in care se doreste acest lucru, scaunul poate fi prins doar cu centura de siguranta a autovehicolului, cu mentiunea ca centura de siguranta trebuie sa fie prevazuta cu prindere in 3 puncte.
Ofera confort sporit copilului in timp ce acesta se odihneste.
Scaun auto omologat conform standardului de siguranta European ECE R44/03.    Red  Crem  Green  Orange  

1485 RON voinicel.ro Iasi

Fotoliu auto AXISS - Bebe Confort

  Fotoliul Auto Axiss de la Bebe Confort, revolutioneaza modul de pozitionare a copilului in autovehicul.
Unicul sistem de rotatie TURNOSAFE ® (brevetat de Bebe Confort), va permite sa rotiti cu usurinta scaunul pana la 90 de grade, spre dreapta sau spre stanga.
Aparitia fotoliului auto Axiss - Bebe Confort reprezinta un pas important in domeniul sigurantei auto.
Special creat pentru a usura pozitionarea copilului in fotoliul auto Axiss, raspunde cerintelor cotidiene ale parintilor, care doresc un fotoliu auto practic ce ofera siguranta maxima si confort copilului.
Dispune de 8 pozitii de reglaj pe spatar, astfel incat bebelusul poate dormi confortabil in scaunul de masina, prin simpla apasare a butonului din fata acesta reglandu-se la pozitia dorita.
Fotoliu auto este recomandat copiilor intre 9-18 Kg.
Garantie 24 luni Testat si omologat conform ECE R44/04.
I-au fost atribuite 3 stele in 2008, de catre organizatiile europene de testare a sigurantei.        Optic pistache  Oxygen cream  Oxygen blue    Oxygen red  Starlight grey            

1315 RON voinicel.ro Iasi

FOTOLIU AUTO LORD - ROMER

In curand detalii.          

976 RON voinicel.ro Iasi

FOTOLIU AUTO KING PLUS - RÖMER

RÖMER KING PLUS grupa 1 (9-18 kg) - datorit&-259; sistemului inovativ de blocare a centurii de siguran&-355;&-259; auto - ofera o siguran&-355;a maxima, deoarece se instaleaza ferm pe scaunul masinii. Un scaun auto foarte apreciat de parinti. King Plus dispune de un mecanism Click&Safe care va indica prin fiecare semnal de clicc daca s-a executat o prindere in centuri a copilului dumneavoastra sigura si stabila. Profilul acestei noi generatii de scaune este completat cu o scoica mai mare care ofera mai mult spatiu copilului in crestere. Protectii laterale optime in caz de impact, datorita marginilor adanci cu pernite.. Hamuri reglabile pana la 7 pozitii in inaltime. Suporturile hamurilor faciliteaza asezarea si ridicarea copilului dumneavoastra din scaunul pentru copii. Tetiera reglabila in functie de inaltime cu adaptare automata a hamurilor, cu actionare din fata. Centuri proprii de prindere in 5 puncte. 4 pozitii de reglare a scaunului de la pozitia de sezut pana la o pozitia comoda de somn. Canale de aerisire pe spatar pentru o buna climatizare. Husa detasabila si lavabila, cu captuseala moale. Husa se poate scoate rapid, fara sa mai fie necesara desfasurarea si infasurarea centurilor. Se instaleaza in masina cu centura in 3 puncte. Garantie: 24 luni
Acest scaun auto este un dispozitiv omologat conform reglementarii europene ECE R44/04. Organizatiile de consumatori (cum ar fi Stiftung Warentest in Germania) si Cluburile auto (ADAC, ÖAMTC, TCS, ANWB, etc) efectueaza anual la nivel european, teste cu scaunele de masina pentru copii, care au intrat pe piata sau care au fost revizuite.
King Plus a trecut cu bine toate testele.                Eric  Ellen  Marcel    Benno (bleumarin)  Robbie (bleumarin cu gri)    

1084 RON voinicel.ro Iasi

FOTOLIU AUTO RÖMER SAFEFIX PLUS

RÖMER SAFEFIX PLUS se instaleaza si dezinstaleaza foarte usor. Este prevazut si cu bara de fixare cu ajutorul careia scaunul auto se fixeaza si de podeaua autovehiculului astfel incat impreuna cu sistemul ISOFIX impiedica rasturnarea, bascularea si rotatia scaunului de pe langa bratele de fixare ISOFIX. Click&Safe semnalizeaza prin intermediul unor sunete "clic", ca sistemul de centuri cu fixare in 5 puncte este ajustat in mod corespunzator pe copil. Asigura protectie maxima la socuri laterale, datorita marginilor adanci cu pernite. Tetiera reglabila in 7 trepte pe inaltime, cu reglare din fata, simultan se regleaza si inaltimea hamurilor. Hamuri cu prindere in 5 puncte cu reglaj central. Spatar reglabil in 4 trepte de la pozitia de sezut pana la pozitia culcat. Perna speciala pentru umeri care reduce sarcinile in zona gatului si a capului. Canale de ventilatie in zona spatelui pentru o climatizare buna. Husa moale, usor de scos si de spalat, fara sa mai fie necesara desfasurarea si apoi infasurarea centurilor. Se instaleaza in masina cu fata la directia de mers. Garantie: 2 ani. Omologat conform ECE R44/04. Organizatiile de consumatori (cum ar fi Stiftung Warentest in Germania) si Cluburile auto (ADAC, ÖAMTC, TCS, ANWB, etc) efectueaza anual la nivel european, teste cu scaunele de masina pentru copii, care au intrat pe piata sau care au fost revizuite.
  ISOFIX se poate monta in urmatoatele marci auto: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA LOGAN, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, KIA, MITSUBISHI, NISSAN, LANDROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, TOYOTA, OPEL, VOLVO, SKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, VW. Acest fotoliu cu ISOFIX poate fi folosit doar in vehicolele din urmatoarea lista aprobata: download. (La nevoie, pentru a vizualiza documentul in format PDF, puteti instala Adobe Reader.)
    Robbie Benno Ellen   Eric Marcel    

1799 RON voinicel.ro Iasi

FOTOLIU AUTO RÖMER DUO PLUS CU ISOFIX

RÖMER DUO PLUS a obtinut la testari rezultate extraordinare. Poate fi montat cu ISOFIX si TopTether (disponibil ca accesoriu) in toate autovehiculele in care exista si un punct de ancorare TopTether (omologare universala). Scaunul auto pentru copii poate fi montat cu ISOFIX (fara TopTether), daca exista o omolgare speciala pentru autovehiculul respectiv. Poate fi utilizat pentru copii intre 9-18 kg. Protectie optima la impactul lateral datorita marginilor adanci cu pernite. Sistem antibasculare unic. Ham de siguranta cu fixare in 5 puncte, reglabil pe inaltime in 7 pozitii. Perna speciala pentru umeri: reduce solicitarile in zona gatului/capului. Se fixeaza in sensul de mers. Spatar reglabil in 3 pozitii, usor de reglat si in timpul mersului. Tetiere reglabile in functie de inaltime si hamuri in 7 trepte, usor de reglat numai cu o singura mana. Canale de ventilatie in zona spatelui pentru o climatizare buna. Husa moale, detasabila si lavabila manual la 30 de grade C. Poate fi fixat in autovehicule dotate cu centuri de singuranta in 3 puncte, sau cu sistem ISOFIX . Garantie: 2 ani. Omologat conform ECE R44/04. Organizatiile de consumatori (cum ar fi Stiftung Warentest in Germania) si Cluburile auto (ADAC, ÖAMTC, TCS, ANWB, etc) efectueaza anual la nivel european, teste cu scaunele de masina pentru copii, care au intrat pe piata sau care au fost revizuite. ISOFIX se poate monta in urmatoatele marci auto: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA LOGAN, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, KIA, MITSUBISHI, NISSAN, LANDROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, TOYOTA, OPEL, VOLVO, SKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, VW. Acest fotoliu cu ISOFIX poate fi folosit doar in vehicolele din urmatoarea lista aprobata: download. (La nevoie, pentru a vizualiza documentul in format PDF, puteti instala Adobe Reader.)
  Marcel Benno(bleumarin) Ellen   Eric Robbie(bleumarin cu gri)
   

1524 RON voinicel.ro Iasi
[Pagina 1 din 1]