.

Auto/Moto/Velo » Scaune auto cu IsoFix

[Pagina 1 din 1]

Scaun auto Indy Team Plus - Jane

Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 15 si 36 kg (3-12 ani). Dispune de sistem ISOFIX care impreuna cu sistemul de centuri de siguranta ale autovehicolului, maresc protectia si stabilitatea copilului Dvs. Se poate transforma in scaun inaltator (se elimina spatarul foarte usor). Protectie totala in caz de impact. Testat impotriva impactului lateral. Reglabil pe latime si inaltime. Partile laterale ale scaunului aflate in zona lombara si a capului, se regleaza in functie de copilul Dvs. Partea scaunului care se afla in dreptul capului, se ajusteaza in functie de inaltimea copilului Dvs. In orice forma, ofera protectie maxima. Spatarul este reglabil (3 pozitii). Structura din aluminium imbunatateste protectia cu pana la 70% fata de sistemele traditionale. Design ergonomic cu sistem de ventilatie care lasa pielea copilului sa respire. Scaun auto omologat. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare. Omologat conform noii normative ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005.
  Red Crem Green Orange

814 RON voinicel.ro Iasi

FOTOLIU AUTO COSMO TECHNO CU ISOFIX

 Scaun auto cu Isofix grupa 0/1, pentru copii de la 9 luni la aproximativ 4 ani (9-18 kg). Prezinta proceduri simplificate de exploatarea si instalare in masina, cu sistemul Isofix Universal, aprobat conform ECE R44/04. Se poate instala in orice autovehicul prevazut din constructie cu sistem Isofix. Asigura protectie maxima, prin conectarea fotoliului cu sistemul Isofix de autovehicul.
Generos dimensionat, proiectat ergonomic, asigura protectie laterala in caz de impact.
Centuri de siguranta proprii, cu prindere in 5 puncte, reglabile in functie de dimensiunile copilului.
Band&-259; de blocare si amortizare a socurilor. Spatarul este reglabil in pozitiile de sezut si de relaxare (somn).  Husa este lavabila. Garantie: 24 luni.  

825 RON voinicel.ro Iasi

FOTOLIU AUTO ISEOS ISOFIX

Pentru autovehiculele dotate cu Sistem Isofix. In autovehiculele care nu sunt dotate cu Sistemul Isofix, instalarea fotoliului se face cu ajutorul centurii masinii. Centura de siguranta a autovehiculului nu mai este necesara. 2 dispozitive de prindere pentru fixarea fotoliului auto pe bancheta din spate a masinii. Prevazut cu chinga anti-rabatare top teather, astfel fotoliul auto este fixat usor si sigur pe bancheta masinii. Nu exista riscul de a instala gresit fotoliul auto, indicatoarele luminoase arata daca instalarea s-a realizat corespunzator. Premiat de catre Organizatia Eropeana a Testelor de Siguranta cu 4 stele. Protectiile pentru centuri sunt realizate dintr-un material anti-alunecare, pentru sustinerea copilului in cazul unui accident. Centura de siguranta in 5 puncte, usor de reglat. Protectie laterala Safe Side, pentru a proteja capul copilului. Husa captusita in punctele de contact ale corpului: cap, spate, sezut. Sistem Exclusiv Modulo Safe, dintr-o singura miscare pot fi reglate atat dimensiunile sezutului cat si inclinarea. Dispozitive de prindere pentru centurile masinii. Husa detasabila si lavabila. Garantie: 24 luni 4 stele acordate in 2006 de catre organizatiile europene de testare a sigurantei. Testat si aprobat conform ECE R44/04. Starlight grey Oxygen black Oxygen red  

1315 RON voinicel.ro Iasi

RÖMER KIDFIX

Bratele de fixare integrate la RÖMER KIDFIX se imbina perfect cu punctele de fixare ale autovehiculului, iar copilul este prins in scaunul de siguranta de centura de siguranta in 3 puncte a autovehiculului.  Avantajul acestei sigurante duble: in cazul unei coliziuni laterale copilul intra mai rapid in contact cu zona de amortizare a scaunului de siguranta si astfel va fi mai putin expus la solicitari.   Alunecarea periculoasa in sus a centurii in cazul coliziunilor frontale este impiedicata de o solutie constructiva speciala, care permite deplasarea controlata a pernei scaunului impreuna cu copilul.   RÖMER KIDFIX este omologat semi-universal (vezi lista de autovehicule) pentru fixare prin sistemul ISOFIX (si asigurarea copilului prin centura de siguranta in 3 puncte).  Poate fi utilizat pentru copii intre 15-36 kg.  Fixare in sensul mersului.  Protectie ridicata la socuri laterale.  Tetiere reglabile in inaltime cu 11 pozitii.  Pozitia de repaus este reglabila cu ajutorul parghiei de sub sezut fata.  Suportul pentru centura de siguranta, asigura un traseu prefect al acestuia.  Husa detasabila si lavabila manual la 30 de grade C.  Fixare in autovehicule cu centuri de siguranta in trei puncte, si/sau cu sistem ISOFIX. ISOFIX se poate monta in urmatoatele marci auto: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA LOGAN, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, KIA, MITSUBISHI, NISSAN, LANDROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, TOYOTA, OPEL, VOLVO, SKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, VW. Acest fotoliu cu ISOFIX poate fi folosit doar in vehicolele din urmatoarea lista aprobata: download. (La nevoie, pentru a vizualiza documentul in format PDF, puteti instala Adobe Reader.)


 
Kidfix Ellen
Kidfix Eric

917 RON voinicel.ro Iasi

RÖMER BABY-SAFE ISOFIX PLUS

RÖMER BABY-SAFE ISOFIX PLUS si baza ISOFIX sunt omologate ca sisteme complete pentru montajul cu ISOFIX. Se poate monta in autovehiculele dotate cu sistem ISOFIX si in cele fara sistem ISOFIX cu centuri in trei puncte, in sens opus directiei de mers. Ofera protectie optima la socuri laterale. Tetiera reglabila pe inaltime in 7 trepte dintr-o singura miscare. Centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte. Maner ergonomic, reglabil în 3 pozitii. Husa moale, detasabila si lavabila la 30 de grade. Baza (adaptorul) ISOFIX se fixeaza pe ambele puncte de ancorare ISOFIX. Bratul de fixare serveste la rigidizarea fixarii pe podeaua autovehiculului. Garantie: 2 ani.

ISOFIX se poate monta in urmatoatele marci auto: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA LOGAN, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, KIA, MITSUBISHI, NISSAN, LANDROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, TOYOTA, OPEL, VOLVO, SKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, VW. Acest fotoliu cu ISOFIX poate fi folosit doar in vehicolele din urmatoarea lista aprobata: download. (La nevoie, pentru a vizualiza documentul in format PDF, puteti instala Adobe Reader.)
   

1516 RON voinicel.ro Iasi

BAZA DE PRINDERE ISOFIX PENTRU PRIMO VIAGGIO

Baza de prindere ISOFIX pentru Cosuletul auto Primo Viaggio . Omologata conform ECE R44/04.

439 RON voinicel.ro Iasi
[Pagina 1 din 1]