.

Mobilier si Accesorii » Scaune de birou

[Pagina 1 din 1]

SCAUN BORA

Modelul BORA este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si în conditiile unei munci îndelungate. Înaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul poate fi înclinat si blocat în pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea înaltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut.

160 RON/PE BUCATA ARENA S.R.L. Valcea

SCAUN 1080 MEK LX

Modelul 1080 MEK LX este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat în general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si în conditiile unei munci îndelungate. Înaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul poate fi înclinat si blocat în pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea înaltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut

220 RON/Pe bucata ARENA S.R.L. Valcea

Scaun de birou Miraj

Sezut si spatar din material textil. Mecanism pneumatic si contact permanent. Spatar basculant ce poate fi blocat in diverse pozitii. Spatarul se inclina pentru a urmari continuu miscarile spatelui si pentru a-l sustine. Structura cromata.

Scaun de birou Torino

Sezut si spatar din material textil neagru. Mecanism pneumatic si contact permanent. Spatar basculant ce poate fi blocat in diverse pozitii. Spatarul se inclina pentru a urmari continuu miscarile spatelui si pentru a-l sustine.

Scaun de birou Star, stofa

Sezut si spatar din material textil. Mecanism pneumatic si contact permanent; 3 manete de reglare (o maneta pentru reglare simultana a sezutului si spatarului, o maneta pentru reglare pe inaltime si o maneta pentru reglare spatar individual).

Scaun de birou Mesh, stofa si plastic negre

Sezut si spatar din material textil si PU. Mecanism pneumatic si contact permanent. Spatar basculant ce poate fi blocat in diverse pozitii. Spatarul se inclina pentru a urmari continuu miscarile spatelui si pentru a-l sustine. Structura cromata.

Scaun de birou Spider, stofa neagra

Laterale, sezut si spatar realizate din piele, fata este din material textil. Structura cromata.

Scaun de birou Micro, stofa neagra

Sezut si spatar din material textil negru. Mecanism pneumatic si contact permanent. Spatar basculant ce poate fi blocat in diverse pozitii. Spatarul se inclina pentru a urmari continuu miscarile spatelui si pentru a-l sustine.

[Pagina 1 din 1]