.

Constructii » Sisteme de ventilatie si aer conditionat

[Pagina 1 din 1]

Dezumidificator WD 50

Dezumidificator profesional. Domenii de utilizare: uscarea constructiilor, pivnitelor, garajelor, uscarea in urma inundatiilor, crame, muzee, arhive, depozite, laboratoare, biblioteci, galerii arta, vinoteci, industria alimentara, uscatorii pt. haine, textile, covoare, aplicatii industriale Dezumidificator pe condensare cu recuperare de caldura Certificat Energy Star - consum redus de energie Mod de functionare silentios, curatare usoara, costuri minime de intretinere Filtru usor de curatat, rezistent Recipient de stocare mare, usor de curatat ACEST PRODUS POATE FI INCHIRIAT.

Umidificator WD B 600

Umidificatorul WD B600 este modelul asemanator cu WDB400 dar prevazut cu un sistem antibacterian ce are la baza functionarea unei lampi UV. Sistemul UV poate fi decuplat. Consum: doar 64 Watt ! Umidificatorul poate fi livrat in orice culoare din paleta RAL! Principiul de functionare permite atat umidificarea aerului cat si purificarea acestuia. Costuri de intretinere reduse, suprafetele de evaporare din material textil sunt lavabile. Prin curatarea usoara a acestor elemente se elimina posibilitatea acumularii bacteriilor. Aparatul se poate dota optional pt. a se racorda direct la sursa de apa. Cand recipientul se goleste, umidificatorul se opreste automat eliminandu-se posibilitatea supraincalzirii motorului.

Dezumidificatoare piscine SBA

Seria dezumidificatoarelor SBA de la HIDROS include echipamente performante destinate utilizarii in interiorul piscinelor unde nivelul umiditatii trebuie controlat pentru a asigura confortul utilizatorilor si durabilitatea finisajelor. Aceasta serie cuprinde 4 modele de baza cu capacitatăţi de la 50 la 200 litri / 24 h. Dezumidificatoarele SBA sunt concepute astfel incat intretinerea, accesul la componente si service-ul sa fie cat mai facil.

Banda adeziva pentru tevi

Dimensiune: 48mm x 30m. Nu este afectata de schimbarile climaterice si rezista actiunii agentilor chimici. Aderenta pe orice tip de material: lemn, plastic, metal

2.10 RON/bucata KD ASIALINK SRL Bucuresti

pompe caldura

Preiau energia de la o sursa de putere infinita, o transfera prinintermediul unui compresor unui agent primar Acesta poate incalzi sau raci un agebnt secundar Din reteaua electrica se consuma energie electrica pentru functionarea compresorului si a pompelor de circulatie si produc agent termic sau frigorific pentru incalzire,ACM, Aer conditionat cu o eficienta 2-6 ori energie termica produsa fata de energia electrica consumata

[Pagina 1 din 1]