Skonx
.

Skonx

[Pagina 1 din 1]

Genti Profesionale

GentiProfesionale.ro este un site ce si-a propus sa devina un punct de referinta in ceea ce priveste comertul de genti utilizate in transportul obiectelor fragile folosite in cele mai diverse profesii si destinatii. Suntem unici importatori B&W Germania, brand prin care va oferim Genti Outdoor ce pot fi folosite pentru transportul Aparaturii si Echipamentelor: Electrice si Mecanice, de Telecomunicatii si Radiolocatie, Mobile de Laborator; cat si pentru Scule si Instrumente, si nu numai. Calitatea materialelor arata valoarea si puterea acestor tip de genti ce rezista la temperaturi cuprinse intre -40°C si +80°C. Va invitam pe site-ul nostru pentru a va informa si a va convinge de utilitatea acestor genti. http://gentiprofesionale.ro

Reactivi, Sticlarie si Aparatura de laborator

Comercializam produse ale producatorilor: MERCK-Germania, SCHARLAU-Spania, SIGMA ALDRICH-SUA, HANNA-Germania, TCI-Japonia, ACROSS ORGANICS, si nu numai,Eprubete negradate si gradate;Baloane cotate;Baloane cu fund rotund;Baloane cu fund plat;Biurete diverse tipuri;Butirometre;Cilindri gradate Exicatoare cu sau fara robinet;Pahare Berzelius si Erlenmeyer;Palnii simple, de separare; Sticle brune/albe cu dop rodat pentru praf sau lichide;Sticle de ceas;Refrigeren; Cristalizoare; Cutii Petrii. Compania noastra va pune la dispoziţie o intreaga echipa de specialisti care sunt angrenati īntr-un continuu proces de dezvoltare, ca urmare soluţiile oferite de noi vor avea intotdeauna un coeficient ridicat de performanta. Destinatii: industria chimica si petrochimica; industria materialelor de constructii si energetica; industria alimentara; nucleara; agricultura si horticultura; medicale si farmaceutice; cercetare si educatie; protectia mediului.Va stam la dispozitie cu privire la produsele mai sus mentionate pe www.skonx.ro!

Echipamente de protectie a muncii

Incaltaminte de protectie (Pantof de lucru, incaltaminte cu talpa termorezistenta, cizma pescar, cizma electroizolanta, cizma pantalon, incaltaminte aluminizata); Imbracaminte de protectie: (tricou, bluzon, pulover, vesta multifunctionala, , pelerina de ploaie, vesta de semnalizare, imbracamine aluminizata, patura antifoc, pantalon piele spalt, sort protectie; Beneficiem de o linie diversificata pentru protectia mainii (manusa piele spalt, manusa lacatus, manusa sudor, manusa imblanita, manusa termoizolanta, manusa tricot, manusa protectie antichimica, manusi aluminizate); Avem o gama larga de accesorii de protectie (dispozitiv pentru manevrarea sigurantelor, trusa auto, trusa prim ajutor, vesta salvare, pompa detectie gaze, casca de protectie, ochelari de protectie, filtru pentru gaze s.a.); Muncitorii care au contact cu materiale toxice au nevoie de echipamentele speciale pentru a se proteja de fum si de gazele toxice. Protectia respiratorie poate fi garantata prin: semimasca protectie respiratorie Drager, filtru pentru gaze, semimasca pentru gaze, semimasca X-plore s.a..

Echipamente de protectie a muncii

Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: