.

Electronice si IT » software

[Pagina 1 din 2]  2 

Acollada Dezvoltare Software

Acollada, membru TotalSoft, adreseaza piata cu soluții de dezvoltare de software la cerere, aplicații web și soluții pentru dispozitive mobile in domenii precum Servicii, Telecom, Utilități și Sectorul Public. Cu o echipă de 150 de dezvoltatori, Acollada vizeza atragerea unor proiecte majore de outsourcing din piața internațională, zona īn care a livrat pānă acum peste 300 de proiecte off-shore, īn 25 de țări.

E - LOCK - control total asupra calculatorului.

E-Lock reprezinta o cheie hardware ce se conecteaza la portul USB al calculatorului cu ajutorul careia se poate controla/restrictiona: - accesul la anumite site-uri sau retele; - executia anumitor programe; - executia programelor de chat, messenger; - accesul la CD si/sau floppy; - activitatea online pe internet; - accesul la pornirea calculatorului pe baza de parola; - realizeaza incriptare/ascundere de fisiere sau directoare.; -durata de timp in care are acces o persoana la PC; E-Lock este, de fapt, o solutie de SECURIZARE CALCULATOR care combina o cheie hardware cu un software dedicat. Fiind destinat in egala masura atāt utilizatorilor de business din companii si din institutiile guvernamentale, cāt si celor casnici, principalul atu al lui E-Lock este usurinta in instalare si in utilizare. Asfel veti putea realiza pasii de securizare totala a calculatorului Dumneavoastra de acasa cu costuri minime. E-Lock se conecteaza la portul USB al computerului si se instaleaza foarte simplu, urmānd pasii din software-ul de pe CD. Trebuie mentionat, insa, ca daca aveti instalate mai multe sisteme de operare pe acelasi computer, E-Lock trebuie instalat pentru fiecare in parte.

TotalSal - program salarii

Totalsal este un program de salarii si personal, modern si usor de utilizat,flexibil, multisocietate, bugetari, multiutilizatori . Calcul salarii, CM, CO, configurare sporuri/retineri, state plata, fluturasi, declaratii, fise fiscale, contracte de munca, acte aditionale, adeverinte.

Microsoft Windows Vista Ultimate, Engleza, Upgrade DVD, Retail

Microsoft Windows Vista Ultimate English UPG Intl DVD

Microsoft Windows Vista Home Premium, Engleza, DVD, Retail

Microsoft Windows Vista Home Premium English Intl DVD

Microsoft Windows Vista Home Premium, Romana, DVD, Retail

Microsoft Windows Vista Home Premium Romanian Intl DVD

Microsoft Windows Vista Ultimate, Engleza, DVD, Retail

Microsoft Windows Vista Ultimate English Intl DVD

Microsoft Windows Vista Business, Romana, DVD, Retail

Microsoft Windows Vista Business Romanian DVD

Microsoft Windows Vista Ultimate, Romana, DVD, Retail

Microsoft Windows Vista Ultimate Romanian DVD

BitDefender Internet Security 2009, Resales, 5 licente, 1 an

BitDefender Internet Security v2009 RESALES - 5 licente, 1 AN

[Pagina 1 din 2]  2