.

Electronice si IT » solutii software

[Pagina 1 din 2]  2 

Charisma Business Suite

Aplicatiile care fac parte Charisma Business Suite au fost adoptate de peste 900 de clienti din sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta. Charisma Business Suite detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica: Charisma Enterprise sistem ERP; Charisma HR&Payroll management al resurselor umane si salarizare; Charisma Medical Software management al activitatii medicale; Charisma Analyzer solutie de Business Intelligence; Charisma Office Automation sustine ciclul financiar si imbunatateste eficienta operationala a firmei; Charisma Collection gestioneaza activitatea de recuperare a debitelor de la clienti; Charisma Cost Control - destinata controlului costurilor dintr-o companie; Charisma Document Management ofera suport pentru managementul documentelor companiei;

SkyConta - program de contabilitate GRATUIT

Programul SkyConta - program de contabilitate, gestiune, salarii, productie, mijloace fixe. Se adreseaza companiilor de orice marime si tuturor sectoarelor, de la cele cu profil general, de comert, productie, prestatoare de servicii pana la cele de import- export. Solutia propusa este un sistem integrat care va imbunatati sistemul informational in cadrul unei firme permitand conclucrarea tutulor departamentelor acesteia: financiar-contabil, desfacere, aprovizionare, productie şi nu in ultimul rand de conducere. PROMOTIE ! In perioada 01.07.2009- 01.10.2009 SkyConta BASIC poate fi achizitionat si GRATIS*. *Numai la incheierea unui Contract de asistenta pe o perioada de minim 2 ani, plata facundu-se o data la 6 luni.

150 EURO/buc* Skysoft SRL Dambovita

SkyLite - program de gestiune GRATUIT

SkyLite permite evidenţa informatizată necesară оn derularea activităţilor comerciale ale unei companii: de la facturare, baze de date clienţi şi furnizori, facturi proformă, note de recepţie şi avize de expediţie, registru de casa si banca, bilete la ordin si cecuri, bonuri de consum, facturi import pвnă la rapoarte şi statistici. PROMOTIE ! In perioada 01.07.2009- 01.10.2009 SkyLite BASIC poate fi achizitionat si GRATIS*. *Numai la incheierea unui Contract de asistenta pe o perioada de minim 2 ani, plata facundu-se o data la 6 luni.

75 EURO/buc Skysoft SRL Dambovita

Microsoft Windows 2003 Server Web, 32/64 bit, Retail

Microsoft Windows 2003 Server Web 32/64 bit

Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005, SP2, Engleza, OEM

Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 SP2 English

Microsoft Small Business Server 2008 Standard, licenta 1 client, acces user, OEM

Microsoft Small Business Server 2008 Standard licenta inca 1 client acces user

Microsoft Small Business Server 2008 Standard, licenta 1 client, acces device, OEM

Microsoft Small Business Server 2008 Standard licenta inca 1 client acces device

Microsoft Office Home and Student 2007, Win32, Romana, CD, Retail

Microsoft Office Home and Student 2007 Win32 Romanian CD

[Pagina 1 din 2]  2