.
Constructii» TOTO MONTAJPROFESIONAL CONSTRUCT

TOTO MONTAJPROFESIONAL CONSTRUCT


Adresa: sos Viilor,nr 92,sect 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0314205916, 0765459928
Reprezentant: Toth Bogdan
Web:http://www.vanzareparchet.ro

Descriere: TOTO MONTAJPROFESIONAL este o firma specializata in prestari servicii si desfasuram o gama larga si variata de activitati in acest domeniu
Oferim pachete complete de consultanta de specialitate,materiale profesionale,asistenta post-montaj,solutii tehnice aferente fiecarei suprafete de montaj,tratamente de sapa,strat suport,montaj ,finisaj si solutii de intretinere.

Suntem specializati in realizarea de efecte speciale pe pardoseli de lemn masiv ,astfel personalizam fiecare spatiu intr-un mod individual.
Firma noasta are in dotare utilaje profesionale de ultima generatie ,iar seviciile sunt asigurate de oameni competenti ,atestati si autorizati special in acest domeniu.
Echipa este intr-o permanenta informare cu noile tehnici de lucru ,tinand pasul cu tehnologia .
In decursul anilor am demonstrat seriozitate ,punctualitate si profesionalism iar cuvintele caracteristice firmei noaste sunt : negociere,eficienta,organizare,exigenta,abilitate si garantie.
Produsele noastre pot acoperi intreaga gama cromatica incercand astfel sa satisfacem nevoile tuturor celor care apeleaza la noi.Lucram cu toate gamele de parchet: masiv ,exotic,laminat,triplustratificat,pluta,deck,dusumea si cu o gama mare de esente lemnoase autohtone si exoticeTrimite un mesaj catre TOTO MONTAJPROFESIONAL CONSTRUCT
Titlu
Numele dumneavoastra
Telefon
Email
Mesaj

Produse de la TOTO MONTAJPROFESIONAL CONSTRUCT