.
Transporturi» TRANSPORT PRIVAT PERSOANE

TRANSPORT PRIVAT PERSOANE


Adresa: sos norului
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0748082575, 0748082575
Reprezentant: seriozitate

Descriere: Suntem o companie tanara , cu sediul in Bucuresti. Avem ca obiect de activitate servicii de curierat si transport de persoane.
Compania noastra are in centrul atentiei clientul, ceea ce conduce la o permanenta adaptare la cerintele pietei.
Prin serviciile pe care le oferim dorim sa venim in intampinrea clientilor nostri , astfel incat sa devenim un partener de incredere.
Aveti nevoie de transfer la aeroport ? Un transport de persoane in tara ? Aveti nevoie de un curier? Compania noastra este gata sa va ajute

1. Servicii de curierat. Pot oferi servicii de curierat companiilor interesate. Firmele pot apela ocazional pentru a transporta si livra documente sau colete importante. Acest serviciu se plateste in functie de destinatie si de greutatea coletului.
2. Transport scolar. Pot oferi transport copiiilor din gradinitele sau scolile private. Acest serviciu este foarte atractiv pentru parintii care sunt ocupati si traiesc in zone indepartate fata de scoala micutului.
3. Transport intern. Asigur transport in Bucuresti, Ilfov si toate orasele tari. Transfer, la si de la, Aeroportul International Henri Coanda
4. Transport nocturn. Pot oferi serviciile anumitor companii care asigura personalului sau transport pe timp de noapte. Firmele de call-center,restaurantelor,cazinourilor,. cluburi,etc
5. Transport extern. Efectuam transport international in intreaga Europa. Curse Romania-Polonia, Romania – Cehia, Romania-Slovacia, Romania –Germania, Romania-Bulgaria, Romania –Grecia etc.

Transportul se efectueza cu autoturisme ce pot transporta maximum 4 persoane.
Pretul se stabileste telefonic.


Trimite un mesaj catre TRANSPORT PRIVAT PERSOANE
Titlu
Numele dumneavoastra
Telefon
Email
Mesaj

Produse de la TRANSPORT PRIVAT PERSOANE

Transport privat persoane si curierat