.

Constructii » Tencuiala pentru constructii

[Pagina 1 din 1]

Tencuieli mecanizate

8.99 ron mp Realizam tencuieli cu masina de tencuit la preturi promotionale. Realizam tencuieli pe baza de var-ciment,ipsos si tencuieli termoizolante.

8.99 RON/mp SC Natroic SRL Vaslui

Tencuiala mecanizata

8.99 ron mp Aveti de tencuit suprafete mari sau sunteti in criza de timp? Noi suntem solutia la problema dumneavoastra: Mod de aplicare - tencuiala: se ponteaza suprafata de tencuit (pereti, usi , ferestre) cu coltari zincati de inalta calitate. Amestecul mortarului uscat ambalat la sac se face cu o cantitatea optim dozata de apa si aplicarea pe perete sau tavan a tencuielii o realizeaza echipamentul specializat PFT. Prin folosirea tencuielilor mecanizate reduceti cu pana la 80% din timpul executiei si 30% din pierderea de materiale. Personal cu experienta dobandita in strainatate.

8.99 RON/mp SC Natroic SRL Vaslui

TENCUIELI CLASICE MECANIZATE

BICONTRACTOR - executa tencuieli clasice mecanizate la nivel profesional cu utilaje profesionale

monocapa raspata

Tencuiala de tip monocapa este solutia cea mai avantajoasa pentru constructiile executate in sistemul de perete dublu cu camera de aer,(aceasta avind functia de bariera termica si fonica datorita izolantului folosit, vata minerala sau polstiren), In acest caz nefiind necesara izolarea exterioara a cladirilor, se poate aplica tencuiala direct pe suport,(carmida, b.c.a.,beton, blocuri prefabricate). Prin acest mod obtinem o tencuiala exterioara cu propietati sporite din punct de vedere mecanic, estetic si izolant, datorita faptului ca mortarul monocapa este hidrofug. Mortarul monocapa fiind un mortar colorat, disponibil intro gama larga de culori, pastrarea texturii si culori acestuia este mult mai indelungata decit a tencuielilor traditionale vopsite. La aplicarea acestui produs firma noastra asigura maximum de calitate, datorita experientei in manopera acestuia, si a mediilor folosie ( masina de tencuit continuu ).

[Pagina 1 din 1]