.

Transporturi » Transportatori externi

[Pagina 1 din 3]  2  3 

transport persoane

Oferim servicii de transport turistic ocazional intern international cu autocare de 8,15,17,20,37 locuri +remorca 2to. Preturi negociabile in functie de distanta parcursa ,timp stationare, nr de zile inchiriere .Serviciile oferite sint diverse .Excursii, tururi educationale, ptr scoli ,universitati ,grupuri religioase.Transport ptr tabere scolare la munte si mare, inchirieri ptr agentii de turism ,circuite turistice ,pelerinaje manastiri si biserici,calatorii business si agrement.transferuri de la si la aeroporturi.Pentru o calatorie sigura si confortabila apelati la serviciile noastre.telef.0744646160, constantin_coroiu@yahoo.com www.cocotransmixt.weebly.com.

transport persoane

Oferim servicii de transport turistic ocazional intern international cu autocare de 8,15,17,20,37 locuri +remorca 2to. Preturi negociabile in functie de distanta parcursa ,timp stationare, nr de zile inchiriere .Serviciile oferite sint diverse .Excursii, tururi educationale, ptr scoli ,universitati ,grupuri religioase.Transport ptr tabere scolare la munte si mare, inchirieri ptr agentii de turism ,circuite turistice ,pelerinaje manastiri si biserici,calatorii business si agrement.transferuri de la si la aeroporturi.Pentru o calatorie sigura si confortabila apelati la serviciile noastre.telef.0744646160, constantin_coroiu@yahoo.com www.cocotransmixt.weebly.com.

Transport privat persoane si curierat

Suntem o companie tanara , cu sediul in Bucuresti. Avem ca obiect de activitate servicii de curierat si transport de persoane. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa venim in intampinrea clientilor nostri , astfel incat sa devenim un partener de incredere. Aveti nevoie de transfer la aeroport ? Un transport de persoane in tara ? Aveti nevoie de un curier? Compania noastra este gata sa va ajute 1. Servicii de curierat. Pot oferi servicii de curierat companiilor interesate. Firmele pot apela ocazional pentru a transporta si livra documente sau colete importante. Acest serviciu se plateste in functie de destinatie si de greutatea coletului. 2. Transport scolar. Pot oferi transport copiiilor din gradinitele sau scolile private. Acest serviciu este foarte atractiv pentru parintii care sunt ocupati si traiesc in zone indepartate fata de scoala micutului. 3. Transport intern. Asigur transport in Bucuresti, Ilfov si toate orasele tari. Transfer, la si de la, Aeroportul International Henri Coanda 4. Transport nocturn. Pot oferi serviciile anumitor companii care asigura personalului sau transport pe timp de noapte. Firmele de call-center,restaurantelor,cazinourilor,. cluburi,etc 5. Transport extern. Efectuam transport international in intreaga Europa. Curse Romania-Polonia, Romania – Cehia, Romania-Slovacia, Romania –Germania, Romania-Bulgaria, Romania –Grecia etc. Transportul se efectueza cu autoturisme ce pot transporta maximum 4 persoane.

Transport privat de persoane Bucuresti Nessebar, Bulgaria

Transport privat de persoane din Bucuresti la/de la Nessebar in Bulgaria. Transferuri pentru turisti. Preluare de la adresa mentionata de client (Bucuresti) pana la destinatia finala din Nessebar. Raport calitate-pret-timp foarte bun. Transportul se asigura cu masini de 1-4 persoane (229 euro/masina) sau 1-8 persoane (299 euro/masina). Factura de pe firma platitoare de tva. Asigurare, combustibil, salariu sofer, taxa pod, vignieta toate sunt incluse si nu se mai percepe nici o taxa suplimentara. Pentru statiunile invecinate pretul poate suferii modificari minore. Detalii pe siteul www.bucharestairporttransfer.ro sau la telefon +40765.421.079 - Cristian Paraschiv.

Transport privat de persoane Bucuresti Obzor, Bulgaria

Transport privat de persoane din Bucuresti la/de la Obzor in Bulgaria. Transferuri pentru turisti. Preluare de la adresa mentionata de client (Bucuresti) pana la destinatia finala din Obzor. Raport calitate-pret-timp foarte bun. Transportul se asigura cu masini de 1-4 persoane (229 euro/masina) sau 1-8 persoane (299 euro/masina). Factura de pe firma platitoare de tva. Asigurare, combustibil, salariu sofer, taxa pod, vignieta toate sunt incluse si nu se mai percepe nici o taxa suplimentara. Pentru statiunile invecinate pretul poate suferii modificari minore. Detalii pe siteul www.bucharestairporttransfer.ro sau la telefon +40765.421.079 - Cristian Paraschiv.

Transport privat de persoane Bucuresti Nisipurile de Aur, Bulgaria

Transport privat de persoane din Bucuresti la/de la Nisipurile de Aur in Bulgaria. Transferuri pentru turisti. Preluare de la adresa mentionata de client (Bucuresti) pana la destinatia finala din Nisipurile de Aur. Raport calitate-pret-timp foarte bun. Transportul se asigura cu masini de 1-4 persoane (199 euro/masina) sau 1-8 persoane (259 euro/masina). Factura de pe firma platitoare de tva. Asigurare, combustibil, salariu sofer, taxa pod, vignieta toate sunt incluse si nu se mai percepe nici o taxa suplimentara. Pentru statiunile invecinate pretul poate suferii modificari minore. Detalii pe siteul www.bucharestairporttransfer.ro sau la telefon +40765.421.079 - Cristian Paraschiv.

Transport privat de persoane Bucuresti Albena, Bulgaria

Transport privat de persoane din Bucuresti la/de la Albena in Bulgaria. Transferuri pentru turisti. Preluare de la adresa mentionata de client (Bucuresti) pana la destinatia finala din Albena. Raport calitate-pret-timp foarte bun. Transportul se asigura cu masini de 1-4 persoane (199 euro/masina) sau 1-8 persoane (259 euro/masina). Factura de pe firma platitoare de tva. Asigurare, combustibil, salariu sofer, taxa pod, vignieta toate sunt incluse si nu se mai percepe nici o taxa suplimentara. Pentru statiunile invecinate pretul poate suferii modificari minore. Detalii pe siteul www.bucharestairporttransfer.ro sau la telefon +40765.421.079 - Cristian Paraschiv.

Transport privat de persoane Bucuresti Burgas, Bulgaria

Transport privat de persoane din Bucuresti sau Otopeni la/de la Burgas in Bulgaria. Transferuri pentru intalniri de afaceri, conferinte, evenimente, cursuri de pregatire. Preluare de la adresa mentionata de client (Bucuresti sau Otopeni) pana la destinatia finala din Burgas. Raport calitate-pret-timp foarte bun. Transportul se asigura cu masini de 1-4 persoane (229 euro/masina) sau 1-8 persoane (299 euro/masina). Factura de pe firma platitoare de tva. Asigurare, combustibil, salariu sofer, taxa pod, vignieta toate sunt incluse si nu se mai percepe nici o taxa suplimentara. Pentru statiunile invecinate pretul poate suferii modificari minore. Detalii pe siteul www.bucharestairporttransfer.ro sau la telefon +40765.421.079 - Cristian Paraschiv.

Transport privat de persoane Bucuresti Varna, Bulgaria

Transport privat de persoane din Bucuresti sau Otopeni la/de la Varna in Bulgaria. Transferuri pentru intalniri de afaceri, conferinte, evenimente, cursuri de pregatire. Preluare de la adresa mentionata de client (Bucuresti sau Otopeni) pana la destinatia finala din Varna. Raport calitate-pret-timp foarte bun. Transportul se asigura cu masini de 1-4 persoane (179 euro/masina) sau 1-8 persoane (229 euro/masina). Factura de pe firma platitoare de tva. Asigurare, combustibil, salariu sofer, taxa pod, vignieta toate sunt incluse si nu se mai percepe nici o taxa suplimentara. Pentru statiunile invecinate pretul poate suferii modificari minore. Detalii pe siteul www.bucharestairporttransfer.ro sau la telefon +40765.421.079 - Cristian Paraschiv.

Transport privat de persoane Bucuresti Ruse, Bulgaria

Transport privat de persoane din Bucuresti sau Otopeni la/de la Ruse in Bulgaria. Transferuri pentru intalniri de afaceri, conferinte, evenimente, cursuri de pregatire. Preluare de la adresa mentionata de client (Bucuresti sau Otopeni) pana la destinatia finala din Ruse. Transportul se asigura cu masini de 1-4 persoane (59 euro/masina) sau 1-8 persoane (79 euro/masina). Factura de pe firma platitoare de tva. Asigurare, combustibil, salariu sofer, taxa pod, vignieta toate sunt incluse si nu se mai percepe nici o taxa suplimentara. Detalii pe siteul www.bucharestairporttransfer.ro sau la telefon +40765.421.079 - Cristian Paraschiv.

[Pagina 1 din 3]  2  3