.

Mobilier si Accesorii » Usi si ferestre

[Pagina 1 din 1]

Usi de interior Workshop

Usi interioare complet echipate - Toc, foaie usa, balamale cilindrice, garnitura de etansare, broasca, maner cu sild. Variantele cu gol includ si sticla ornament tip Delta 2 - vopsite cu vopsea poliurietanica. Va rugam a ne contacta pentru oferte concrete de pret. Multumim.

usi , ferestre , scari

executam scari stejar,scari fag. si scari rasinoase,transport gratuit in toata romania,executam tamplarie stejar masiv sau stratificat,foisoare si mobila, ferestre stejar cu geam termopan,usi stejar masiv sau stratificat,scari spirale stejar sau fag.

USA DE INTRARE DIN TEI

USA DE INTERIOR seria CLASIC , model SIRET A, in urmatoarea alcatuire : - foaie usa cu falt , cu grosimea de 40 mm, cu rama din lemn masiv stratificat, bordurat si placat cu lemn masiv de tei , cu tablii din MDF cu dim de 16 mm, caserate cu furnir natural de tei , cu broasca de interior ; - toc rotund , sectiunea de 40 x 110 mm, fara prag , din MDF cu miez din placaj stratificat, caserat cu furnir natural de tei , echipat cu cheder si 3 balamale ; - set pervaz rotund ( 4 buc. Lungi si 2 buc scurte) , cu sectiunea de 80 x 16 mm , din MDF caserat cu furnir natural de tei ;

Usi glisante pentru dressing - Tropicale

Usi glisante pentru dressing disponibile in 4 variante de profile din aluminiu furniruite in 23 de culori, vopsite in 4 culori, finisate aluminiu satinat sau bronz. Sisteme complete de glisare si accesorii import Franta. Usile pot fi finisate in mai multe variante: pal, pal cu oglinda sau geam, geam colorat,oglinda. Pentru realizarea usilor glisante TROPICALE se foloseste traversa intermediara din aluminiu TROPICALE care este disponibila furniruita in 23 de culori, vopsita in 4 culori, finisata aluminiu satinat sau bronz. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia). Gratie prezentei SOGAL FRANCE in Romania prin intermediul firmei ROMOBILA, visul de a va mobila locuinta estetic, modern, practic si de calitate, este acum realitate Pentru o fatada cu dimensiunile intre 2400mm - 2500mm preturile sunt: - profil aluminiu satinat, usi pal - 3340 ron - profil aluminiu vopsite , usi pal - 3909 ron - profil aluminiu furniruit, usi pal - 4420 ron - profil aluminiu satinate, usi oglinda - 5344 ron - profil aluminiu furniruit, usi oglinda - 6176 ron Toate preturile contin TVA , montaj si transport. Montaj in max. 28 zile de la lansarea comenzii.

3340 RON Romobila Bucuresti

Usi glisante pentru dressing - Relief

Usi glisante pentru dressing disponibile in 4 variante de profile din aluminiu furniruite in 23 de culori, vopsite in 4 culori, finisate aluminiu satinat sau bronz. Sisteme complete de glisare si accesorii import Franta. Usile pot fi finisate in mai multe variante: pal, pal cu oglinda sau geam, geam colorat,oglinda. Pentru realizarea usilor glisante RELIEF se foloseste traversa intermediara din aluminiu RELIEF care este disponibila furniruita in 23 de culori, vopsita in 4 culori, finisata aluminiu satinat sau bronz. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia). Gratie prezentei SOGAL FRANCE in Romania prin intermediul firmei ROMOBILA, visul de a va mobila locuinta estetic, modern, practic si de calitate, este acum realitate. Pentru o fatada cu dimensiunile intre 2400mm - 2500mm preturile sunt: - profil aluminiu satinat, usi pal - 2992 ron - profil aluminiu vopsite , usi pal - 3411 ron - profil aluminiu furniruit, usi pal - 4133 ron - profil aluminiu satinate, usi oglinda - 4887 ron - profil aluminiu furniruit, usi oglinda - 5660 ron Toate preturile contin TVA , montaj si transport. Montaj in max. 28 zile de la lansarea comenzii.

2992 RON Romobila Bucuresti

Usi glisante pentru dressing - Reflet

Usi glisante pentru dressing disponibile in 5 variante de profile din aluminiu furniruite in 23 de culori, vopsite in 4 culori, finisate aluminiu satinat sau bronz. Sisteme complete de glisare si accesorii import Franta. Usile pot fi finisate in mai multe variante: pal, pal cu oglinda sau geam, geam colorat,oglinda. Pentru realizarea usilor glisante REFLET se foloseste traversa intermediara din aluminiu REFLET care este disponibila furniruita in 23 de culori, vopsita in 4 culori, finisata aluminiu satinat sau bronz . Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia). Gratie prezentei SOGAL FRANCE in Romania prin intermediul firmei ROMOBILA, visul de a va mobila locuinta estetic, modern, practic si de calitate, este acum realitate. Pentru o fatada cu dimensiunile intre 2400mm - 2500mm preturile sunt: - profil aluminiu satinat, usi pal - 2904 ron - profil aluminiu vopsite , usi pal - 3252 ron - profil aluminiu furniruit, usi pal - 4000 ron - profil aluminiu satinate, usi oglinda - 4745 ron - profil aluminiu furniruit, usi oglinda - 5495 ron Toate preturile contin TVA , montaj si transport. Montaj in max. 28 zile de la lansarea comenzii.

2904 RON Romobila Bucuresti

Usi glisante pentru dressing - Horizon

Usi glisante pentru dressing disponibile cu profil din aluminiu LISTEL vopsit in 4 culori, finisate aluminiu satinat sau bronz. Sisteme complete de glisare si accesorii import Franta. Usile pot fi finisate in mai multe variante: pal, pal cu oglinda sau geam, geam colorat,oglinda. Pentru realizarea usilor glisante HORIZON se foloseste traversa intermediara din aluminiu HORIZON disponibila vopsita in 4 culori, finisata aluminiu satinat sau bronz. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia). Gratie prezentei SOGAL FRANCE in Romania prin intermediul firmei ROMOBILA, visul de a va mobila locuinta estetic, modern, practic si de calitate, este acum realitate. Pentru o fatada cu dimensiunile intre 2400mm - 2500mm preturile sunt: - profil aluminiu satinat, usi pal - 1885 ron - profil aluminiu vopsit , usi pal - 2345 ron - profil aluminiu satinate, usi oglinda - 3794 ron Toate preturile contin TVA , montaj si transport. Montaj in max. 28 zile de la lansarea comenzii.

1885 RON Romobila Bucuresti

Usi glisante pentru dressing - Basic

Usi glisante pentru dressing disponibile in 6 modele de profile din aluminiu si un model de profil din otel , furniruite in 23 de culori, vopsite in 4 culori, finisate aluminiu satinat sau bronz. Sisteme complete de glisare si accesorii import Franta. Usile pot fi finisate in mai multe variante: pal, pal cu oglinda sau geam, geam colorat,oglinda. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia). Gratie prezentei SOGAL FRANCE in Romania prin intermediul firmei ROMOBILA, visul de a va mobila locuinta estetic, modern, practic si de calitate, este acum realitate. Pentru o fatada cu dimensiunile intre 2400mm - 2500mm preturile sunt: - profil otel vopsite, usi pal - 1250 ron - profil otel furniruit, usi oglinda - 3210 ron - profil aluminiu satinat, usi pal - 1746 ron - profile aluminiu vopsite , usi pal - 2172 ron - profile aluminiu furniruite, usi pal - 2616 ron - profile aluminiu satinate, usi oglinda - 3448 ron Toate preturile contin TVA , montaj si transport. Montaj in max. 28 zile de la lansarea comenzii.

1250 RON Romobila Bucuresti
[Pagina 1 din 1]