.

Industria Jucariilor » Vehicule copii

[Pagina 1 din 2]  2 

Tractor Farm cu Remorca

Ajuta-l acum pe tatal tau in gradina si distreaza-te cu noul tau tractor. Tractorasul este din material plastic cu pedale, de culoare verde. Are in componenta si remorca . Dimensiuni : 144 x 45 cm Greutatea : 8.5 kg Recomandat copiilor cu varsta : intre 2 si 5 ani

270 RON ZonaBebe.ro Cluj

Tricicleta demontabila

Tricicleta cu pedale include cosulet, claxon, scaunelul cu centura de siguranta, spatarul reglabil (pana la 96 cm) si maner reglabil. Foarte important este faptul ca tricicleta este demontabila, pentru facilitarea transportului. Dimensiuni : 720x495x545(960)mm Dimensiuni la impachetare : 346x298x437mm Greutatea : 4.94 kg Reccomandat copiilor cu varsta : intre 1,5 si 3 ani.

270 RON ZonaBebe.ro Cluj

Masinuta Tiger Elektro-Auto, Pooh Toys

Masinuta Tiger Elektro-Auto, Pooh Toys Masinuta pentru copii peste 2 ani. Maner usor de folosit, buton pornire-oprire, pedala de acceleratie, volan ergonomic, claxon. 2 difuzoare pentru muzica si sunete ale animalelor DATE TEHNICE: - diametrul rotilor: fata 10 cm, spate 15 cm - roti din pvc. - acumulator 6V / 4,5 Ah inclusiv incarcator 240 V. - timp incarcare ca.7-8 Std. - timp de functionare: aprox 2 ore. Dimensiuni L 73 cm, l 60 cm, h scaun cca. 26 cm. Viteza max cca. 5 km/h.

819.16 RON ZonaBebe.ro Cluj

Tricicleta pentru copii, Hauck, Bob the builder

Tricicleta pentru copii, Hauck, Bob the builder Tricicleta pentru copii peste 18 luni. Roti imbracate in cauciuc. Maner imbracat in burete moale. Cauciuc moale pe bara din fata pentru a impiedica lovirea copilului. Maner spate detasabil si centura de siguranta in 5 puncte. Pedalele se pot decupla la mers. Scaun reglabil inclusiv centura si spatar comod. Cos detasabil, spatar detasabil, maner spate detasabil. Maner moale. Miscare usoara si lina a rotilor. Diametrul rotilor din fata: cca.21 cm. Diametrul rotilor din spate: cca. 16 cm. Posibilitatea de blocare partiala a rotii din fata pe directia inainte. Pentru copii cu greutatea de max 25 kg.

396.9 RON ZonaBebe.ro Cluj

Tricicleta pentru copii, Hauck, Caddy Police

Tricicleta pentru copii, Hauck, Caddy Police Tricicleta pentru copii peste 18 luni. Roti imbracate in cauciuc. Maner imbracat in burete moale. Cauciuc moale pe bara din fata pentru a impiedica lovirea copilului. Maner spate detasabil si centura de siguranta in 5 puncte. Pedalele se pot decupla la mers. Scaun reglabil inclusiv centura si spatar comod. Cos detasabil, spatar detasabil, maner spate detasabil. Maner moale. Miscare usoara si lina a rotilor. Diametrul rotilor din fata: cca.21 cm. Diametrul rotilor din spate: cca. 16 cm. Posibilitatea de blocare partiala a rotii din fata pe directia inainte. Pentru copii cu greutatea de max 25 kg.

396.9 RON ZonaBebe.ro Cluj

Tricicleta pentru copii, Hauck, Caddy Princess

Tricicleta pentru copii, Hauck, Caddy Princess Tricicleta pentru copii peste 18 luni. Roti imbracate in cauciuc. Maner imbracat in burete moale. Cauciuc moale pe bara din fata pentru a impiedica lovirea copilului. Maner spate detasabil si centura de siguranta in 5 puncte. Pedalele se pot decupla la mers. Scaun reglabil inclusiv centura si spatar comod. Cos detasabil, spatar detasabil, maner spate detasabil. Maner moale. Miscare usoara si lina a rotilor. Diametrul rotilor din fata: cca.21 cm. Diametrul rotilor din spate: cca. 16 cm. Posibilitatea de blocare partiala a rotii din fata pe directia inainte. Pentru copii cu greutatea de max 25 kg.

396.9 RON ZonaBebe.ro Cluj

Tricicleta pentru copii, Hauck verde/albastru

Tricicleta pentru copii, Hauck verde/albastru Tricicleta pentru copii peste 18 luni. Roti imbracate in cauciuc. Maner imbracat in burete moale. Cauciuc moale pe bara din fata pentru a impiedica lovirea copilului. Maner spate detasabil si centura de siguranta in 5 puncte. Pedalele se pot decupla la mers. Scaun reglabil inclusiv centura si spatar comod. Cos detasabil, spatar detasabil, maner spate detasabil. Maner moale. Miscare usoara si lina a rotilor. Diametrul rotilor din fata: cca.21 cm. Diametrul rotilor din spate: cca. 16 cm. Pentru copii cu greutatea de max 25 kg.

396.9 RON ZonaBebe.ro Cluj

Tricicleta MTX Prema Disney Princess

Tricicleta (101) MTX Prema Disney Princess Tricicleta pentru copii peste 18 luni. Roti din plastic invelite in cauciuc. Maner detasabil si centura de siguranta in 5 puncte. Pedalele se pot decupla la mers. Scaun reglabil inclusiv centura si spatar comod. Cos detasabil. Maner moale. Miscare usoara si lina a rotilor. Diametrul rotii din fata: 21 cm. Diametrul rotilor din spate: 16 cm. Pentru copii cu greutatea de max 25 kg.

429.98 RON ZonaBebe.ro Cluj

Trotineta Scooter Mini Traxx albastru

Trotineta Scooter (101) MTX Cyclone - albastru Cadru din otel. Roti cu invelis moale, din cauciuc. Ghidon ergonomic, cu maner din cauciuc pentru evitarea ranirii copilului. Frana de picior (pe roata din spate). Miscare usoara a rotilor. Pentru copii cu greutatea de max 25 kg.

223.81 RON ZonaBebe.ro Cluj

Tricicleta cu cosulet

Tricicleta cu cosulet pentru copii Tricicleta cu pedale este fabricata din metal si plastic, viu colorata. Este prevazuta cu portbagaj in spate si cosulet in fata, pentru a putea transporta jucariile preferate sau diferite lucrusoare. Rotile sunt din cauciuc. Dimensiuni : 320x452x535 mm Dimensiuni la impachetare : 330x245x485 mm Greutatea : 4 kg Recomandat copiilor cu varsta : intre 1,5 si 4 ani.

176 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 2]  2