.

Constructii » Vopseluri » Judet Timis

[Pagina 1 din 1]

Spray marcaj

Spray de marcaj, fara CFC, care permite marcarea pe suprafete umede, pe piatra, beton, lemn sau asfalt. Recomandat pentru: - marcarea si inscriptionarea reperelor, a punctelor de masura si a cotelor in topometrie, masuratori pe santiere, agricultura, hidrometrie, exploatari forestiere - masurarea distantelor in cazul accidentelor rutiere. - marcaje in cadrul activitatilor sportive - lucrari de grafica si design Pretul nu contine TVA Culori normale sau fluo Ambalare: 12 buc de aceeasi culoare / cutie

25 RON/buc H&DMARK S.R.L Timis

Dulux Once - Vopsea Lavabila Acoperire Intr-un Singur Strat

Vopsea lavabila pentru interioare, rezistenta la frecare si spalare, cu luciu matasos. Permeabila la vapori si la aer, fara riscul picurarii, se aplica usor pe suprafete interioare de rigips, ipsos si glel etc. Acoperire garantata la aplicare intr-un singur strat. Compozitie: Emulsie acrilica pe baza de apa cu capacitate de acoperire garantata intr-un singur strat si disponibila in 25 de culori gata preparate. Aspect luciu matasos. Culori: paletar culori (25 nuante - 2007). Consum: 9mp/lit. Ambalaj: 2,5L.

Sadolin Extra - Lazur pentru lemn

Lazur gros pentru protectia suprafetelor exterioare de lemn. Pastreaza textura lemnului, ofera o protectie eficienta impotriva intemperiilor si razelor UV. Nu se va folosi la jucarii, stupi sau suprafete care vin in contact direct cu produse alimentare sau furajere, respectiv suprafete care sunt in contact direct cu apa. Compozitie: Rasina alchidica in solvent organic, cu adaos de pigmenti rezistenti la intemperii si radiatii UV. Formeaza un strat protector care creste rezistenta mecanica a suprafetei, protejeaza eficient lemnul impotriva mucegaiului si a cariilor. Varianta incolora, din cauza lipsei de pigmenti, nu ofera protectie in sine, ci se va finisa cu una din variantele colorate. Aspect satinat. Consum specific: 12-15mp/lit. Variantele de culori se pot amesteca intre ele in orice raport.

[Pagina 1 din 1]