accesorii balamale ascunse
.

Accesorii balamale ascunse

accesorii balamale ascunse: Rezultate in produse -(4) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Bucatarie la comanda

Mobilier bucatarie confectionat la comanda din pal melaminat de 18 mm, canturi ABS 0,5 - 2 mm, blat termorezistent de 28 mm. Accesorii: balamale si glisiere Blum (import Austria), inaltator aluminiu pentru a impiedica trecerea apei intre blat si faianta, picioare reglabile ascunse cu o plinta detasabila, sistem de fixare ascuns pentru corpurile superioare. Realizam orice model pe dimensiunile si culorile preferate. Masuratori, proiect 3D, transport si montaj gratuit.

Mobilier bucatarie la comanda Green PRO

Mobilier bucatarie este realizat din pal melaminat de 18 mm, canturi ABS 0.5 - 2 mm, blat termorezistent de 28 mm grosime. Accesorii folosite: balamale si glisiere Blum (import Austria), picioare reglabile ascunse cu o plinta detasabila, manere din aluminiu. Finisajul si dimensiunile mobilierului de bucatarie pot fi alese de Dvs in functie de preferintele si spatiul avut la dispozitie. Masuratori, proiect 3D, transport si montaj gratuit.

Mobila bucatarie Shine PRO

Mobila bucatarie Shine este realizata la comanda din pal melaminat lucios de 18 mm si poate fi personalizata in functie de spatiul Dvs avut la dispozitie. Accesoriile utilizate sunt de calitate import Austria: - Canturi ABS de 05 - 2 mm (sertare, usi, laterale, polite etc.), exceptie fac usile MDF care nu au cant ABS;- Elemente de cuplare demontabile, metalice, ascunse pentru corpurile de capat;- Sistem de fixare corpuri superioare cu reglaj; - Picioare reglabile pe corpuri inferioare 100 mm, inaltator aluminiu pentru a impiedica trecerea apei intre blat si faianta, plinta de aluminiu fixata pe picioare.- Balamale si glisiere Blum. Masuratori, proiect 3D, transport si montaj gratuit.

Mobila bucatarie Selenta

Mobila bucatarie executata din pal melaminat de 18 mm, finisaj wenge, blat termorezistent finisaj red, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Accesorii mobilier pentru bucatarie la comanda: manere din aluminiu, balamale Blum, glisiere Hafele, bara contrascurgere apa - aluminiu, picioare reglabile ascunse cu plinta din aluminiu detasabila, geamuri sablate cu rama din aluminiu pe pistoane cu gaz, picurator, cos Jolly, chiuveta inox antistropi si anticalcar. Mobila bucatarie la comanda cu Mobila Comanda .com !

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: