adeziv abs
.

Adeziv abs » Adezivi

Cautari similare:
   adeziv marmura      notite adezive      autoadeziv a4      adezivi polistiren      adezivi de contact      autoadeziva      banda dublu adeziva pentru oglinzi      adezivi      Adeziv Cm 17      ADEZIV GRESOGRANIT   
[Pagina 1 din 2]  2 

Adeziv gresie si faianta Kerabond T-R

Kerabond TR, este un adeziv pe baza de ciment (C1T), de culoare gri, de interior sau exterior, universal, fara alunecare verticala pentru montajul placilor din gresie portelanata la interior pe suport absorbant. Adeziv pentru montajul placilor de gresie, faianta, placi din argila tratata termic (Cotto) si a mozaicurilor din orice fel de placi ceramice, pe pardoseli, pereti sau plafoane. Kerabond T-R adeziv pentru montajul placilor portelanate cu dimensiuni de pana la 40x40 cm (1600 cm2), montate pe suport absorbant, dar numai la interior. NB: Kerabond T-R este un adeziv universal deoarece in amestec cu latexul Isolastic formeaza un adeziv imbunatatit ce corespunde cerintelor clasei C2ES2 (adeziv pe baza de ciment imbunatatit, cu timp deschis extins, foarte deformabil) dupa EN 12004. Grosime de aplicare adeziv: 5 mm. Consum: 2-6 kg/ mp. APLICARE: cu spatula dintata nr. 4, 5 sau 6. Ambalaj: saci de 25 kg. Certificat GEV EMICODE: EC1 R Plus, dupa aplicare adezivul are o emisie extrem de redusa de compusi organici volatili, (COV). Marcat CE in baza certificatului ITT Nr. 13/6468-334 APPLUS emis de Centrul Tehnologic LGAI, Bellaterra (Spania).

Adeziv faianta, gresie, Keraset

PROMOTIE adeziv KERASET Cumperi 5+1 gratis ! Valabilitate 6 Aprilie-31 Iulie, 2010. CALITATE/ SUPER PRET! Adeziv de exterior, pe baza de ciment, standard C1, de culoare gri pentru lipire placi ceramice absorbante pe suporturi absorbante de ciment, la pereti sau pardoseli, de exterior sau interior. Grosime de aplicare adeziv: pana la 5 mm. CONSUM: 2,5-5 kg/mp. APLICARE: cu spatula dintata nr. 4, 5 sau 6. Aderenta adezivului dupa EN 12004 (N/mmp): -dupa 28 zile: 1,0 -dupa expunere la caldura: 0,6 -dupa imersie in apa: 0,8 -dupa cicluri inghet/dezghet: 0,9 Conform SR-EN 12004, C1. Marcat CE in baza certificatului ITT nr. 71230101.101 (SVF) emis de laboratorul Saurefliesner-Vereinigung E.V. Grossburgwedel (Germania). Ambalaj: sac 25 kg. Pret pe bucata FARA TVA IN PROMOTIE 5+1.

4.75 EURO/25 kg FARA TVA la PROMOTIE MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Adeziv placari gresogranit Adesilex P9

CALITATE/ SUPER PRET ! Adeziv imbunatatit, pe baza de ciment (C2TE), de culoare gri, cu timp deschis extins, fara alunecare. Ideal pentru lipire placi ceramice neabsorbante de dimensiuni medii (pana la 30x30 cm) la pereti sau pardoseli, pe pardoseli incalzite si suprapozari de gresie pe gresie. Grosime de aplicare adeziv: pana la 5 mm. CONSUM: 2-5 kg/mp. APLICARE: cu spatula dintata nr.4, 5 sau 6. Conform SR-EN 12004 C2TE. Marcat CE in baza certificatului ITT nr. 54680102.101 (SVF) emis de laboratorul Saurefliesner-Vereinigung E.V. Grossburgwedel (Germania). Pret pe sac 25 kg, culoare gri, FARA TVA.

9.75 EURO/25 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Adezivi placari gresie, faianta, Kerabond T

CALITATE/ SUPER PRET ! KERABOND T, adeziv pe baza de ciment, tixotropic (C1T), de culoare gri, pentru orice tip de placi ceramice (faianta, gresie, gresie portelanata, klinker, cotto, etc). Uz interior sau exterior, pereti sau pardoseli. Particularitate: adeziv cu putere de lipire mult superioara fata de adezivii standard C1. Aderenta adezivului KERABOND T dupa EN 12004 (N/mmp): - dupa 28 zile: 1,4 - dupa expunere la caldura: 0,8 - dupa imersie in apa: 1,0 - dupa cicluri inghet/ dezghet: 1,2. Daca adezivul se utilizeaza pentru montajul de placi cu absorbtie redusa de apa, ex: mozaic vitroceramic, gresie portelanata, klinker, etc, la exterior, la piscine sau pe suport hidroizolat cu hidroizolatii pe baza de ciment, este obligatoriu ca adezivul Kerabond T sa se aditiveze cu 4 kg de latex ISOLASTIC rezultand un adeziv tip C2. Grosime de aplicare adeziv: 5 mm. CONSUM: 2-5 kg/mp. APLICARE: cu spatula dintata nr.4, 5 sau 6. Conform SR-EN 12004 C1T. Marcat CE in baza certificatului ITT nr. 25050176-1/GI (TUM) emis de laboratorul Universitatii Tehnice Munchen (Germania). Pret pe sac 25 kg, culoare gri, FARA TVA.

5.75 EURO/25 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Adeziv gresie, faianta Keraset

CALITATE/ SUPER PRET ! Adeziv pe baza de ciment, standard C1, de culoare gri pentru lipire placi ceramice absorbante pe suporturi absorbante de ciment, la pereti sau pardoseli, de exterior sau interior. Grosime de aplicare adeziv: pana la 5 mm. CONSUM: 2,5-5 kg/mp. APLICARE: cu spatula dintata nr. 4, 5 sau 6. Conform SR-EN 12004, C1. Marcat CE in baza certificatului ITT nr. 71230101.101 (SVF) emis de laboratorul Saurefliesner-Vereinigung E.V. Grossburgwedel (Germania). Ambalaj: sac 25 kg. Pret pe sac 25 kg, culoare gri, FARA TVA.

3.96 EURO/25 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Adeziv parchet masiv Lignobond

CALITATE/ SUPER PRET ! Lignobond, adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent, fara apa sau solventi, pentru parchet masiv din esente sensibile la umiditate, esente exotice sau indigene: fag, stejar, nuc, parchet stratificat, cu lamele de mari dimensiuni, montat pe sape de ciment, pardoseli noi sau existente, absorbante sau neabsorbante. Culori: maro inchis sau bej deschis. CONSUM: 1-1,5 kg/mp functie de rugozitatea suportului si marimea parchetului. APLICARE: cu spatula dintata pentru parchet nr. 2 sau 4. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret galeata 10 kg, FARA TVA.

40.50 EURO/10 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Adeziv Bona R777

Adeziv Bona R777 este un adeziv pentru parchet, poliurctanic bicomponcnt, conform DIN 281, care nu conţine apă sau solvenţi organici. Adezivul se întăreşte prin reacţie chimică, fără a se contracta (încreţi). Este potrivit pentru lemn extrem de sensibil la apâ(absorbţie) şi/sau pentru şape puţin sau deloc absorbante. Se poate folosi şi la lipirea pe toată suprafaţa podelelor laminate. Nu coţine solvent şi nici apă - O aderenţă excelentă la aproape toate tipurile de sapă si materialelemnoase - O textură compactă reţine urma şpaclului - Timp de deschidere bun - Nu se înregistrează dilatarea lemnului (umflare) Date tehnice Tipul de produs: Mixtura de Poliol, MDI Culoare: Component A: alb; Component B: maro Densitate: 1,5 g/cm3. Uşor de aplicat, stabil Agenţi de curăţare: BonaBond S 100, acetonă, etanol. Adezivul întărit poate fi curăţat numai mecanic! Depozitare: Ţineţi la loc răcoros, uscat şi bine aerisit. Temperatura nu trebuie sa coboare sub +5 grade C sau să depăşească +25 grade C în timpul depozitării sau transportului. Valabilitate: 12 luni de la data fabricaţiei

4.4 EURO/Kg. + TVA SC LT TOP PARCHET SRL Brasov

Bona R 770 - Adeziv pentru parchet - 12kg

Bona R 770 este un adeziv pentru parchet, poliurctanic bicomponcnt, conform DIN 281, care nu conţine apă sau solvenţi organici. Adezivul se întăreşte prin reacţie chimică, fără a se contracta (încreţi). Este potrivit pentru lemn extrem de sensibil la apâ(absorbţie) şi/sau pentru şape puţin sau deloc absorbante. Se poate folosi şi la lipirea pe toată suprafaţa podelelor laminate. - Nu coţine solvent şi nici apă - O aderenţă excelentă la aproape toate tipurile de sapă si materialelemnoase - O textură compactă reţine urma şpaclului - Timp de deschidere bun - Nu se înregistrează dilatarea lemnului (umflare) Date tehnice Tipul de produs: Mixtura de Poliol, MDI Culoare: Component A: alb; Component B: maro Densitate: 1,5 g/cm3. Uşor de aplicat, stabil Agenţi de curăţare: BonaBond S 100, acetonă, etanol. Adezivul întărit poate fi curăţat numai mecanic! Depozitare: Ţineţi la loc răcoros, uscat şi bine aerisit. Temperatura nu trebuie sa coboare sub +5 grade C sau să depăşească +25 grade C în timpul depozitării sau transportului. Valabilitate: 12 luni de la data fabricaţiei

4.78 EURO/Kg. + TVA SC LT TOP PARCHET SRL Brasov

Amorsa suprafete neabsorbante Mapeprim SP

CALITATE/ SUPER PRET ! Mapeprim SP, rasina acrilica bicomponenta, fara solventi, cu rol de amorsa de aderenta pe suporturi dificile, compacte sau neabsorbante (mozaic, gresie portelanata, granit). Se utilizeaza numai la interior, pe pardoseli compacte sau neabsorbante, inainte de turnarea de sape autonivelante. Sistem inovativ: pe amorsa, fara a imprastia si nisip de cuart, in timp de 4-6 ore se toarna direct sapa autonivelanta; cand nu este posibila turnarea de sapa, peste amorsa se imprastie nisip de cuart sort 0,7-1,2 mm iar turnarea sapei autonivelante sau aplicarea altor materiale este posibila cateva zile. Raport de amestecare componente 1:1. Ambalaj: Set 8 kg = comp. A 4 kg + comp. B 4 kg Set 4 kg = comp. A 2 kg + comp. B 2 kg. CONSUM: 0,1-0,2 kg/mp. APLICARE: cu pensula, rol sau spatula metalica. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe set de 8 kg, FARA TVA.

80.50 EURO/set de 8 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Amorsa pentru suprafete absorbante Primer G

CALITATE/ SUPER PRET ! Primer G, amorsa acrilica concentrata in dispersie apoasa, de culoare albastru deschis. Se aplica pe: -suprafetele absorbante si rugoase pe care se toarna sape autonivelante; -pe tencuieli din ciment pe care se aplica gleturi pe baza de ipsos; -pe tencuieli de ipsos cand se monteaza placi de faianta cu adezivi pe baza de ciment sau hidroizolatii. *Amorsa universala pentru suprafete absorbante pe care se aplica adezivi pe baza de ciment. Primer G are doar rol de a reduce si a uniformiza absorbtia de apa si fixeaza urmele fine de praf de pe suport. Grundul se utilizeaza pur sau se dilueaza cu apa in raport: 1:1; 1:2; sau 1:3. CONSUM: 0,1-0,4 kg/mp. APLICARE: pulverizare, trafalet sau cu bidineaua. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe bidon 10 kg, FARA TVA.

21.00 EURO/10 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti
[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: