adeziv inox
.

Adeziv inox

Cautari similare:
   adeziv de exterior      ADEZIV POLISTIREN      adeziv p9      adezivi polistiren      inox feritic      tabla inox targoviste      inox austenitic      oale inox      banda adeziva pentru tevi      Pompa submersibila inox surub   
adeziv inox: Rezultate in produse -(9) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Masina de tocat carne - Westmark

Masina de tocat carne, marca Westmark, din plastic si inox. Dispozitivul de actionare si cel cu ajutorul caruia se imping bucatile de carne sau aluat sunt din plastic. Are cutitul si 2 site de 4 mm si respectiv 8 mm din inox si un accesoriu din plastic pentru dulciuri. Are un suport adeziv care o fizeaza pe suprafata.

110 RON pentrugatit.ro

Set grill 6 piese - Calve

Set grill Calve, 6 piese, compus din:

-3 tavi, 32 x 22 x 4,5 cm, 30 x 20 x 4,5 cm, 27 x 18 x 4,5 cm, din aluminiu cu interior din teflon antiadeziv si exterior cu vopsea siliconica;
-3 gratare din inox.

Dispozitiv pentru pui intreg la cuptor - Westmark

Dispozitiv pentru coacerea puiului intreg la cuptor marca Westmark. Este compus dintr-o tavita rotunda antiadeziva cu diametrul de 21 cm si un suport din inox, care ajuta la mentinerea puiului in picioare.

Zdrobitor de cartofi - Berndes

Zdrobitor de cartofi marca Berndes, din plastic termorezistent cu maner din inox. Se recomanda a se folosi la vase cu interior antiadeziv, la o temperatura de pana la 210°C (+410F). Nu distruge stratul de teflon la utilizare. A nu se lasa in contact direct cu flacara. Se poate spala la masina de spalat vase.

Spumiera - Berndes

Spumiera marca Berndes, din plastic termorezistent, cu maner din inox. Se recomanda a se folosi la vase cu interior antiadeziv, la o temperatura de pana la 210°C (+410F). Nu distruge stratul de teflon la utilizare. A nu se lasa in contact direct cu flacara. Se poate spala la masina de spalat vase.

Paleta - Berndes

Paleta de gatit marca Berndes, din plastic termorezistent, cu maner din inox. Se recomanda a se folosi la vase cu interior antiadeziv, la o temperatura de pana la 210°C (+410F). Nu distruge stratul de teflon la utilizare. A nu se lasa in contact direct cu flacara. Se poate spala la masina de spalat vase.

Cleste friptura - Berndes

Cleste pentru friptura, marca Berndes, din plastic termorezistent, cu maner din inox. Se recomanda a se folosi la vase cu interior antiadeziv, la o temperatura de pana la 210°C (+410F). Nu distruge stratul de teflon la utilizare. A nu se lasa in contact direct cu flacara. Se poate spala la masina de spalat vase.

Polonic - Berndes

Polonic marca Berndes, din plastic termorezistent, cu maner din inox. Se recomanda a se folosi la vase cu interior antiadeziv, la o temperatura de pana la 210°C (+410F). Nu distruge stratul de teflon la utilizare. A nu se lasa in contact direct cu flacara. Se poate spala la masina de spalat vase.

Lingura de gatit - Berndes

Lingura marca Berndes, din plastic termorezistent cu maner din inox. Se recomanda a se folosi la vase cu interior antiadeziv, la o temperatura de pana la 210°C (+410F). Nu distruge stratul de teflon la utilizare. A nu se lasa in contact direct cu flacara. Se poate spala la masina de spalat vase.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: