adeziv poliuretanic parchet
.

Adeziv poliuretanic parchet

adeziv poliuretanic parchet: Rezultate in produse -(8) Rezultate in firme -(2)
[Pagina 1 din 1]

CLEANER L SOLUTIE CURATARE ADEZIV

CLEANER L, solutie pentru curatare a urmelor de adezivi monocomponenti poliuretanici, bicomponenti epoxi-poliuretanici sau bicomponenti poliuretanici, dupa montarea parchetul prefinisat (gata lacuit). Obs. Este eficace pentru a sterge urmele de adezivi, in primele 4 ore de la aplicare, cat adezivii sunt inca "proaspeti". Ambalaj: bidon metalic de 1 l (0,85 kg). Consum: 0,05-0,02 kg/mp. Aplicare: cu un material textil.

ULTRABOND P997 1K T,adeziv rapid

ULTRABOND P997 1K T, adeziv poliuretanic monocomponent, tixotropic, elastic, fara apa sau solventi cu intarire la umiditate. Se aplica sub forma de cordoane la lipirea elementelor pentru trepte, contratrepte, plinte sau la montalrea de parchet triplu stratificat. Obs. Adeziv tixotropic, economic, pentru lipirea si fixarea de plinte sau la placari in camp cu mozaic din lemn pe suprafete verticale (stalpi, pereti). Timp deschis: 110 minute. Pietonabil: dupa 12 ore. Intarire finala: dupa 3 zile. Ambalaj: salam de 600 cc (600 ml). Consum pe salam de 600 cc: 2 mp la scari, adeziv aplicat in cordoane; 4-6 mp parchet triplustratificat adeziv aplicat in cordoane; 15 m liniari de plinta. Aplicare: cu pistolul pentru salam. Se vinde la box.

ULTRABOND P990 1K adeziv PU monocomponent hard-elastic

ULTRABOND P990 1K, adeziv poliuretanic monocomponent, elastic, fara apa sau solventi, cu intarire la umiditate, pentru parchet lipit pe sape realizate cu TOPCEM, TOPCEM PRONTO, sape clasice pe baza de ciment sau anhidrice (ipsos/ sulfat de calciu), pardoseli existente din lemn, suporturi neabsorbante ca placaje ceramice, din marmura sau mozaic. Adecvat pentru pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Timp deschis: 110 minute. Pietonabil: dupa 12 ore. Intarire finala: dupa 3 zile. Ambalaj: galeata 15 kg. Consum: 0,8-1 kg / mp in functie de rugozitatea suportului si dimensiunea parchetului. Aplicare: cu spatula dintata MAPEI pentru parchet

4.4 EURO/kg Expert Parchet srl Cluj

ULTRABOND P902 2K adeziv bicomponent

ULTRABOND P902 2K, adeziv bicomponent epoxi-poliuretanic, flexibil, fara apa sau solventi pentru parchet din orice esenta, cu lamele de dimensiuni mari, lipit pe sape realizate cu TOPCEM, TOPCEM PRONTO, sape pe baza de ciment sau anhidrice (ipsos/ sulfat de calciu), pardoseli existente din lemn, suporturi neabsorbante ca placaje ceramice, din marmura sau mozaic. Adecvat pentru pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Timp deschis: 60 minute. Pietonabil: dupa 24 ore. Intarire finala: dupa 3 zile. Ambalaj: galeata de 10 kg ce contine comp. A 9 kg si comp. B 1kg. Consum: 1-1,5 kg/mp in functie de rugozitatea suportului si dimensiunea parchetului. Aplicare: cu spatula dintata MAPEI pentru parchet.

3.5 EURO/kg Expert Parchet srl Cluj

Adeziv poliuretanic parchet, Ultrabond Eco P991 1K

Promotie ADEZIV+ Spatula Metalica. Perioada Promotiei 15 Iunie - 30 Septembrie. CALITATE/ SUPER PRET ! Ultrabond Eco P991 1K, adeziv poliuretanic monocomponent, fara apa sau solventi, GEV- EMICODE, EC1R, elastic, pentru parchet masiv din orice esenta sau parchet stratificat, montat prin lipire pe sape realizate cu MAPECEM, MAPECEM PRONTO, TOPCEM, TOPCEM PRONTO, sape clasice pe baza de ciment, sape anhidrice (ipsos/ sulfat de calciu) pardoseli existente din lemn, suporturi neabsorbante ca placaje ceramice, pardoseli de marmura, granit, mozaic, etc. Adecvat pentru montare parchet pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. Caracteristicile de baza: - Produs poliuretanic monocomponent cu intarire in prezenta umiditatii din aer. - Datorita timpului deschis extins, adezivul se preteaza la lucrari laborioase de montaj. - Fata de adezivii bicomponenti, adezivul monocomponent nu impune parchetarului utilizarea intr-un anumit interval de timp. - Adezivul ramas neutilizat, corect reambalat se poate folosi intr-un interval de 12 luni. Culori: bej. Aderenta adezivului prin tractiune (N/mmp): - lemn lipit pe beton: 2,5 - lemn lipit pe gresie: 1,8 Ambalaj: galeata de 15 kg. CONSUM: 0,8-1 kg/mp functie de rugozitatea suportului si dimensiunea parchetului. APLICARE: cu spatula dintata MAPEI pentru parchet. Pret pe galeata 15 kg, FARA TVA.

63.00 EURO/15 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Adeziv parchet masiv Lignobond

CALITATE/ SUPER PRET ! Lignobond, adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent, fara apa sau solventi, pentru parchet masiv din esente sensibile la umiditate, esente exotice sau indigene: fag, stejar, nuc, parchet stratificat, cu lamele de mari dimensiuni, montat pe sape de ciment, pardoseli noi sau existente, absorbante sau neabsorbante. Culori: maro inchis sau bej deschis. CONSUM: 1-1,5 kg/mp functie de rugozitatea suportului si marimea parchetului. APLICARE: cu spatula dintata pentru parchet nr. 2 sau 4. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret galeata 10 kg, FARA TVA.

40.50 EURO/10 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Produs curatare adezivi montaj parchet Cleaner L

CALITATE/ SUPER PRET! Solutie de curatare a urmelor de adezivi (ex. Lignobond, Ultrabond...), dupa montarea parchetul prefinisat (gata lacuit). Este foarte eficace pentru a sterge urmele de adeziv de pe suprafata lacuita, in primele 4 ore de la montarea parchetului. Indeparteaza urme de adezivi monocomponenti poliuretanici, bicomponenti epoxi-poliuretanici sau epoxidici. AMBALAJ: bidon metalic de 0,85 kg. CONSUM: 0,05-0,2 kg/mp. APLICARE: cu un material textil. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe bidon 1 l, FARA TVA.

9.30 EURO/0,85 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Adeziv bicomponent poliuretanic% R777/14 - pentru parchet

R777 este un adeziv 100% poliuretanic bicomponent, pentru parchet,.Nu contine apa nici solventi organici. Adezivul se intareste prin reactie chimica, fara a se contracta. R777 este destinat in special lemnului extrem de sensibil la umflare (umezeala) si pentru lipire pe suporturi neabsorbante sau cu absorbtie redusa. alte detalii pe www.magazin-bona.ro

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: