aditiv sapa
.

Aditiv sapa

Cautari similare:
aditiv sapa: Rezultate in produse -(7) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Sapa Epoxidica Autonivelanta Cimentica EMEX MINERAL

Sapa Epoxidica Cimentica EMEX MINERAL este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent si aditivi speciali, cu adaos de ciment si cuart. Produsul se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii chimice puternic agresive, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, etc.. Sapa Epoxidica de Egalizare Cimentica este folosita pentru umplerea defectelor si asigurarea planeitatii pardoselilor de suprafete mari, la preturi accesibile. Caracteristici principale: Produs agrementat sanitar Etalare de exceptie Duritate excelenta Durabilitate mare Aderenta ridicata la suport Rezistenta mare la abraziune Rezistenta excelenta la uzura Rezistenta mare la agenti corozivi Rezistenta mare la hidrocarburi, medii acide sau alcaline. Domenii de Utilizare Sapa Epoxidica Cimentica EMEX MINERAL este destinata utilizarii profesionale pentru pregatirrea pardoselilor deteriorate din beton in vederea aplicarii de pardoseli autonivelante sintetice. Produsul este cea mai buna varianta de pregatire a suprafetei, atat in ceea ce priveste duritatea si rezistenta cat si a pretului foarte accesibil comparativ cu alte metode de nivelare, cum ar fi frezarea suportului. Acest tip de sapa de egalizare va asigura un strat intermediar, ce indeplineste toate caracteristicile solicitate pentru aplicarea unei pardoseli finale. Fisa Tehnica: http://www.emex.ro/Doc/Sapa-Epoxidica-Cimentica-Emex-Mineral.pdf

Mortar Epoxidic Bicomponent EMEX

Mortarul Epoxidic Bicomponent EMEX (numit si sapa epoxidica) este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali, conceput pentru egalizarea suprafetelor orizontale denivelate in vederea pregatirii pentru aplicarea economica de pardoseli autonivelante sintetice. Produsul este special recomandat pentru sapele vechi, cu un grad de deteriorare pronuntat, sau unde exista mici goluri de umplere. Produsul se remarca prin stabilitate in medii chimice acide sau alcaline si variatii termice mari. Caracteristici principale: Aderenta excelenta la beton Opreste deteriorarea suportului Duritate excelenta Durabilitate mare Rezistenta excelenta la uzura Rezistenta mare la agenti corozivi Egalizeaza suprafetele suport Foarte buna compatibilitate cu pardoseala sintetica finala Rezistenta mare la hidrocarburi, medii acide sau alcaline. Domenii de Utilizare Mortarul Epoxidic Bicomponent EMEX este destinat utilizarii profesionale pentru umplerea golurilor si egalizarea suprafetelor din beton in vederea aplicarii de pardoseli autonivelante sintetice, cu caracteristici de rezistenta exceptionale si de durata, perfect compatibil cu sapele epoxidice sau poliuretanice. Fisa Tehnica: http://www.emex.ro/Doc/Mortar-Epoxidic-Bicomponent.pdf

12.4 RON/Kg Romtehnochim Bucuresti

TOPCEM

TOPCEM, ciment special aditivat de amestec cu agregate si apa pentru realizarea sapei de egalizare cu consistenta semiuscata si uscare rapida. Timp de uscare pentru sapa cu grosime de 40 mm - la 4 zile, umiditate <2% prin test cu higrometru cu carbid ! Rezistenta sapa la compresiune la 28 zile: >30 N/mmp. Dozare: 200-240 kg TOPCEM/mc de sapa; un sac de 20 kg TOPCEM cu 140-160 kg agregate sort 0-8 mm sau nisip sort 0-4 mm. Ambalaj: sac 20 kg. Consum: TOPCEM 2-2,5 kg / mp la 1 cm grosime de sapa. Aplicare: manuala sau mecanizata cu pompa de sapa.

Incalzire in pardoseala ZEWOTHERM - aditiv sapa

Aditiv zewotherm / germania pentru sape impreuna cu incalziri prin pardoseala. la grosimea sapei de 60 mm se pot prepara 50 mp de sapa cu un bidon de aditiv (10 kg. continut). aditivul este utilizat pentru a imbunatati transferul termic dinspre teava inspre sapa, sa omogenizeze structura sapei si sa previna crapaturile. pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati web site-ul nostru sau sa ne contactati.

Liant sapa egalizare cu uscare in 24 ore, Mapecem

CALITATE/ SUPER PRET ! Liant hidraulic special (aditivat), pentru prepararea sapelor grosiere de egalizare, cu intarire si uscare ultrarapida, fara contractii. *Sapa ajunge la umiditate de doar 2% CM dupa numai 24 ore, pentru sapa cu o grosime de 4 cm. *Dupa 3 ore de la prepararea si turnarea sapei cu ciment Mapecem, pe ea se poate monta gresie sau piatra naturala, dupa 4 ore se poate turna sapa autonivelanta, dupa 1 zi pe sapa de egalizare se poate monta parchet masiv sau stratificat. Rez. la compresiune la 28 zile, 45 N/mmp. Dozare: 350-450 kg MAPECEM /1 mc de agregate cu sort 0-8 mm. CONSUM: 3,5-4,5 kg/mp/cm de grosime. APLICARE: amestec semiuscat, care se poate turna mecanizat cu pompe de sapa sau manual, dupa care se compacteaza si se driscuieste. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe sac de 20 kg, FARA TVA.

23.80 EURO/20 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Liant sapa cu uscare rapida Topcem

CALITATE/ SUPER PRET ! Liant hidraulic special (aditivat) pentru realizarea de sapa grosiera de egalizare cu consistenta semiuscata, cu priza normala, fara contractii si uscare rapida. Sapa ajunge la umiditate CM 2% dupa numai 4 zile. Pe sapa preparata cu ciment aditivat Topcem se poate monta prin lipire cu adezivi: gresie dupa 24 ore, marmura dupa 2 zile, parchet dupa 4 zile. Rez. la compresiune la 28 zile, 30 N/mmp. Dozare: 200 kg Topcem /1 mc de nisip 0-4 mm. CONSUM: 2 kg/mp/cm de grosime. APLICARE: amestec semiuscat, care se poate turna mecanizat cu pompe de sapa sau manual, dupa care se compacteaza si se driscuieste. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe sac de 20 kg, FARA TVA.

7.00 EURO/20 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Catalog sape MAPEI

Un document cu informatii utile, catalog de produse, dar si un ghid pentru constructori, arhitecti, personalul din executie si comerciantii care se ocupa de comercializarea materialelor utilizate la placari. Catalogul contine informatii despre marcajul CE (ce substituie agrementul tehnic) al diferitelor produse care nu mai necesita agrement tehnic. Informatii despre Sape -norma europeana (SR) EN 13813, materialele pentru sape si pardoseli. Sape de egalizare, cu consistenta semiuscata, cu grosime de turnare intre 1-8 cm. Au rol de strat suport pentru orice tip de finisaje si pot ingloba sistemul de incalzire a pardoselii. Caracteristicile principale ale acestor tipuri de sape sunt: uscare rapida, rezistente mari la sarcini, grosime de turnare redusa. Gama de materiale cuprinde: - Lianti speciali, aditivati, care se amesteca cu agregate si apa, rezultand mortarul de sapa. - Mortare predozate care in amestec doar cu apa, formeaza mortarul de sapa. Sape autonivelante cu priza si uscare rapida. Se folosesc pentru nivelarea sau corectarea diferentelor de nivel a suprafetei sapelor grosiere sau a suportului existent. Caracteristicile principale ale acestor tipuri de sape sunt: intarire si uscare rapida, rezistente mari la sarcini de compresiune si abraziune, lucrabilitate superiora. Sapele autonivelante sunt furnizate pentru urmatoarele grosimi de turnare: 3-5 mm; 0-10 mm si 3-30 mm.

0.01 RON/bucata gratuit MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: