aer conditionat aa 12 v2
.

Aer conditionat aa 12 v2

Cautari similare:
[Pagina 1 din 6]  2   3   4   5   6 

Pat pentru spital, ingrijire STIEGELMEYER Comforta

Firma HOBA TECHNIC, cu sprijinul partenerului german – LAUBER - de 20 ani pe piata din Germania, distribuie inventar nou si folosit, pentru clinici, spitale, cabinete si case de batrani. EXEMPLE: • paturi pentru îngrijit /tratat bolnavii (Stiegelmeyer, Hill-Rom si alti producători), compuse din două, trei sau patru sectiuni, cu reglare hidraulică sau electrică a înăltimii; • paturi pentru îngrijit /tratat bolnavii din lemn (Arnold si alti producători); • noptiere ( Stiegelmeyer, Hill-Rom si alti producători); • accesorii pentru paturi ( prelungiri pat, suporturi bolnavi, stative perfuzii, etc.) Pat ingrijire Stiegelmeyer Comforta 4352 - reconditonat - spatar rabatabil cu amortizor pe gaz - sistem de franare cu roata de ghidare - reglabil pe inaltime cu pompa hidraulica - suprafata utila: 2 parti rabatabile - roti 150m, - Trendelenburg / Antitrendelenburg - Culoare: alb, tabli – diverse culori ( alb, crem, tec) - Greutate pacient : max . 160Kg - suport integrat pentru lenjerie si pentru transport noptiera - produs reconditionat - optional : saltea impermeabila RG40 – 99,-€ sau Jaerven Comfort 199

Dezumidificator compact TTR 55S

Avantaje in utilizare: - tehnologie care protejeaza mediul - dezumidificare non-stop, fara dezghetare - gama larga de temperature de la 1˚C la 40˚C - dispozitiv compact si extreme de usor - eficienta inalta - ionizare pentru imbunatatirea calitatii aerului - control electronic - functia de swing(miscare a aerului) - camera filtru de aer - 3 programe de operare (auto, extra, moale) Date tehnice: - dezumidificare/24h, 30˚C/ 80% r.F. max.: 8.5-8.7 l - flux de aer: 150 m �h - principiu de functionare: uscare prin absorbtie - compresor: - - temperatura de functionare: 1˚C-40˚C - umiditate de functionare: 45-100% r.F. - dezghetare automata: fara (dezumidificare non-stop) - tensiune de alimentare: 230 V/ 50 Hz - putere max.: 0.6 kW - rezervor de apa: 3 litri - nivel de zgomot dB (A): 34-48 - lungime: 195 mm, latime: 300 mm, inaltime: 500 mm, greutate: 6.5 kg.

Baterie manometre freon R134A,R410A,R22,R404, + 2 cuple auto pentru freon

Trusa contine: 3 Furtune de 1 m, pentru freon R134A,R410A,R22,R404,R407C 2 Ceasuri (joase/inalte) cu baterie, si vizor lichid pentru freon R134A,R410A,R22,R404. 2 Cuple auto pentru freon R134A.

Console Metalice Fixe Suport Aer Conditionat 9000-12000 btu

Consola fixa 400 x 400 tabla 2mm vopsita in camp electrostatic

Piese de Frigider, oferte si promotii la www.materiale-piesefrigorifice.ro, calitate garantata la preturi accesibile.

materiale-piesefrigorifice.ro Piese de schimb si accesorii pentru orice model de aer conditionat,frigider,combina frigorifica,masina de spalat,freon,piese de frigider,scule aer conditionat.

Telecomanda universala aer conditionat

Telecomanda profesionala pentru aer conditonat pentru 1028 modele de aparate. Functionaeaza cu majoritatea aparatelor de pe piata vechi s-au noi. Telecomanda KT-1000 este un produs de ultima generatie si contine un numar mare de coduri pentru aparatele de aer coditionat. Este de calitate si poate fi programata direct sau autosearch.

Freon R410A / R407C la butelie de 1KG

BUTELIA SE POATE REANCARCA CU ORICE TIP DE FREON DUPA GOLIRE

Cupla rapida auto, inalta presiune, cu robinet QC-H

Cuple auto rapide cu robinet pentru instalatiile de aer conditionat auto, QC-H Rolul cuplei auto rapide: - conectare butelie freon (ex: R134A) la instalatia de aer conditionat auto - conectare baterie de manometre la echipamentul de aer conditionat auto. Specificatii cupla auto: - cupla pentru presiune inalta (refulare) - cupla prezinta robinet inchizind sau deschizind legatura intre instalatia de aer conditionat si bateria de manometre sau butelie - cupla rapida cu bile cu diametru interior de 16 mm - cupla auto rapida QC-H prezinta cui depresor pentru deschiderea valvei de refulare de la instalatia auto - racord filetat de 1/4" SAE pentru conectarea furtunului - racordul filetat este asezat la 90 grade fata de cupla pentru usurinta in utilizare - cupla auto de culoare rosie (presiuni inalte) pentru recunoasterea imediata

Cupla rapida auto, joasa presiune, cu robinet QC-L

Cuple auto rapide cu robinet pentru instalatiile de aer conditionat auto Rolul cuplei auto rapide: - conectare butelie freon (ex: R134A) la instalatia de aer conditionat auto - conectare baterie de manometre la echipamentul de aer conditionat auto. Specificatii cupla auto: - cupla pentru presiune joasa (aspiratie) - cupla prezinta robinet inchizind sau deschizind legatura intre instalatia de aer conditionat si bateria de manometre sau butelie - cupla rapida cu bile cu diametru interior de 14 mm - cupla auto rapida QC-L prezinta cui depresor pentru deschiderea valvei de refulare de la instalatia auto - stut filetat de 1/4" SAE pentru conectarea furtunului - stutul filetat este asezat la 90 grade fata de cupla pentru usurinta in utilizare - cupla auto de culoare albastra (presiuni joase) pentru recunoasterea imediata

Oglinda telescopica pentru inspectie sudura

Oglinda telescopica, cu diametru 52 mm, lungime variabila intre 25 - 36 cm si grad de rotire de 360 grade. Caracteristici: fixarea cu 2 articulatii permite reglarea de durata a oglinzii in orice pozitie datorita marimii corespunzatoare a oglinzii, se obtine un camp vizual mare si lizibil permite examinarea locurilor cu acces dificil, aflate in afara razei vizuale.

[Pagina 1 din 6]  2   3   4   5   6 
Rezultate in: