albine
.

Albine

Cautari similare:
   albine      stupi albine      stupi de albine   
[Pagina 1 din 1]

Discuri indepartare melci Limax 2 x 200 g

Este un granulat de raspandire lenticular pentru combaterea tuturor tipurilor de melci fara cochilie ce ataca fructele, legumele, florile si plantele ornamentale. Datorita cantitatii reduse de substanta activa, este bland cu mediul, dar totusi 100% eficient. Prin procesul special de producere, produsul nu se dizolva la umezeala sau ploaie abundenta si este rezistent la mucegai. Granulatul fara praf are un efect excelent ca momeala. Nu este toxic pentru albine sau pentru animalele folositoare pentru combaterea daunatorilor, precum arici, harciogi si altele. Este admisa utilizarea in zona caselor si a gradinilor. Un disc este util pentru 333 mp. Recomandam aplicarea produsului seara deoarece atunci devin activi melcii fara cochilie. Produs in Germania.

MARTURII NUNTA BORCANASE B04

Marturie nunta borcanas cu miere de albine (25 g) si 2 migdale, decorat cu fundita organza (diverse culori) si floricica uscata, cu capac alb/rosu/auriu.

MARTURII NUNTA BORCANASE B20

Marturie nunta borcanas cu miere de albine (50 g) si 2 migdale, decorat cu buchetel din flori uscate (rosu; bordeaux, alb, somon, galben, portocaliu, roz, mov, verde deschis/inchis, albastru, auriu), cu capac alb/rosu/auriu.

MARTURII NUNTA BORCANASE B19

Marturie nunta borcanas cu miere de albine (40 g) si 5 migdale, decorat cu hartie, fundita satin si fir de in, cu capac alb/rosu/auriu. Hartia, fundita si inul sunt disponibile in diverse culori.

MARTURII NUNTA BORCANASE B22

Marturie nunta borcanas cu miere de albine (40 g) si 5 migdale, decorat cu baton scortisoara si sfoara natur, cu capac alb/rosu/auriu.

Cutii stupi albine

cutii stupi pentru fonduri dar si pentru productie

Ceruri

Ceara albine, Montana, polietilenica, ceara de palmier, Carnauba, Candelilla, cerezina, ozokerita, parafina, etc. Ceruri pentru lumanari, pentru lemn, pielarie, lustruire, etc.

Stupi albine

Vand stupi albine diverse marimi (lada+capac cu tabla zincata + podisor + cat) la pretul de 198 ron ( TVA inclus). La cerere se pot vopsi galben, vernil sau bleu. Stupii sunt executati din scandura de 20 mm cu imbinare nut si feder. Emitem factura si certificat in vederea decontarii. Vand diverse componente pentru stupi (lada, cat, capac,podisor, fund, rama, hranitoare, podisor izgonitor).

198 RON/bucata Getica srl Ilfov
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: