aloe pentru par
.

Aloe pentru par

Cautari similare:
aloe pentru par: Rezultate in produse -(12) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 2]  2 

FIXATIV ALOE PENTRU PAR

Perfect pentru aranjare, confera parului dvs. o coafare fina, naturala care persista intreaga zi.

HERBAL ALOE BALSAM

Balsamul asigura hidratarea fara a incarca parul. Ambele au un miros placut si suav de plante si sunt suficient de delicate pentru utilizarea zilnica.

HERBAL ALOE SAMPON

Curat si revigorant, samponul pentru fiecare zi va ajuta sa combateti stresul la care este expus parul zilnic.

CONCENTRAT ALOE Herbalife

Bautura naturala cu aloe vera. Are proprietati tonifiante si nutritive. Alternativa naturala la bauturile carbogazoase. Concentrat Herbal Aloe confera o digestie sanatoasa. Este excelenta pentru un stil de viata stresant: o persoana expusa la stres isi perecliteaza sanatatea stomacului sau. In consecinta hrana nu este digerata si absorbita corespunzator. Consumand un pahar de Herbal Aloe inainte de masa iti imbunatatesti digestia. Bautura este concentrata, are un gust delicios, este usor de preparat. Are proprietati tonifiante. Consuma aceasta bautura naturala de Aloe inainte de masa. Bea cel putin de 2-3 ori pe zi. Agita recipientul inainte de utilizare. Amesteca dupa gust continutul a 2-3 capacele ale recipientului de concentrat (15 ml) in 150-200 ml apa. Pastreaza la frigider recipientul deschis. In probleme de digestie sunt necesare 3 sticle de Herbal Aloe concentrat pentru o luna. Pentru un efect maxim sucul de aloe se bea de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, inainte de masa.

Ferastraie Verticale VMS 460

Ferăstraiele verticale pentru debitat metale din seria VMS sunt concepute pentru tăierea diferitelor materiale ( de exemplu oţel, plastic, material neferoase etc). Aria de aplicaţie este predominant pentru producţia generală, conceperii sculelor de tăiat şi stanţat. Lăţime de tăiere: 455 mm Înălţime de tăiere: 255 mm Înălţimea de lucru: 935 mm Viteză de tăiere: 25 - 115 m/min Lungimea pânzei: 3490 mm Lăţimea pânzei: 3 - 16 mm Dimenisunile mesei: 600 x 500 mm aria de înclinare a mesei (în 4 direcţii): 15° Puterea motorului: 0,75 kW dispozitiv de sudare a pânzei: 2,4 kVA Dimensiunile mesei (L x D x H): 1110 x 660 x 2020 mm Greutatea aproximativă: 300 kg Echipată serial cu dispozitiv de sudare a pânzei, dispozitiv de calibrare (refacere), cuţit şi dispozitiv de ascuţire Echipată serial cu ajustare continuă a vitezei Construcţie robustă din oţel pentru mişcare lînă Ghidare precisă a benzii pentru rezultate optime la tăiere Tăiere optimă a pieselor cu forme neregulate Masă se poate înclină la 15° pe fiecare parte Pistol pentru suflare cu compressor că şi accesoriu standard Bandă de tăiere de 3 mm este că şi accesoriu opţional pentru tăieri în rază Masă mare din fontă garantează o operare sigură Accesorii standard: pânză dispozitiv de sudare a pânzei, dispozitiv de calibrare (refacere), lumină haloen Cuţit dispozitiv de ascuţire lefuitor perie pentru aşchii pistol pentru suflare Pret: 3990 euro fara tva

Ferastraie Verticale VMS 310

Ferăstraiele verticale pentru debitat metale din seria VMS sunt concepute pentru tăierea diferitelor materiale ( de exemplu oţel, plastic, material neferoase etc). Aria de aplicaţie este predominant pentru producţia generală, conceperii sculelor de tăiat şi stanţat. Lăţime de tăiere: 310 mm Înălţime de tăiere: 175 mm Înălţimea de lucru: 890 mm Viteză de tăiere: 20 - 90 m/min Lungimea pânzei: 2520 mm Lăţimea pânzei: 3 - 16 mm Dimenisunile mesei: 500 x 400 mm aria de înclinare a mesei (în 4 direcţii): 15° Puterea motorului: 0,4 kW dispozitiv de sudare a pânzei: 2,4 kVA Dimensiunile mesei (L x D x H): 920 x 550 x 1680 mm Greutatea aproximativă: 225 kg Echipată serial cu dispozitiv de sudare a pânzei, dispozitiv de calibrare (refacere), cuţit şi dispozitiv de ascuţire Echipată serial cu ajustare continuă a vitezei Construcţie robustă din oţel pentru mişcare lînă Ghidare precisă a benzii pentru rezultate optime la tăiere Tăiere optimă a pieselor cu forme neregulate Masă se poate înclină la 15° pe fiecare parte Pistol pentru suflare cu compressor că şi accesoriu standard Bandă de tăiere de 3 mm este că şi accesoriu opţional pentru tăieri în rază Masă mare din fontă garantează o operare sigură Accesorii standard: pânză dispozitiv de sudare a pânzei, dispozitiv de calibrare (refacere), lumină haloen Cuţit dispozitiv de ascuţire lefuitor perie pentru aşchii pistol pentru suflare Pret: 2950 euro fara tva

COSMETICE

SEISHO GEL ALOE VERA (125 ml) Imbunatateste tenul cu amestecul bogat de 15 extracte botanice, esente de flori si uleiuri, curata impuritatile, hidrateaza si lumineaza pielea. Contine ingredienti anti inflamatorii si antibacterieni.... SEISHO CREMA HIDRATANTA (50 ml) Crema hidratana cu actiune intensiva, lumineaza si echilibreaza nuanta pielii. Nu este uleioasa si stimuleaza colagenul, hidratand adanc pielea cu un amestec de aloe vera, grasime naturala jojoba, migdale dulci si uleiuri vegetale... SEISHO CREMA REVITALISE (200 ml) Reduce aparenta porilor si mentine pielea maleabila. O solutie revigoranta, facuta sa echilibreze pielea dupa curatare, este ideala pentru barbati, dupa barbierit. Pielea este hidratata si curatata cu apa de tradafir, si hranita cu panseluta salbatica calmanta... SEISHO CREMA LAPTE HIDRATANT (125 ml) Reduceti daunele cauzate de mediu si incurajati inlocuirea celulelor, cu aceasta crema usoara dar totodata extreme de hidratanta. Contine phytaluronate, un ingredient natural, hidratant impotriva ridurilor, impreuna cu chondrus crispus bogat in minerale, pentru repararea pielii... SEISHO CREMA ILLUMINATING SERUM (15 ml) Este un serum ce reduce aparenta liniilor fine si a ridurilor, stimuland productia de colagen si intarind elasticitatea pielii, ilumineaza pielea la modul vizibil si corecteaza imperfectiunile cu lipolight, o tehnologie luminescent patenta...

Scutec Pampers Premium Care, Nr. 4, 7 - 18 kg

Scutecul Pampers Premium Care este cel mai bun lucru dupa atingerea mamei fiind produs din materiale fine. Multe mamici considera ca bumbacul este criteriul de excelenta in cazul confortului si al finetii. Pampers Premium Care a fost creat pentru a indeplini criteriile mamicilor in ceea ce priveste finetea, partile interioare si exterioare ale scutecului fiind fabricate din astfel de materiale fine care dau senzatia de bumbac. Multe mame folosesc si alte creme pentru a oferi mai multa protectie pielii. asezind astfel un strat protector intre scutec si pielea bebelusului. Cu toate acestea aplicarea unui strat de acest fel din doua in doua ore nu ofera o protectie completa, deoarece crema poate fi absorbita de scutec sau poate patrunde in piele. Astfel Pampers iti ofera solutia prin faptul ca scutecele includ o lotiune care protejeaza pielea. Lotiunea inclusa in scutecele Pampers Premium Care contine aloe. Scutecele Pampers Premium Care sunt acoperite cu un strat exterior care faciliteaza patrunderea aerului la pielea bebelusului. Partile laterale ale scutecelor Pampers Premium Care sunt create din panglici elastice. Astfel scutecul se va pozitiona bine si va fi confortabil in timpul utilizarii.

100 RON ZonaBebe.ro Cluj

Scutec Pampers Premium Care, Nr. 3, 4 - 7 kg

Scutecul Pampers Premium Care este cel mai bun lucru dupa atingerea mamei, fiind produs din materiale fine. Multe mamici considera ca bumbacul este criteriul de excelenta in cazul confortului si al finetii. Pampers Premium Care a fost creat pentru a indeplini criteriile mamicilor in ceea ce priveste finetea, partile interioare si exterioare ale scutecului fiind fabricate din astfel de materiale fine care dau senzatia de bumbac. Multe mame folosesc si alte creme pentru a oferi mai multa protectie pielii, asezind astfel un strat protector intre scutec si pielea bebelusului. Cu toate acestea aplicarea unui strat de acest fel din doua in doua ore nu ofera o protectie completa, deoarece crema poate fi absorbita de scutec sau poate patrunde in piele. Astfel Pampers iti ofera solutia prin faptul ca scutecele includ o lotiune care protejeaza pielea. Lotiunea inclusa in scutecele Pampers Premium Care contine aloe. Scutecele Pampers Premium Care sunt acoperite cu un strat exterior, care faciliteaza patrunderea aerului la pielea bebelusului. Partile laterale ale scutecelor Pampers Premium Care sunt create din panglici elastice. Astfel scutecul se va pozitiona bine si va fi confortabil in timpul utilizarii.

69.25 RON ZonaBebe.ro Cluj

Case structura metalica

ECONOMIC, RAPID SI ECOLOGIC 100% reciclabil, otetul, ca si restul materialelor, este ecologic si ieftin. Timp de fixare redus: 8 saptamani. Performante energetic: consum redus de energie pt. incalzire datorita unei izolari termice execlente – valoea U este de 0.19 W/sa.m.xK. Reducerea stcoului de materiale si a deseuilor pe santier: volumul materialelor folosite este sensibil mai mic decat in cazul unei case montate in mod traditional. INOVATIV SI ADAPTABIL Solutii arhitecturale diferite pemtru aceeasi structura – patru case, doua case sau o casa. Adaptare la mediile climatic, economice si ecologice, prin respectarea culturii locale. Buna izolare acustica si termica. SOLID SI REZISTENT Rezistenta ridicata la vanturi puternice, cutremure si incendii, datorita combinatiei de otel galvanizat si calculelor conform normelor UE. Confort termic foarte ridicat. Constructie rezistenta: otelul este rezistent si solid; azi, procesele de galvanziare asigura o protective eficienta impotrica coroziunii. IGIENIC Constructie usor de mentinut in conditii de igiena si confort deosebite. PERSONALIZAT Spatii de viata individuale si commune, special concepute de arhitecti si designei pentru a se adapta nevoilor modern de viata si ambient. Finisaje dupa standarde inalte de siguranta si confort, folosind materiale deosebite si de calitate. COMPLET Baie, bucatarie, pardosela, ziduri, holuri, instalatii complete si fiabile.

[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: