antistrop
.

Antistrop

Cautari similare:
antistrop: Rezultate in produse -(4) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Folie pisoar V-Screen

V-Screen se ataseaza peste scurgere sau pisoar si actioneaza ca si o plasa pentru a prinde resturi de tigara, hartie si alte mizerii. Incorporata in cadrul pisoarului emana substanta care are capacitatea de a elimina mirosurile care pot exista. Este furnizat un parfum placut suplimentar pastrand pisoarul proaspat pana la 30 de zile. V-Screen are incorporata tehnologia de deodorizare care absoarbe mirosurile neplacute si vine cu o gama de 4 arome identificate printr-un punct central. Aceasta ofera o explozie de parfum atunci cand vine in contact cu lichidul. V-Screen are un unghi inovativ cu o textura antistropire pentru a pastra zona curata, o functie antialunecare pentru a se mentine in aceasi pozitie si un design compact care permite evacuarea rapida a apei din pisoar.

Mobila bucatarie Selenta

Mobila bucatarie executata din pal melaminat de 18 mm, finisaj wenge, blat termorezistent finisaj red, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Accesorii mobilier pentru bucatarie la comanda: manere din aluminiu, balamale Blum, glisiere Hafele, bara contrascurgere apa - aluminiu, picioare reglabile ascunse cu plinta din aluminiu detasabila, geamuri sablate cu rama din aluminiu pe pistoane cu gaz, picurator, cos Jolly, chiuveta inox antistropi si anticalcar. Mobila bucatarie la comanda cu Mobila Comanda .com !

Bucatarie ideal1

Dimensiuni:2800x600x2200 (LxAxH).Materiale:Pal melaminat Egger (Austria),Blat termorezistent Wodego 38mm(Germania),canturi ABS Rehau,Feronerie si accesorii de import Italia.In pret sunt incluse ca accesorii:Picurator de vase; glisiere pe bile, metalice, cu extractie totala; plinta antistrop de aluminiu;Montaj si transport in Timisoara.Se pot comanda la orice dimensiune sau design.

3200 RON/bucata Sc cocusai SRL Teleorman

Chiuvete inox

Chiuvete inox, chiuveta anticalcar si antistropi

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: