aparataj electrice
.

Aparataj electrice

[Pagina 1 din 1]

Aparate electrice modulare - Gewiss

Aparatele electrice modulare reprezinta varianta moderna de echipamente electrice pentru instalatia electrica pentru locuinte , spatii comerciale si birouri.Unul dintre cei mai mari producatori de aparataj modular este GEWISS - Italia . Gewiss produce intreaga gama de aparate modulare de cea mai buna calitate ,fiind pe piata europeana cu patru serii complete de aparate : - Gewiss Eco 60 in doua variante coloristice pentru aparataj : alb si negru -Gewiss System in doua variante coloristice pentru aparataj : alb si negru -Gewiss Playbus culoare negru pentru aparataj -Gewiss Chorus in treivariante coloristice pentru aparataj : alb ,negru si argintiu ( Titanium)

Aparate electrice pentru instalatii rezidendiale

Lotus Electronic comercializeaza toata gama de aparataj electric de cea mai buna calitate in constructie clasica sau modulara pentru realizarea instalatilor electrice casnice sau industriale de joasa si medie tensiune, de la firme de prestigiu : -VIMAR -Italia -BTICINO - Italia -Gewiss - Italia -Finder - Italia -LEGRAND - FRANTA -MERLIN GERIN - Franta -ABB - Suedia /Elvetia (fabricate in Germania si Italia) -BACHMAN Germania - CATA ,Zafir si NOVOVENT - Spania -VORTICE - Italia -Dospel, HARDI si ELPAST - Polonia

Prize modulare - Vimar Idea

Ansamblu format din trei module- priza Schuco+ priza bivalenta standard Italia cu ornament de lemn, cires. Acesta unitate se monteaza intr-o doza ST sau carton ghips de 3 module. Vimar Idea se construieste in doua variante coloristice pentru aparate ,pentru ansambluri de la 1 la 6 module in line sau etajate de 12 sau 18 module .Placile ornament sunt fabricate din tehnoplimer ( plastic) metal , lemn sau din tehnopolimer si metal care imita lemnul. Lotus Electronic comercializeaza aparate electrice modulare fabricate de urmatoarele firme italiene: -Vimar -Bticino -Gewiss - Master si aparataj electric clasic, pentru instalatia electrica din locuinte ,spatii comerciale sau cu aplicatii industriale . deasemenea comercializam : -echipamente de protectie,comanda si automatizare pentru tablouri electrice - corpuri si surse de iluminat - ventilatoare pentru bai , bucatarii ,spatii comerciale ,sali de sport si fitness -Cabluri si conductori electrici

Intrerupatoare electrice Vimar Idea - ornament Wenge

Firma italiana Vimar a dezvoltat conceptul de aparataj electric modular fapt care permite configuratii de la un modul-la 6 (7) sau chiar mai multe module intr-un ansamblu format din doza, suport si aparate in format modular. Se construiesc toate tipurile de aparate (functii) la care se pot atasa rame ornament corespunzator cu numarul de module fabricate din plastic(tehnopolimeri), metal sau lemn, intr-o mare diversitate de culori. Produsul prezentat este un ansamblu de 3 intrerupatoare Vimar Idea de culoare gri antracit cu rama din lemn Wege cu colt rotunjit (rondo) Intrerupatoarele sunt independente si pot fi conectate conform intereselor utilizatorului, sunt de 10A/230Vca sau 16A/230Vca si pot fi si iluminabile (rosu-portocaliu, verde sau albastru) pentru a fi reperate pe timpul noptii. Se monteaza intr-o doza specifica de 3 module (ST; PT sau GC).

Intrerupatoare Vimar Idea -ansamblu de 3 module

Firma italiana Vimar a dezvoltat conceptul de aparataj electric modular fapt care permite configuratii de la un modul-la 6 (7) sau chiar mai multe module intr-un ansamblu format din doza, suport si aparate in format modular. Se construiesc toate tipurile de aparate (functii) la care se pot atasa rame ornament corespunzator cu numarul de module, fabricate plastic (tehnopolimeri), metal sau lemn, intr-o mare diversitate de culori. Produsul prezentat este un ansamblu de 3 intrerupatoare Vimar Idea de culoare gri antracit cu rama din metal inox (brushed nickel). Intrerupatoarele sunt independente si pot fi conectate conform intereselor utilizatorului, sunt de 10A/230Vca sau 16A/230Vca si pot fi si iluminabile (rosu-portocaliu, verde sau albastru) pentru a fi reperate pe timpul noptii. Se monteaza intr-o doza specifica de 3 module (ST; PT sau GC).

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: