arome comanda
.

Arome comanda

Cautari similare:
arome comanda: Rezultate in produse -(3) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

OMNISCENT Sistem odorizare spatii mari

“Natura contopita cu tehnologia – pentru un ambient proaspat si revigorant” Sistemul de odorizare OMNISCENT® este unic prin abilitatea sa de a odoriza continuu si consistent spatii interioare mari, asigurand control total asupra rezultatului si intensitatii, totodata creand o ambianta pozitiva in locatii ca sali de sport, receptii, hoteluri etc. Un singur dispozitiv poate odoriza o suprafata de pana la 500 m cubi. Gama de arome OMNISCENT este foarte diversa, creata din uleiuri esentiale naturale de lemn, fructe, mirodenii, flori etc. La cerere, pot fi create / recrea arome specifice. Omniscent® sistemul de odorizare unic emite continuu o aroma controlata pentru spatiile interioare mari. OPTIUNI DE AROMA: o CITRUS – aroma efervescenta de flori de portocal o MISTIQUE – aroma dulce orientala, pe baza de vanilie o EXOTIC – flori de munte si grapefruit roz o COMFORT – prospetime pentru sanantate o CALM – esenta florala calmanta o SENSUAL – aroma proaspata, revitalizanta de fructe o COOL – aroma proaspata de ierburi, pe baza de muschi de copac o FRESH GROUND COFFEE – aroma de cafea proaspat prajita o MANGO – aroma proaspata de mango o AROME LA COMANDA – flexibilitate pentru crearea de arome la cerere (se solicitata cantitate minima)

Kit experimental, Parfumuri, Perfumery

Realizati parfumuri unice cu acest minunat experiment. Kit-ul contine 5 arome pentru realizarea de parfumuri, accesorii si instructiuni pentru realizarea acestora. Recomandat copiilor peste 8 ani. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Contine parti mici.

94.98 RON ZonaBebe.ro Cluj

Lapte praf Humana 2, fara arome (1000g)

Lapte praf Humana 2, fara arome (1000g), Humana Folgemilch 2 este recomandat copiilor de la varsta de 6 luni. - este imbogatit cu prebiotice, prezente si in laptele matern, ideale pentru dezvoltarea florei intestinale; - contine grasimile Omega 3 si Omega 6, esentiale pentru dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase ale copilasului dv; - contine 13 vitamine pentru protectia si controlul organismului; - contine minerale esentiale formarii oaselor si dezvoltarii dintilor; - este consistent si satios; - nu are gluten sau adaos de zahar. Din 1000 g lapte praf, rezulta aproximativ 7l de lapte reconstituit!

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: