art beton
.

Art beton

Cautari similare:
   cartonase ilustrate      brazi artificiali vanzare      lemn-art.ro      HARTIE FARA ACID      case parter      articole baie      sofia tartufoli      apartamente      poarta      gauri beton   
[Pagina 1 din 7]  2   3   4   5   6   7 

Placare cu lemn scari interioare

O scara din beton prezinta foarte multe imperfectiuni de aceea placarea acesteia este solutia ideala. Stairs Expert vine cu solutii moderne complete atat pentru trepte cat si pentru inchiderea golurilor cu balustrade. O lucrare profesionala de placare cu lemn transforma scara din beton intr-un ``obiect`` central de amenajare interioara.

Gaura pentru hota de bucatarie prin carotare beton cu diametrul de 132 mm

Gaura in beton cu diametrul de 132 mm este gaura ideala pentru hotele de bucatarie ai caror producatori recomanda montarea unui tub flexibil de aliminiu de 120 mm. Acest tub are diametrul interior de 120 mm si cel exterior de 127-128 mm. Acest tub flexibil este folosit la 75-80 % din hotele comercializate in Romania. Dupa practicarea gaurii in beton acest tub intra foarte usor. Gaura se face prin carotare in beton, metoda cunoscuta pentru ajantajele ei: nu produce praf, zgomot sau vibratii. In plus, este rapida si taie armaturile din beton.

Ciocan Demolator pentru spart pavaje 31 Kg +carucior+dalta

Ciocan Demolator pentru spart pavaje 31 Kg +carucior+dalta - D25980K Caracteristici Mecanismul pentru compresie cu diametru mare ofera durabilitate si performante excelente in spargerea betonului Motorul de 2000W, 95mm ofera o eficienta remarcabila si rezistenta Mecanism de percutie si motor optimizate ce ofera cea mai buna performanta de pe piata Sistemul activ de control al vibratiilor ofera siguranta, confort si o mai mare productivitate Sistemul de manere suspendate pentru absorbtia ricoseurilor si Sistemul activ de control al vibratiilor ofera vibratii scazute Modul electronic industrial pentru putere constanta sub sarcina Design ce permite acces usor la componente cand este necesara o reparatie - reduce costurile Specificatii Putere nominala: 2000 W Putere debitata: 986 W Vibratia mana/ brat: 6.6 m/s2 Cadenta (lovituri pe minut): 870 bpm Energia de impact: 68 J Sistem de prindere: 28mm Hexagonal Greutate : 31 kg Departament de Vanzari Tel: 0332 405 722 Fax: 0332 266 586 Mob: 0730 260 452 comercial@emtools.ro www.emtools.ro Va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret si date tehnice mai detaliate.

Ciocan Demolator pentru spart pavaje 31 Kg +carucior+dalta

Caracteristici Mecanismul pentru compresie cu diametru mare ofera durabilitate si performante excelente in spargerea betonului Motorul de 2000W, 95mm ofera o eficienta remarcabila si rezistenta Mecanism de percutie si motor optimizate ce ofera cea mai buna performanta de pe piata Sistemul activ de control al vibratiilor ofera siguranta, confort si o mai mare productivitate Sistemul de manere suspendate pentru absorbtia ricoseurilor si Sistemul activ de control al vibratiilor ofera vibratii scazute Modul electronic industrial pentru putere constanta sub sarcina Design ce permite acces usor la componente cand este necesara o reparatie - reduce costurile specificatii Putere nominala: 2000 W Putere debitata: 986 W Vibratia mana/ brat: 6.6 m/s2 Cadenta(lovituri pe minut): 870 bpm Energia de impact: 68 J Sistem de prindere: 28mm Hexagonal Greutate: 31 kg Departament de Vanzari Tel: 0332 405 722 Fax: 0332 266 586 Mob: 0730 260 452 comercial@emtools.ro www.emtools.ro Va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret si date tehnice mai detaliate.

Pergola

www.ciubar.ro Terasa Deck Prodsalt va propune solutii profesioniste complete pentru decking, garantand molid… Cu noi puteti beneficia de cele mei moderne terase AMERICANE tip DECK : •#Pergole, •#Gazebo. Ce ne deosebeste pe noi? Folosinm tehnologia autentic AMERICANA , o procedura eficienta si durabila prin construirea unei fundatii din beton cu boltari speciali “deck bloks” ori fundatie din beton direct in pamant, de pana la 50-60 cm pentru fiecare picior de sustinere, peste care se construieste o structura foarte rigida si stabila din lemn masiv tratat, peste care se aplica podeaua de exterior tip deck fiind fixata la vedere cu suruburi speciale din inox ori fixata cu system ascuns de clipsuri in caneluri specile concepute.Terasa are scari preconcepute din structura terasata ori scara laterala in functie de inaltimea terasei la care se aplica o balustrada de sprjin , balustrada ce pot fi aplicata pe tot perimetrul terasei ce confera un mediu intim si relaxant. www.ciubar.ro

99.99 RON/bucata PRODSALT Mures

Terasa DECK - terasa din lemn exotic

Terasa Deck – terasa tip AMERICANA ca dProdsalt va propune solutii profesioniste complete pentru decking, Ce ne deosebeste pe noi? Folosim o tehnologie autentic AMERICANA , o procedura eficienta si durabila prin construirea unei fundatii din beton cu boltari speciali “deck blok” ori fundatie din beton direct in pamant, de pana la 50-60 cm pentru fiecare picior de sustinere, peste care se construieste o structura foarte rigida si stabila din lemn masiv tratat, peste care se aplica podeaua de exterior tip deck fiind fixata la vedere cu suruburi speciale din inox ori fixata cu system ascuns de clipsuri in caneluri specile concepute.Terasa are scari preconcepute din structura terasata ori scara laterala in functie de inaltimea terasei la care se aplica o balustrada de sprjin , balustrada ce pot fi aplicata pe tot perimetrul terasei ce confera un mediu intim si relaxant. relaxant.

99.99 EURO/bucata PRODSALT Mures

Montaj aer conditionat tip spl

..WWW.NEW-ENERGYHEATING.COM....Montaj aer conditionat tip splputere 7000, 9000 pana la 12000 Btu/h NSTALAREA. Instalarea se refera la: 3 m traseu frigorific pentru monosplit, in conditiile unei singure treceri prin zid, canalul de cablu nu face obiectul acestei oferte, eventualele reparatii necesare dupa instalare nu fac obiectul prezentei oferte, instalarea se va face respectand legislatia in domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stalpi de beton si nu se executa lucrari care pun in pericol rezistenta cladirii si siguranta membrilor echipei de instalare). Montajul echipamentelor de aer conditionat se face de catre societati specializate. Echipele de instalare sunt dotate cu scule si dispozitive specifice acestei operatiuni. Pentru Timisoara, montajul este asigurat de catre echipele proprii si de catre parteneri. In afara Timisoara montajul se face de catre parteneri.In acest moment se asigura instalarea in majoritatea judetelor tarii. Pentru detalii va stam la dispozitie. Nota: Pretul montajului este valabil pentru timisoara, pentru celelalte orase pretul poate sa difere in functie de firma care face instalarea.............vizita site-ul nostru www.new-energyheating.com si veti putea vedea mai multe modele. Mai multe informatii la nr. de telefon 0721595177 http://www.bizport.ro/admin_firma.php?actiune=adauga_produs

320 RON/buc New-Energyheating Timis

POARTA AUTOPORTANTA

Ce este o Poarta Autoportanta? Poarta Autoportanta, functioneaza dupa principiile de deschidere - inchidere ale unei porti glisante, dar care nu necesita o sina pe lungimea caii de rulare. Fie inchisa, in rulare sau deschisa, poarta va ramane intotdeauna suspendata in aer, pe toata lungimea deschiderii sale. Poarta este sustinuta pe doua perechi de role incastrate intr-un bloc de fundatie solid. Ansamblul de role fixate in beton, gliseaza printr-o sina de tip tubular, fixata la partea inferioara de-a lungul portii. Atat sina cat si ansamblul de role, (cunoscute si sub denumirea de carucioare), sunt fabricate sub mai multe dimensiuni functie de greutatea, tipul si lungimea portii ce o deserveste.

APARAT CU PARGHIE PENTRU TAIERE FIER-BETON - MODEL CR

CARACTERISTICI TEHNICE: -Cadru compact format din placi sudate de otel Martin Siemens. -Piesele supuse celor mai mari eforturi sunt de otel de calitate superioara. -Lame cu 8 taisuri de otel special aliat, ce permit taierea otelului cu o rezistenta de pana la 1000 N/mm2. -Toate aparatele de taiat se furnizeaza cu parghie. -Modelele CR-28 si CR-32 sunt proiectate pentru a functiona cu 2 pozitii de parghie, cu scopul de a diminua efortul de taiere.

Oferta vanzare vila duplex in Dobroiesti

Oferta vanzare duplex in zona Dobroiesti: descriere pentru prima vila - teren 250mp, P+E+M, suprafata construita 208mp, compartimentare interior: living room+bucatarie, 1xdebarale, birou, baie servici, 2dormitoare+2bai, dressing room, spatii depozitare,mansarda deschisa, finisaje interior-gresie, faianta, parchet laminat stejar, ob.sanitare, radiatoare panou, mobila bucatarie, centrala termica, structura zidarie portanta NEXE THERMOBLOC TB30cm, stalpi, grinzi, plansee beton armat-conf. CONDICA DE BETOANE stalpi, grinzi, plansee beton armat-conf. CONDICA DE BETOANE, mansarda termoizolata lemn ignifugat+OSB3, invelitoare tabla otel VOEST ALPINE AUSTRIA, termosistem BAUMIT 6cm, utilitati- apa curenta, gaz, fosa septica 16mc, cabluTV, internet, electric. Pret 135000Euro. A doua vila fara finisaje interioare pret 105000 Euro. Pentru mai multe informatii si poze ale vilei de vanzare din Dobroiesti sau pentru alte oferte vanzare vile , vizitati site-ul agentiei http://www.alexisimobiliare.ro

135000 EURO/total Alexis Imobiliare Bucuresti
[Pagina 1 din 7]  2   3   4   5   6   7 
Rezultate in: