aspiratoare centralizate
.

Aspiratoare centralizate

Cautari similare:
[Pagina 1 din 1]

Aspirator Centralizat - Set Tubulatura

Set de tubulatura pentru aspiratoare centralizate, set-ul este suficient pentru ca. 3 orificii de aspirare. Contine: - 7 x tub 51 mm, 2.5 m lungime - 10 x bratara 51 mm cu surub fixare - 9 x cot 90, 51 mm, M/M - 3 x T 90, 51 mm, M/M/M - 4 x mufa prelungire 51 mm, M/M - lipici Posibilitati de montaj: - in perete - in sape - in pereti sandwich - dupa / in mobilier

ASPIRATOR CENTRAL ALDES C CLEANER INCL SET CURATARE CONFORT

C Cleaner ofera solutia moderna pentru curatenie si aer curat in casa dvs. Un orificiu discret in perete este inceputul sfarsitului particolelor de mizerie si a bacteriilor. Acolo se ascunde un sistem de canale care nu necesita intretinere ce conecteaza incaperile casei cu unitatea centrala care poate fi instalata in beci sau garaj. Orificiile de cuplare pot fi instalate dupa plac in camere si holuri. Acolo se introduce furtunul de aspirare si procesul de aspirare incepe automat, fara butoane si conexiuni electrice suplimentare. C Cleaner solutioneaza problema prafului, bacteriilor si al alergiilor in casa. * Setul de accesorii inclus in pret * Forta de aspirare este de 3-4 ori mai mare decat la sisteme conventionale * Forta de aspirare ramane constanta * Curatarea filtrului si intretinerea unitatii centrale fiecare 6 luni o data * Poate aspira si lichide, chiar cantitati mai mari * Aerul aspirat este filtrat si purtat in exterior, bacterii si particole fine nu raman in casa precum la aspiratoare conventionale * Livrabil cu o multitudine de accesorii * Curatarea si desinfectia conductelor cu serviete speciale care sunt aspirate prin ele * Fara conexiuni electrice de la unitatea centrala la orificii de cuplare Asa se tine curatenie in casa! Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati web site-ul nostru sau sa ne contactati.

Incalzire in pardoseala ZEWOTHERM / Germania

Sisteme de incalzire in pardoseala cu agent termic la temperaturi joasa ZEWOTHERM. Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM/Germania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire in pardoseala. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate pentru fiecare situatie in parte, fie pentru case private in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial. Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire/racire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM. Solartec ofera solutii complete in instalatii pentru eficientizarea energetica a cladirilor moderne de locuit, spatiilor comerciale sau de productie utilzand doar echipamente calitativ superioare din Germania, Elvetia, Austria sau Franta. Proiectam si instalam sisteme de incalzire in pardoseala, instalatii sanitare si alimentare cu apa potabila, sisteme de incalzire folosind pompe de caldura si panouri solare impreuna cu boilerele potrivite, sisteme de ventilare cu recuperare caldura, sisteme de aspiratoare centralizate si sisteme de generare energie electrica folosind turbine eoliene. Toate sunt proiectate cu scopul de a reduce costurile de intretinere asigurand totodata un confort ridicat.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: