autocolante auto
.

Autocolante auto

[Pagina 1 din 2]  2 

sticker copii

Autocolant (sticker) decorativ model delfin, usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, faianta etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Dimensiuni: 28 X 40 cm.

autocolant hazliu camera copii

Autocolant (sticker) decorativ model arici, usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Dimensiuni: 28 X 40 cm.

sticker hazliu camera copii

Autocolant (sticker) decorativ din vinil cu folie de transfer, model hipopotam cu fluturas; usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Dimensiuni: 28 X 40 cm.

decor perete 2 fluturi

Plansa alcatuita din doua autocolante decorative in forma de fluture, cu un model delicat roz sau negru, imprimat pe vinil transparent; se pot aplica pe orice suprafata neteda; Dimensiuni plansa: 50 X 70 cm (fiecare fluture are 42 X 32 cm).

autocolant decorativ Omida buclucasa

Autocolant (sticker) decorativ omida buclucasa, usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, laptop etc.). Model viu colorat si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Disponibil la comanda in trei dimensiuni (7 X 29 cm, 11 X 40 cm, 16 X 60 cm) si doua combinatii de culori (galben-portocaliu si verde crud-verde inchis).

sticker broscuta

Autocolant (sticker) decorativ din vinil cu folie de transfer, model broscuta; usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Disponibil la comanda in patru dimensiuni (19 X 16cm, 33 X 28 cm, 58 X 49 cm, 94 X 80 cm) si doua culori (verde crud si verde mediu).

autocolant (sticker) model marin

Autocolant (sticker) decorativ din vinil cu folie de transfer, model calut de mare; usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, faianta etc.). Model delicat, foarte potrivit pentru spatiile care reproduc universul marin, cat si pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Disponibil la comanda in trei dimensiuni (11 X 21 cm, 21 X 40 cm, 35 X 65 cm) si patru culori (turcoaz, bleumarin, bleu ciel si albastru cosmos).

Papusa Nenuco si set pentru coafat

- Papusa Nenuco reprezinta o papusa fetita, cu parul lung si blond, care poate fi coafata si aranjata cu accesoriile pentru coafat- Papusa este imbracata cu o rochita roz si pantofi asortati- Setul contine diverse accesorii pentru : aparat de impletit patul, perie, cordelute, extensii pentru par, autocolante, etc- Papusa Nenuco poate fi pieptanata si aranjata in mod repetat pentru a crea noi modele de coafuri- Inaltimea papusii este de 42 cm- Papusa este recomandata copiilor cu varsta de peste 3 ani- Dimensiune: 40 x 39 x 14 cm - Nota: Pot exista mici diferente intre imaginea de pe site si produs, care constau in: accesoriile incluse, modul de aranjare al parului si textura materialului din care sunt confectionate hainele cu care este imbracata papusa

Jucarii pentru petrecere cu baloane si suflatori

- Setul de petrecere cu baloane asigura elementele necesare pentru copii de a se juca si de a crea diverse personaje indragite de ei- Setul de petrecere contine suflatori colorate, baloane ce pot fi personalizate prin lipirea de autocolante si baloane din latex natural, impreuna cu un aparat pentru umflat baloane- Figurinele din baloane colorate vor fi create prin indoirea si inodarea baloanelor, in diferite puncte, conform instructiunilor- Setul de petrecere cu baloane este destinat copiilor cu varsta de peste 5 ani- Dimensiune: 45 x 20 cm 

Joc creativ cu baloane si figurine amuzante

- Baloanele cu figurine amuzante asigura un mod distractiv de joaca pentru copii- Jocul cu baloane dezvolta imaginatia si capacitatea de creatie a copilului- Setul contine accesorii pentru construirea mai multor figurine amuzante si baloane colorate- Accesoriile jocului includ autocolante cu care se pot decora baloanele si elemente cu care se pot construi maini si picioare pentru personajele create- Dimensiunea jocului: 15 x 20 x 4 cm- Jocul cu baloane este recomandat copiilor cu varsta de peste 4 ani 

[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: