automatizari
.

Automatizari

[Pagina 1 din 7]  2   3   4   5   6   7 

Gard metalic

AUTOMATIZARI PORTI RADIOCOMANDATE CU DESCHIDERE DE LA DISTATA Porti si garduri din fier forjat Modele deosebite la preturi deosebite.

Grilaj din fier forjat

www.loby.ro 0765302424 Confectii metalice din fier forjat In ajutorul celor care doresc, oferim o gama diversa de : porti metalice , garduri , balustrade , copertine , grilaje , decor , mobilier interior , mobilier exterior , pergole , bolti , sere , structuri metalice si alte elemente din fier forjat. Oferim servicii de intretinere periodica : vopsire si revopsire , antichizare si reparatii curente. Pentru solutiile propuse garantam rezultatele. AUTOMATIZARI PORTI RADIOCOMANDATE CU DESCHIDERE DE LA DISTATA Porti si garduri din fier forjat Modele deosebite la preturi deosebite. La comanda dumneavoastracele mai simple sau pretentioase modele.Preturi in functie de model, dar care sfideaza recesiunea economica.Totul vopsit,montat,antichizat dupa cum doriti. Toate pot fi adaptate gusturilor,pretentiilor si posibilitatilor dumneavoastra.Modele deosebite adaptate oricarei structuri arhitecturale. Design personalizat. Asteptam intrebari. www.loby.ro 0765302424

60 EURO/metru patrat Loby Construct Dambovita

INSTALATII ELECTRICE

- instalatii electrice de la A la Z - instalatii electrice refacute - tablouri electrice - iluminat interior - iluminat exterior - automatizari de orice fel

Protectie Control Pump - MA

Dispozitiv de control pentru electropompa/pompa submersibila CONTROL PUMP CONTROL PUMP-MA de la Matic se diferentiaza de alte produse similare datorita faptului ca are incorporat mai multe functii: - alimentare cu 220/240V c.a. - circuitele de comanda presostat/plutitor si sondele de nivel sunt alimentate cu tensiune scazuta -poate comanda direct un motor (electropompa) pana la 2HP cu cos_ 0,4-0.5 – echipat cu releu 30(8)A 250V a.c. -tensiune de control a sondelor de nivel 12V 3mA -led-uri de semnalizare a starii electropompei (electropompa in functiune/lipsa apa) -intrerupator pentru functionarea automata/manuala -protectie amperometrica inlocuibil in functie de comusmul motorului - CONTROL PUMP-MA poate functiona cu 3 sonde de nivel, 2 sonde de nivel bipolare sau 1-2 plutitoare electrice. - montaj pe sina DIN Poate fi folosit: - sistem de control al pompei in regim hidrofor - automatizarea pompei submeribile de drenaj - automarizarea pompei submersibile - protectia pompei submersibile impotriva lipsei de apa / protectie pentru suprasarcina. ATENTIE! In caz in care folositi CONTROL PUMP-MA pentru controlarea nivelului apei pluviala, folositi sonde de nivel bipolare MATIC. Instalarea se face intr-o reteaua electrica echipata cu intrerupator magnetotermic diferential 30mA.

Sonda de nivel tip F

Sonde de nivel din otel inoxidabil AISI 304 pentru rezervoare. Sonda de nivel unipolar pentru regulatoare electronice de nivel sau panouri de protectie pentru electropompe impotriva lipsei de apa. Filet exterior de ˝”. Lungimea sondei 120mm. Temperatura max. lichidului 50 C.

Electrovalva MATIC din alama 1”

Electrovana 2 cai cu actiune directa de apa normal inchis MATIC 1”. Filet interior de 1” Presiune minima de functionare 0.2 bar Temperatura mediu –10 °C - +90 °C etansare standard din NBR Corpul ventil este din alama Tensiune de alimentare 220V ac sau 24V ac. Electrovana de apa normal inchis este livrata complet echipata cu bobina si conector. La comanda specificati tensiunea de alimentare! La cerere sunt disponibile electrovalve cu membrana din EPDM sau FKM pentru temperature inalte.

Plutitor electric MATIC V/MC

Plutitor electric MATIC V/MC - Regulator de nivel pentru apa pana 130˚C Plutitor electric cu intrerupator mecanic 0,25A 60V a.c. 3VA Regulatoarele de nivel electric tip plutitor de la Matic sunt imune la umiditate si condens. Date tehnice Corpul extern este din otel inoxidabil AISI 304. Presiunea max. de lucru este 4 bar Temperatura max. de lucru este 130˚C Dotat cu cablu electric special pentru inalte temperature Pentru diferente de nivel mai mari de 1,5-2cm, trebuie folosite doua plutitoare pozitionate unul la nivel min. si celalalt la nivelul max.

PRESOSTAT PS1 A3R

Presostat pentru sisteme de aer conditionat sau refrigerare cu reset automat. Presostat de precizie cu diferential reglabil. Domeniu de lucru: -0,5.....7 bar Diferential reglabil: 0,5.....5 bar Temperatura mediului: de la -50˚C pana +70˚C Tipul de contact tip: SPDT (comutator cu contact comun, normal inchis/normal deschis) Contacte electrice: AC1 24(10)A-230V a.c. Montaj: filet exterior G Ľ” Producator: EMERSON Climate Technologies GmbH – ALCO Controls Fabricat: Made in Czech Republic

Plutitor electric Little-Ex

Plutitor electric pentru hidrocarburi. Plutitor electric Little-Ex Regulator de nivel omologat ATEX-EX Regulatoarele de nivel electric tip plutitor de la Matic sunt imune la umiditate şi condens. Sistemul ermetic brevetat rezistă pănă la 100 m adâncime. Regulator de nivel pentru motorina, uleiuri, etc... Little-ex este omologat EX conform normelor ATEX pentru folosirea in mediu cu presicol de explozie. Corpul extern este din polietilenă, injectat într-o piesă unică. Injectarea de poliuretan cu celulele higroscopice, elimină orice bulă de aer din interiorul corpului şi izolează regulatorul în mod ermetic. Presiunea max. de lucru este 10 bar Temperatura de lucru este intre -20 si 40˚C Comutator de comanda max. 21,4mA – 9,6V, contacte cu autocurăţare la fiecare manevră, distanţă mare între contacte. Dotat cu 5m de cablu special resistent la corosiunea hidrocarburilor.

Protectie lipsa apa Logicstop

Logicstop este un dispozitiv proiectat pentru a asigura protectia electropompelor monofazice impotriva functionarii in lipsa de apa. Dispozitivul Logicstop se poate utiliza la electropompe monofazice care au un curentul absorbit intre 3A si 8A si asigura o protectie impotriva suprasarcini si protejeaza pompa impotriva functionarii in lipsa de apa. Instalare dispozitivului nu necesita personal calificat deoarece se introduce in priza, iar stecherul pompei in dispozitiv.

[Pagina 1 din 7]  2   3   4   5   6   7 
Rezultate in: