balamale blum
.

Balamale blum

Cautari similare:
[Pagina 1 din 3]  2   3 

Mobila living PRO 13

Mobila living este confectionata la comanda si este alcatuita din: 2 dulapuri, comoda Tv si corpuri suspendate. Dulapurile sunt prevazute cu usi simple, rafturi si usi din sticla, sertare. Materiale si accesorii utilizate: pal melaminat de 18 mm, canturi ABS, sticla, glisiere si balamale Blum, manere si suporturi din aluminiu, sticla.

Mobilier living PRO 11

Mobila living este realizata la comanda din pal melaminat de 18 mm, finisajul si dimensiunile mobilierului la alegerea Dvs. Livingul pe comanda este constituit din: biblioraft, ce poate servi ca spatiu de depozitare pentru carti si obiecte decorative, un corp suspendat cu usi din sticla, rafturi si comoda. Accesorii utilizate: glisiere si balamale Blum, sticla, manere si suporturi din aluminiu.

Mobilier hol pe comanda PRO 03

Mobilier hol este realizat pe comanda din pal melaminat si este constituit din: cuier, dulap cu usa din oglinda, oglinda si comoda suspendata. Accesoriile utilizate sunt de calitate import Austria: oglinda, manere din alumniu, sistem de prinedere a pieselor ascuns, glisiere si balamale Blum. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobila hol Pro 01

Mobila hol realizata la comanda din pal melaminat de 18 mm este constituita din 2 dulapuri, 2 sertare si oglinda suspendata. Accesorii de calitate import Austria: manere si rame din aluminiu, glisiere si balamale Blum. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului.

Mobilier dormitor la comanda

Mobila dormitor realizata la comanda este constituita din: pat, 2 noptiere, dulap, birou calculator cu rollbox, dulapior mobil. Materialele si accesoriile utilizate: balamale si glisiere Blum, rotile pentru rollbox si dulapior, manere si suporturi din aluminiu. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Dormitor copii la comanda

Dormitorul pentru copii este alcatuit din: patut, o noptiera, birou si dulapior mobil pentru micuti, dulap si comoda pentru haine. Materialele si accesoriile utilizate sunt de calitate import Austria: balamale si glisire Blum, manere personalizate, rotile pentru dulapiorul mobil. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Dormitor pe comanda PRO 25

  Mobila dormitor este realizata la comanda din pal melaminat de calitate si cuprinde: pat, 2 noptiere, comoda si dulap cu usi glisante. Accesorii utilizate: glisiere si balamale Blum (import Austria), manere din aluminiu, sistem de glisare si rame din aluminiu pentru dulap. Dulapul pentru dormitor are un interior personalizat (rafturi, bara pentru haine sertare) in conformitate cu dorintele Dvs. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobila dormitor PRO 23

  Mobila dormitor este alcatuita din corpuri realizate din pal melaminat de 18 mm, canturi ABS si accesorii de calitate import Austria. Partile componente ale mobilierului pentru dormitor sunt: pat dublu, 2 noptiere si comoda, dotate cu glisiere si balamale Blum, dulap cu 4 usi simple, 2 sertare si oglinda. Finisajul este o combinatie din alb si cires California, dar poate fi modificat, la fel ca si dimensiunile si componentele dormitorului.

Dormitor la comanda PRO 22

  Dormitorul la comanda este alcatuit din pat dublu, 2 noptiere si dulap cu usi glisante. Materiale si accesorii utilizate: pal melaminat de calitate de 18 mm, canturi ABS 0.5 - 2 mm, manere de aluminiu si balamale Blum pentru noptiere, sistem de glisare si sticla fumurie pentru dulap. mobilierul pentru dormitor poate fi personalizat dupa specificatiile Dvs unice.

Bucatarie la comanda

Mobilier bucatarie confectionat la comanda din pal melaminat de 18 mm, canturi ABS 0,5 - 2 mm, blat termorezistent de 28 mm. Accesorii: balamale si glisiere Blum (import Austria), inaltator aluminiu pentru a impiedica trecerea apei intre blat si faianta, picioare reglabile ascunse cu o plinta detasabila, sistem de fixare ascuns pentru corpurile superioare. Realizam orice model pe dimensiunile si culorile preferate. Masuratori, proiect 3D, transport si montaj gratuit.

[Pagina 1 din 3]  2   3 
Rezultate in: