balansoar de gradina
.

Balansoar de gradina

[Pagina 1 din 2]  2 

Balansoar cu 3 locuri

Balansoar cu 3 locuri pentru adulti si 1 loc pentru copii. Dimensiuni: 280cm lungime, 220cm inaltime din lemn rasinos, ideal pentru casa si gradina dumneavoastra cu scop de relaxare. Se poate lacuit in orice nuanta si la comanda putem face si alte dimensiuni. Livrare prin curierat rapid in toata tara.

MOBILIER GRADINA- LEAGAN CU BALANSOAR- EXPORT

Leagan cu balansoar: Inaltimea de 2,8m cu baza de sprijin de 1,2m. Lungimea balansoarului este de 1.6m iar a leaganului este de 0.6m. Lungimea sistemului este de 3.4 m si include toate elementele de fixare.

270 EURO/buc MOBINSTAL Iasi

MOBILIER GRADINA- LEAGAN CU BALANSOAR

Leagan cu balansoar: Inaltimea de 2,8m cu baza de sprijin de 1,2m. Lungimea balansoarului este de 1.6m iar a leaganului este de 0.6m. Lungimea sistemului este de 3.4 m si include toate elementele de fixare.

940 RON/buc MOBINSTAL Iasi

Pergola Balansoar 3 persoane

Material: lemn masiv rasinoase, Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii (antiinsecte, protectie UV). Culoare: la alegere Dimensiuni Leagan: L=155cm, l=60cm, H=70cm Dimensiuni Pergola: L=300cm, l=100cm, H=200cm

Scaun balansoar Adirondack

Daca va doriti pe terasa sau in gradina, un loc intim, retras, si romantic - un balansoar poate fi exact ceea ce ai nevoie. Material: lemn masiv rasinoase. Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii. Culoare: Palisandru . Dimensiuni: H scaun=100 cm, L scaun =50 cm, l scaun =58 cm, H sezut =<40 cm

Balansoar rustic -mobilier de gradina Ma forest

BALANSOAR RUSTIC DE GRADINA REALIZAT DIN LEMN MASIV USCAT NATURAL.EXECUTAM LA COMANDA MOBILIER DE GRADINA DE CEA MAI BUNA CALITATE. ASIGURAM MONTAJ SI TRANSPORT IN TOATA TARA.

mobilier de fradina si decoratiuni

Executam diverse modele de foisoare, pergole,leagane balansoare set masa si banci ghivece de eflori amenajam cu mobilierul nostru gradini si teras etc

Mobilier gradina Timisoara - Balansoar pentru copii

O parte esentiala in dezvoltarea copiilor este sa fie activi, iar un balansoar poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru ei. Copiii nu numai ca adora sa se joace pe el, dar, de asemenea, ii transporta in propria lor lume in care soarele, curcubeele si castelele nu se termina niciodata; acolo unde isi fac prietenii adevarati. Material: lemn masiv rasinoase Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii. Culoare: la alegere. Dimensiuni: L =240 cm.

Mobilier gradina Timisoara - Balansoar cu 4 locuri pentru copii

O parte esentiala in dezvoltarea copiilor este sa fie activi, iar un balansoar poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru ei. Copiii nu numai ca adora sa se joace pe el, dar, de asemenea, ii transporta in propria lor lume in care soarele, curcubeele si castelele nu se termina niciodata; acolo unde isi fac prietenii adevarati. Material: lemn masiv rasinoase. Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii. Culoare: mahon . Dimensiuni: L =510 cm. Executam la comanda mobilier din lemn masiv pentru gradina la dimensiunile si culorile cerute de client. Pentru mai multe modele vizitati: http://www.4mygarden.ro http://www.4mygarden.bizoo.ro/ E-mail: office@4mygarden.ro Tel.: 0356808444, 0724207347, 0721363845

Mobilier gradina Timisoara - Balansoar pentru doua persoane

Daca va doriti pe terasa sau in gradina, un loc intim, retras, si romantic - un balansoar poate fi exact ceea ce ai nevoie. Este un superb balansoar de gradina, ce se poate efectua in trei modele: pentru o persoana, pentru doua persoane sau pentru trei persoane. Material: lemn masiv rasinoase. Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii. Culoare: nuc. Dimensiuni: L=160 cm, l=80 cm, H=110 cm, H sezut=60 cm. Executam la comanda mobilier din lemn masiv pentru gradina la dimensiunile si culorile cerute de client. Pentru mai multe modele vizitati: http://www.4mygarden.ro http://www.4mygarden.bizoo.ro/ E-mail: office@4mygarden.ro Tel.: 0356808444, 0724207347, 0721363845.

[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: