bebelino.ro
.

Bebelino.ro

Cautari similare:
   bebelino.ro   
[Pagina 1 din 1]

Masina de scris mecanica Barbie

Jucărie mecanică
Recomandată copiilor peste 5 ani
Dimensiuni: 32 x 12 x 35,5 cm
Este ideală pentru începători, are litere si cifre, adică 54 de caractere. Proprietăţi: derularea automată a panglicii, casetă cu panglică uşor de înlocuit, funcţii uşoare şi sigure, configuraţie solidă.

166.4 RON bebelino.ro

Masina de scris electronica Barbie

Jucarie electronica
Recomandată copiilor peste 5 ani
Dimensiuni: 38 x 12 x 38 cm
Proprietăţi: formă ergonomică, funcţii electronice, viteza de tastare-8 caractere pe secundă, configuraţie solidă, derulare automată a panglicii, sistem de tastare îmbunătăţit, casetă cu panglică uşor de înlocuit, funcţii de adiţionale de codare şi decodare. Funcţionează cu un adaptor inclus de 9 V şi 500 mA.

277.3 RON bebelino.ro

Laptop TMNT

Contine jocuri de cultura generala, de matematica, logica, gramatica si scriere, toate in limba romana. In plus, acest calculator vorbeste (tot in limba romana), incurajand copilul, sprijinindu-l cu expresii din desenele animate cu Testoasele Ninja.

198.8 RON bebelino.ro

Scaun de masa cu jucarie electronica

"Scaun Masa copil cu jucarie electronica Tavita este detasabila si ajustabila pe orizontala, Jucaria electronica este detasabila, Reglaj scaun pe 5 nivele de inaltime Inclinare scaun ajustabila, Centura siguranta in 5 puncte, 4 roti pivotante cu frane"

426.2 RON bebelino.ro
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: