bertoni star
.

Bertoni star

Cautari similare:
   friedola wehncke marine star 320      bertoni travel kid      starmilo      SC STARMILO SRL      www.starmilo.com      bertoni 1000011      genius slimstar 310      Marine Star 320      STARMILO SRL      avis star construct   
bertoni star: Rezultate in produse -(6) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Scaun auto, Bertoni, Concord

Scaun auto Concord Scaun auto grupa 0/ 1 - 0-18 kg. Spatarul este reglabil in 3 pozitii. Pentru o mai buna siguranta centura se prinde in 5 puncte. Este usor de montat. Este dotat cu un suport pentru corp si cap moale. Culiseaza pe sina de metal la 120 grade. Husa demontabila Culori disponibile: Gren stars (verde inchis) Apple gren (verde deschis) Mosaic blue (albastru) Sunrise pink (roz) Violet (mov).

338.47 RON ZonaBebe.ro Cluj

Scaun auto, Bertoni, Bumper

Scaun auto Bumper Fotoliu auto grupa 0/1 (0-18 kg). Se utilizeaza de la 0 la 4 ani. Scaunul auto este dotat cu bara de protectie frontala care se ridica si se lasa pentru o mai mare protectie a copilului in caz de impact. Bara culiseaza in spate, tetiera soft. Centura in 5 puncte, reglabila pe inaltime. Spatarul este reglabil in 3 pozitii. Culiseaza la 120 grade. Husa este detasabila si se poate spala la masina de spalat la o temperatura de 30 grade. Este usor de montat si usor de manevrat. Culori disponibile: Gren stars (verde inchis) Apple gren (verde deschis) Mosaic blue (albastru) Sunrise pink (roz) Violet (mov).

296.57 RON ZonaBebe.ro Cluj

Scaun auto, Bertoni, Pilot Plus

Scaun auto Pilot Plus Scaunul auto are suport moale de cap. Centuri de prindere in 5 puncte. Grupa de greutate este de: 0/1, 9-18 kg. Spatarul este reglabil pe 3 pozitii oferindu-i copilului o mai buna siguranta. Husa este detasabila si se poate spala la o temperatura de 30 grade celsius. Este usor de montat si de manevrat. Culori disponibile: Gren stars (verde inchis) Apple gren (verde deschis) Mosaic blue (albastru) Violet (mov).

274.52 RON ZonaBebe.ro Cluj

Scaun auto, Bertoni, Pilot

Scaun auto Pilot Grupa de varsta 1( 9-18 kg ) Spatarul este reglabil pe 3 poziti oferindu-i copilului o mai buna siguranta. Husa este detasabila si se poate spala la o temperatura de 30 grade celsius. Este usor de montat si usor de manevrat. Culori disponibile: Gren stars (verde inchis) Apple gren (verde deschis) Mosaic blue (albastru) Sunrise pink (roz) Violet (mov).

263.5 RON ZonaBebe.ro Cluj

Pat lemn, Bertoni Classic, 70x140 cm, alb cu bleu decorat cu stelute

Pat lemn Bertoni Classic Star Blue 3 laterale pline si 1 laterala gratii. 2 nivele reglaj pe inaltime. Sertar pentru depozitare. Salteaua si lenjeria nu sunt incluse. Dimensiuni 70x140 cm. Categoria 0-3 ani.

653.1 RON ZonaBebe.ro Cluj

Carucior copii Bertoni Star

Carucior marca BERTONI.Roti mixate fata,pliabil,3pozitii.Este un produs de calitate si usor de folosit.

290.00 RON/bucata a.v. tupo distribution Dolj
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: