birou managerial
.

Birou managerial

Cautari similare:
[Pagina 1 din 1]

Scaun birou M-209A

Scaun birou cu sezut si spatar tapitat si brate din poliuretan moale in versiunea GTP. Scaunul se regleaza pe inaltime cu ajutorul gas-lift-ului, iar spatarul mobil asigura balans fata spate pentru a asigura suportul lombar. Steaua metalica are roti pentru o mobilitate mai usoara. Scaune pentru birou cu Mobila Comanda .com !

Birou Directorial DM 130

Comercializam si producem pentru Dvs mobilier pentru birouri manageriale, birouri directoriale: dulapuri, vitrine, biblioteci, bibliorafturi, scaune manageriale, scaune sali de consiliu, birouri manageriale, birouri operationale etc. Mobila pentru biroul tau cu Mobila Comanda .com. Impresioneaza !

Scaun H-229

Comercializam pentru Dvs scaune pentru amenajarea birourilor, salilor de consiliu, salilor de protocol sau a spatiilor comerciale. Scaune manageriale, scaune pentru birou, scaune ergonomice, scaune moderne si de ultima generatie gasiti doar la Mobila Comanda .com !

Scaun sala consiliu S-211

Scaun fotoliu pentru salile de consiliu, salile de protocol, birouri etc. Scaun fotoliu tapitat cu tesatura fina, cu brate din elemente de metal si plastic, suport scaun - din metal. Scaune de la Mobila Comanda .com !

Birou Managerial DM- 128

Mobila pentru birou managerial: dulapuri, vitrine, bibliorafturi, biblioteca, birou managerial - finisaj calvados. Accesorii mobilier birou managerial: glisiere si manere butoni din aluminiu la sertare, balamele - usi, picioare reglabile, roti din plastic dur - parte detasabila birou managerial. Biroul tau !

Birou Managerial DM 133

Birou managerial cu rollbox mobil, mobilier realizat din pal melaminat/MDF, finisaj cires, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm, accesorii mobilier pentru birou managerial: glisiere, manere din aluminiu, roti, incuietoare cu chei, suporti din aluminiu. Mobila pentru biroul tau cu Mobila Comanda .com !

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: