birouri calculator
.

Birouri calculator

Cautari similare:
[Pagina 1 din 1]

SCAUN BORA

Modelul BORA este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si în conditiile unei munci îndelungate. Înaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul poate fi înclinat si blocat în pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea înaltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut.

160 RON/PE BUCATA ARENA S.R.L. Valcea

SCAUN 1080 MEK LX

Modelul 1080 MEK LX este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat în general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si în conditiile unei munci îndelungate. Înaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul poate fi înclinat si blocat în pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea înaltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut

220 RON/Pe bucata ARENA S.R.L. Valcea

Birou PRO 05

Ansamblu birouri de calculator alcatuite din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile dv-stra.

Birou PRO -04

Descriere: Birouri de calculator alcatuite din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitati. Masuratori,proiect,transport si montaj gratuit.

Birou PRO -03

Birouri de calculator alcatuite din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile dumneavostra. Masuratori,proiect,transport si montaj gratuit.

Birou PRO- 01

Descriere: Birouri de calculator alcatuite din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile dv-stra. Dimensiuni: Lungime: 140 cm Adâncime: 60/50/25 cm Înălţime: 150(75+75) cm Finisaje: PAL: Stejar Canturi: ABS Masuratori,proiect,transport si montaj gratuit.

Birou PRO 06

Birouri de calculator alcatuite din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra

Birou Operational DR-05-6

Birouri operationale pentru amanejarea spatiilor de birou "open space". Mobilier pentru birou realizat din pal melaminat finisaj arin maro combina cu arin gri, cant ABS de 2 mm, respectiv 0.4 mm. Accesorii birou operational: rollbox - glisiere - sertare, manere din aluminiu, chei, roti; birou operational - picioare metalice si suport mobil pentru unitate calculator. Setul de birouri se livreaza la pachet, neasamblat

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: