birouri operationale
.

Birouri operationale

Cautari similare:
   birouri operationale      birouri calculator      birouri directorial      birouri calculator oferte      birouri      birouri directoriale      birouri manageriale      birouri clasice      birouri calculator   
birouri operationale: Rezultate in produse -(4) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Birou Directorial DM 130

Comercializam si producem pentru Dvs mobilier pentru birouri manageriale, birouri directoriale: dulapuri, vitrine, biblioteci, bibliorafturi, scaune manageriale, scaune sali de consiliu, birouri manageriale, birouri operationale etc. Mobila pentru biroul tau cu Mobila Comanda .com. Impresioneaza !

Birou Operational DR-05-6

Birouri operationale pentru amanejarea spatiilor de birou "open space". Mobilier pentru birou realizat din pal melaminat finisaj arin maro combina cu arin gri, cant ABS de 2 mm, respectiv 0.4 mm. Accesorii birou operational: rollbox - glisiere - sertare, manere din aluminiu, chei, roti; birou operational - picioare metalice si suport mobil pentru unitate calculator. Setul de birouri se livreaza la pachet, neasamblat

Birou Operational DJ-808

Birou oparational pentagon cu separatoare, realizat din pal melaminat de 18 mm, finisaj stejar metal si titan, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Birou operational de la Mobila Comanda! Mobilierul pentru birou se livreaza la pachet, neasamblat.

Birou Operational DR 608

Impresionati - va clientii, angajatii chiar si concurenta cu birouri operationale de calitate, cu un design deosebit si modern de la Mobila Comanda .com ! Comandati acum birouri oparatinale, scaune pentru birouri operatinale si restul mobilierului de care aveti nevoie pentru amenajarea biroului. Mobilierul se livreaza la pachet, neasamblat.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: