bticino axolute
.

Bticino axolute

Cautari similare:
   intrerupatoare bticino matix      bticinomatix      bticino light      bticino matix      bticino      intrerupatoare Bticino      electrice modulare bticino      placi ornament bticino      doze Bticino      modulare bticino   
bticino axolute: Rezultate in produse -(4) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Intrerupatoare electrice - ansamblu 3 module Bticino Axolute

Ansamblu de trei intrerupatoare electrice modulare Bticino Axolute cu ornament din lemn si colt rotunjit . Intrerupatoarele sunt de 1P / 16A / 250Va.c. / 1modul iluminabile si pot avea urmatoarele functii : - intrerupator simplu - intrerupator cap scara - intrerupator cap cruce - pusbuton - intrerupatoare pentru jaluzele - pushbuton cu actuator pentru sistemul My Home. Intrerupatoarele ca si toate dispozitivele modulare Bticino Axolute se fabrica in doua culori (gri antracit si argintiu) , pot fi de un modul sau doua module ,cu actionare prin glisare de tip clapeta sau buton sau de tipul basculant (cumpana) . Se pot realiza ansambluri de 2;3,4 si 6 module cu colt drept sau rotunjit ,din: tehnopolimer, lemn , piele ,metal , piatra sau sticla , intr-o gama coloristica foarte mare.

Video interfon si sistem casa inteligenta Biticino My Home

Aparate electrice modulare Bticino Axolute cu functii speciale : - sisteme de control acces si supraveghere video, - interfoane si video-interfoane, monitor touch screen - centrala pentru automatizare si control, integrata in sistemul casa inteligenta" MY Home "produs de Bticino. - Senzori ,detectoare ,cronotermostate ,variatoare ,actuatoare,telecomanda, transponder, alimentatoare ,etc Axolute reprezinta cea mai noua si cea mai moderna gama de aparate modulare fabricata de firma italiana Bticino Axolute este o serie completa care contine toate aparatele electrice cu functiuni clasice cat si aparatele ultramoderne digitale conectate prin Bus cable cu o unitate centrala de control " MY Home " ( casa inteligenta )care gestioneaza toate comenzile si programele setate si permite verificare sistemului atat local cat si de la distanta prin GSM sau internet .

Intrerupatoare electrice modulare BTICINO Axolute

Aparate electrice modulare Bticino Bticino Axolute reprezinta gama de lux produsa de Bticino, fiind si cea mai noua serie. Biticinino Axolute se fabrica in doua nuante de culoare pentru aparate (gri antracit si argintiu) iar placile ornament pot fi cu colt drept sau rotunjit, fabricate din tehnopolimer, metal, piatra, piele sau sticla. La aceasta gama pot fi iluminate (LED albastru) atat intrerupatoarele cat si prizele, iar la cerere se pot folosi suporti cu LED care emit o lumina albastra pe conturul ornamentului. Intrerupatoarele pot fi cu actionare basculanta sau glisanta de tip clapeta sau buton. Bticino Axolute este o gama completa de aparate modulare, care cuprinde si toate aparatele si accesoriile pentru sistemul de casa inteligenta MY Home, interfoane si videointerfoane.

Intrerupatoare electrice modulare BTICINO Axolute

Ansamblu de trei intrerupatoare electrice modulare Bticino Axolute cu ornament din lemn si colt rotunjit . Intrerupatoarele sunt de 1P / 16A / 250Va.c. /1 modul ;iluminabile si pot avea urmatoarele functii : - intrerupator simplu - intrerupator cap scara ( deviator ) - intrerupator cruce ( inversor ) - pusbuton ( cu revenire ) - intrerupatoare pentru jaluzele ( cu revenire sau blocare 1- 0 -2 ) - pushbuton cu actuator pentru sistemul My Home. Intrerupatoarele ca si toate dispozitivele modulare Bticino Axolute se fabrica in doua culori (gri antracit si argintiu ) ,pot fi de un modul sau doua module ,cu actionare prin glisare de tip clapeta sau buton sau de tipul basculant ( cumpana) . Se pot realiza ansambluri de 2;3,4 si 6 module cu colt drept sau rotunjit ,din: tehnopolimer, lemn , piele ,metal ,piatra sau sticla , intr-o gama coloristica foarte mare.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: