camen trading co
.

Camen trading co

Cautari similare:
   vt trading      nb trading 93 srl      camen trading co      fimaxtrading.ro      NB Trading      office@fimaxtrading.ro      fimax trading      sc fimax trading srl      fimax trading srl      Camen Trading Co. Srl   
[Pagina 1 din 2]  2 

Silicagel

Silicagel cu sau fara indicator de umiditate pentru absorbtia umiditatii in vrac sau pliculete (1 g...1 kg). Placi absorbante din material plastic in amestec cu silicagel pentru absorbtia umiditatii.

Site Moleculare

Site moleculare pentru eliminarea apei din aer, gaze, lichide (hidrocarburi, uleiuri, alcool, et.) si pentru indepartarea hidrogenului sulfurat si mercaptanilor din gazele naturale si LPG.

Filtru silicagel cu indicator

Oferim filtru cu silicagel cu indicator netoxic folosit ca absorbant umiditate in diverse aplicatii industriale.

Ceara de palmier

Ceara de palmier avantaje : - lumanarea este foarte stabila in procesul de ardere iar timpul de ardere este marit substantial; - lumanarea nu curge si nu arde cu fum; - lumanarea isi pastreaza forma si ramane dura, nu se deformeaza; - lumanarea este fina si neuleioasa; - ceara de palmier absoarbe uleiurile foarte bine si pastreaza aroma pentru mult timp, motiv pentru care se poate folosi cu succes in aromaterapie; - este un produs 100% natural, ecologic, fara compusi petrochimici.

Parafina

Parafina alba sub forma de placi pentru productia de lumanari.

Filtre si materiale filtrante pentru aer

Material filtrant si filtre speciale pentru instalatii de ventilatie si climatizare, vopsitorii industriale si auto pentru purificarea aerului, retinerea particulelor de vopsea, pentru retinerea solventilor organici, prafului, noxelor, etc.

Ceruri

Ceara albine, Montana, polietilenica, ceara de palmier, Carnauba, Candelilla, cerezina, ozokerita, parafina, etc. Ceruri pentru lumanari, pentru lemn, pielarie, lustruire, etc.

Alumina activata

Alumina activata pentru uscarea aerului, a gazelor naturale, agentilor frigorifici, etc.

Lame si cutite industriale

Lame si cutite industriale din otel inoxidabil la comanda pe baza de desen, mostra..

Furtunuri industriale

Furtunuri pentru diverse aplicatii: aer, gaze, lichide, ventilatie, transport produse abrazive (rumegus, nisip, sticla, ciment, uscat/umed, mase plastice, saramura), produse alimentare, produse petroliere, produse chimice corozive, furtunuri de joasa, medie si inalta presiune, furtunuri cu insertie metalica pentru presiuni inalte si temperaturi inalte, etc.

[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: