canapea coltar
.

Canapea coltar » Mobilier camera de zi

Cautari similare:
   coltar carmen      canapea piele ecologica      canapea barolo      canapea claudia      coltar cube      mecanism pentru canapea      coltar de bucatarie      canapea westlife      coltare piele      coltar piele   
canapea coltar: Rezultate in produse -(54) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Coltar Danielle

www.mobilamall.ro Canapeaua coltar Danielle este tapitat in totalitate cu piele naturala de calitate superioara. Candrul canapelei este din lemn masiv, iar la interior este atat spuma poliuretanica cat si burete de densitate mare, pentru a nu se deforma in timp.

Coltar Majestic

www.mobilamall.ro Canapeaua coltar Majestic este complet tapitat cu piele naturala de calitate superioara. Are cadrul din lemn masiv, iar la interior spuma poliuretanica si burete de densitate mare, pentru a nu se deforma in timp.

Coltar Elisabeth

www.mobilamall.ro Canapeaua coltar Elizabeth este complet tapitat cu piele naturala de calitate superioara. Cadrul acestui coltar este realizat din lemn msaiv, iar interiorul are spuma poliuretanica si burete de densitate mare, pentru a nu se deforma in timp.

Coltar Energy

wwww.mobilamall.ro Canapeaua coltar Energy este tapitata cu stofa. Cadrul canapelei este din lemn masiv, iar interiorul din spuma poliuretanica si burete de densitate mare pentru a nu se deforma in timp.

Coltar Claudia

www.mobilamall.ro Canapeaua coltar Claudia este tapitata cu stofa. Cadrul canapelei este din lemn masiv, iar interiorul din burete de densitate mare pentru a nu se deforma in timp.

Coltar Carmen

www.mobilamall.ro Canapeaua coltar Carmen este modulara. Prin remodularea partilor componente, coltarul inglobeaza functia de extensie. Este tapitata cu stofa. Cadrul canapelei este din lemn masiv, iar interiorul din burete de densitate mare pentru a nu se deforma in timp.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: