cant ABS
.

Cant ABS

Cautari similare:
[Pagina 1 din 19]  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11 

Panouri solare Premiumplus

Colectorii plaţi performanţi Solarbayer ai seriei Premium se numără printre cei mai performanţi colectori care există la ora actuală pe piaţă. Design-ul nobil şi randamentul ridicat caracterizează acest tip de structură. Calităţile sale deosebite de absorbţie vă ajută să colectaţi o cantitate maximă de căldură. Sistemele solare de la Solarbayer cu colectori performanţi şi componentele sistemului acoperă în medie anuală până la 70% din consumul de energie pentru încălzirea apei potabile. Colectorii noştri performanţi au fost special creaţi pentru funcţionarea în instalaţii cu încălzire asistată. Acest lucru reduce considerabil costurile, de exemplu pentru petrol şi gaz, şi reduce dependenţa de formele fosile de energie. Tehnica specială de montaj a colectorilor Premium permite montarea şi în zonele mai înalte cu zăpadă, cu condiţia unei substructuri adecvate . Referitor la toleranţa şi protecţia mediului înconjurător,sistemele noastre solare vă situează de partea soarelui.

Birou Classis

Biroul Classis este realizat din pal melaminat de 36 mm grosime, iar corpul cu un sertar si usa este realizat din pal melaminat de 18 mm grosime. Corpul cu sertar si usa are dimensiunea de L 400 x l 500 x h 600. Toate canturile biroului sunt din ABS integral, iar accesoriile utilizate (balamale, glisiere) sunt import Italia. GARANTIE: 24 luni

ORZUL VERDE

Nikken considera ca cel mai bun mod de a ne hrani corpurile cu nutrientii de care au nevoie pentru o sanatate mai buna este cu produse naturale, organice si biodisponibile. http://refacetivasanatatea.blogspot.com Suntem Incantati sa prezentam noua versiune ecologica a unuia dintre cele mai populare produse Nikken, Jade GreenZymes. Se spune ca iarba de orz ar fi fost folosita de vechii egipteni, romani si vikingi pentru beneficiile aduse sanatatii. Desigur, beneficiile ierbii de orz au fost recunoscute de mult timp de catre oamenii de stiinta si, ca urmare a 40 de ani de cercetari stiintifice, Jade GreenZymes organic reprezinta o combinatie reusita de stiinta si natura. Pentru a produce Jade GreenZymes organic, iarba de orz este recoltata atunci cand substantele nutritive sunt perfect dezvoltate. Aceste substante nutritive sunt apoi concentrate prin metode brevetate si totodata premiate, de stoarcere si uscare cu spray. Este folosit numai sucul ierbii deoarece acolo se gasesc majoritatea nutrientilor si este usor de absorbit In organism. Rezultatul consta Intr-un supliment alimentar cu gust natural, curat si proaspat care poate fi savurat de Intreaga familie In orice moment. Se amesteca cu apa rece sau cu racoritoarea preferata. Pentru o schimbare si ca nutritie suplimentara, se poate amesteca cu Ciaga sau Nutri5, sau pur si simplu se presara peste salate.

Mobila living PRO 13

Mobila living este confectionata la comanda si este alcatuita din: 2 dulapuri, comoda Tv si corpuri suspendate. Dulapurile sunt prevazute cu usi simple, rafturi si usi din sticla, sertare. Materiale si accesorii utilizate: pal melaminat de 18 mm, canturi ABS, sticla, glisiere si balamale Blum, manere si suporturi din aluminiu, sticla.

Living la comanda PRO 12

Mobilier living este realizat din pal melaminat de 18 mm, sticla, canturi ABS si feronerie de calitate import Austria. Acest tip de mobilier poate fi comandat de dumneavoastra pe alte culori si dimensiuni. Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie.

Dulap baie la comanda 02

Mobilierul pentru baie reprezinta un dulap mobil, constituit din spatii de depozitare fara usi, Dulap baie este realizat din pal melaminat de 18 mm, finisaj alb, canturi ABS si blat termorezistent. Finisajul si dimensiunile pot fi modificate in functie de spatiul si preferintele Dvs.

Rollbox la comanda

Mobilierul de birou reprezinta un rollbox fara usi, dotat cu rotile pentru o manevrare usoara. Materialele si accesoriile utilizate sunt: pal melaminat de 18 mm, finisaj negru, canturi ABS, rotile. Rollboxul poate fi modificat in conformitate cu preferintele si necesitatile Dvs (design, dimensiuni, finisaj, accesorii).

Mobilier birou la comanda

Masa de conferinta este realizata la comanda din pal melaminat de 18 mm, canturi ABS si blat termorezistent de 28 mm.  Masa de conferinta poate fi confectionata pe dimensiunile si culorile alese de Dvs, astfel incat sa se incadreze perfect in biroul Dvs.

Masuta la comanda 03

Masuta este realizata din pal melaminat de 18 mm, cant ABS si feronerie de calitate import Austria.  Acest tip de mobilier poate fi comandat de dumneavoastra pe alte culori si dimensiuni. Mobila poate fi personalizata in functie de necesitatile fiecarui spatiu. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Masa cu scaune 01

Mobilierul prezinta masa cu scaune realizate la comanda din pal melaminat de 18 mm, finisaj stejar natur, canturi ABS, blat termorezistent de 28 mm. Accesoriile utilizate sunt de calitate import Austria. Finisajul, design-ul si dimensiunile pot fi modificate in functie de preferintele Dvs. Masuratori, transport si montaj gratuit.

[Pagina 1 din 19]  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11 
Rezultate in: