capsule cafea
.

Capsule cafea

[Pagina 1 din 2]  2 

Capsule cafea espresso

Capsule cafea espresso. Cafea naturala. Capsulele sunt ambalate individual in atmosfera controlata.

MicroCaps - aparat cafea espresso cu capsule

Aparat semiautomat pentru cafea espresso cu capsule monodoza Produs recomandat pentru acasa, birouri sau locatii cu consum zilnic limitat de cafea si bauturi calde. date tehnice: - construita integral din material plastic HIPS - boiler cu transfer de caldura din aluminiu - temperatura controlata de 90oC - greutate si dimensiuni: kg. 1.50 - 200x250x200mm - caracteristici electrice: ~220 Volt - 50 Hertz - 600 Watt

Gaggia for Illy + cadou 14 capsule

Două dintre cele mai celebre branduri espresso italian, Gaggia şi illy, s-au unit pentru a realiza un aparat de cafea, care oferă în mod constant cafea espresso autentica prin intermediul capsulelor illy iperEspresso. La achizitionare acestui aparat de cafea veti primi CADOU o cutie de 14 capsule de cafea Illy. Caracteristici tehnice: • Dimensiuni: 21,6 x 33,2 x 27,3 cm; • Presiune pompa de apa: 15 bar; • Capacitate container capsule: 12; • Programare cantitate cafea utilizata: Nu; • Capacitate rezervor detasabil de apa: 1 L; • Iesire apa fierbinte si abur rapid: Nu; • Abur rapid: Nu; • Carcasa: ABS; • Ajustare tavita: 2 pozitii. • Functioneaza exclusiv cu capsule de cafea Illy iperEspresso

850 RON/buc Flego Com SRL Dambovita

Capsule cafea Mauro Espresso bar

Este o cafea apreciata cu un gust plin si o aroma unica si de neconfundat, cu o crema intens colorata de alune. Pentru iubitorii de espresso mare si aromat.

1.04 RON/capsula Flego Com SRL Dambovita

Lavazza EP 850

Aparatul Lavazza Espresso Point 850 se recomanda ca aparatul ideal pentru o utilizare casnica gratie eficientei, manevrabilitatii si dimensiunilor reduse ce ii permit sa se incadreze chiar si in cele mai mici spatii. Calitatea bauturilor preparate (cafea, ceai, cappuccino) este mereu aceeasi, multumita sistemului Espresso Point. Functioneaza exclusive cu capsule de cafea Lavazza Espresso Point.

552 RON/buc Flego Com SRL Dambovita

Lavazza LB 2301

Cu un design semnat Pininfarina, modelul Lavazza Blue LB 2301 este cel mai complet espressor cu capsule Lavazza Blue. Butoanele touch senzitive si displayul digital completeaza functiile sale avansate, facandu-l alegerea ideala pentru birouri, dar poate fi perfect si in restaurante, hoteluri, pensiuni sau sali de conferinte. Acest aparat functioneaza exclusive cu capsule cafea Lavazza Blue.

2759 RON/buc Flego Com SRL Dambovita

Capsule Lavazza Blue Trio Pack - 300 buc

Pachet ce contine 3 cutii de capsule de cafea Lavazza Blue la pret redus de la 450 lei la 360 lei. Cu acest pachet faci economii de 20%. Aceste capsule sunt compatibile cu aparatele din sistemul Lavazza Blue. O cafea exceptionala cu un amestec dulce, echilibrat, usor cremos. Prajirea speciala combinata cu macinarea corecta, aduce cafelei un gust dulce particular persistent si o crema generoasa aurie. Contine 100% Arabica cu gust dulce parfumat, combinat din cafea de top braziliana si indiana.

360 RON/300 buc Flego Com SRL Dambovita

Capsule Lavazza Blue Duo Pack – 200 buc

Pachet ce contine 2 cutii de capsule de cafea Lavazza Blue la pret redus de la 300 lei la 260 lei. Cu acest pachet faci economii de 14%. Aceste capsule sunt compatibile cu aparatele din sistemul Lavazza Blue. O cafea exceptionala cu un amestec dulce, echilibrat, usor cremos. Prajirea speciala combinata cu macinarea corecta, aduce cafelei un gust dulce particular persistent si o crema generoasa aurie. Contine 100% Arabica cu gust dulce parfumat, combinat din cafea de top braziliana si indiana.

260 RON/200 buc Flego Com SRL Dambovita
[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: