case proiectate
.

Case proiectate

Cautari similare:
   plafon fals casetat      office@caselemnconstructii.ro      case zidite      case de vanzare      constructi de case      case parter      schite case      montaj tavan casetat      case din bca      case lemn pret   
[Pagina 1 din 1]

Actuator Zewotherm / Germania - Sisteme Incalzire In Pardoseala

Actuatorul inchide sau deschide circuitul de incalzire prin padoseala aferent in functie de comanda termostatului ambiental. Astfel temperatura dorita este mentinuta in permanenta stabila iari consumul energetic este redus la un minim. Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM/Germania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire in pardoseala. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate pentru fiecare situatie in parte, fie pentru case private in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial. Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire/racire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati sau sa vizitati web site-ul nostru.

Termostat Ambiental ZEWOTHERM / Germania - Incalzire in pardoseala

Termostat ambiental Zewotherm absolut silentios, 230 V, pentru sisteme de incalzire in pardoseala. Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM/Germania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire in pardoseala. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate pentru fiecare situatie in parte, fie pentru case private in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial. Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire/racire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sau vizitati web site-ul nostru.

Banda Perimetrala Zewotherm / Germania - Incalzire in Pardoseala

Banda perimetrala pentru sisteme de incalzire in pardoseala cu folie atasata pentru o etansare usoara. Dimensiuni: 150 x 8 mm, sul 25 m. Banda perimetrala este absolut necesara in sistemele de incalzire prin pardoseala. Ea preia dilatarile sapei, impiedica formarea de punti termice sau fonice si atanseaza sapa finala in lateral. Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM/Germania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire in pardoseala. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate pentru fiecare situatie in parte, fie pentru case private in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial. Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire/racire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati sau vizitati web site-ul nostru.

Incalzire in pardoseala ZEWOTHERM / Germania

Sisteme de incalzire in pardoseala cu agent termic la temperaturi joasa ZEWOTHERM. Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM/Germania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire in pardoseala. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate pentru fiecare situatie in parte, fie pentru case private in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial. Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire/racire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM. Solartec ofera solutii complete in instalatii pentru eficientizarea energetica a cladirilor moderne de locuit, spatiilor comerciale sau de productie utilzand doar echipamente calitativ superioare din Germania, Elvetia, Austria sau Franta. Proiectam si instalam sisteme de incalzire in pardoseala, instalatii sanitare si alimentare cu apa potabila, sisteme de incalzire folosind pompe de caldura si panouri solare impreuna cu boilerele potrivite, sisteme de ventilare cu recuperare caldura, sisteme de aspiratoare centralizate si sisteme de generare energie electrica folosind turbine eoliene. Toate sunt proiectate cu scopul de a reduce costurile de intretinere asigurand totodata un confort ridicat.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: