cercei cu zirconii
.

Cercei cu zirconii

Cautari similare:
cercei cu zirconii: Rezultate in produse -(25) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 3]  2   3 

Cercei cu flori albe cu roz

O pereche de cercei superbi in forma de floare. Petalele sunt acoperite cu zirconii albe iar in centru se afla un cristal roz. Imbinarea delicata dintre argintiu si roz alaturi de stralucirile zirconiului confera acestui model un aer de puritate. Pot fi asortati cu medalionul in forma de floare cu aceleasi nuante. Sistemul de prindere este tip surub.Dimensiuni: aprox. 14 mm diametru.

64 RON beprecious.ro

Inel trifoi din turcoaz

Inel din argint in forma de trifoi din turcoaz, cu zirconii albe si o agata. Este un model deosebit! Il puteti purta in set cu bratara, colierul si cerceii cu acelasi model din magazinul Be Precious! Dimensiuni: 16.9mm

69 RON beprecious.ro

Inel cu fluturas si agate

Inel de argint 925 in forma de fluturas cu corpul din agate si cu aripi acoperite cu zirconii mici. Poate forma un set superb cu cerceii cu acelasi model. Dimensiuni: diametru 16.8 mm

55 RON beprecious.ro

Colier TRIFOI din turcoaz

Colier de argint cu trifoi din pietre de turcoaz si agate rosii cu zirconii albe la partea superioara. Formeaza un set impreuna cu inelul, cerceii si bratara cu acelasi model. Pe lant nu se gasesc bilutele din poza, lantul are acelasi model, dar fara pietre.

180 RON beprecious.ro

Cercei TRIFOI din turcoaz

Cercei de argint cu trifoi din piatra de turcoaz si biluta din agata. La partea superioara sunt 3 zirconii albe. Este un model foarte frumos. Poate fi purtat in set cu inelul, colierul si bratara cu acelasi model.

111 RON beprecious.ro

Cercei perle si trifoi cu zirconii

Cercei de argint cu perle de cultura si trifoi acoperit cu zirconii. Modelul este foarte frumos si elegant.

70 RON beprecious.ro

Cercei cu perle si inima de argint

O pereche de cercei delicata, cu inimi care inglobeaza cate o perla. Sistemul de prindere are zirconii albe pe ambele parti. Dimensiuni: 15mm x 30 mm

79 RON beprecious.ro

Cercei cu zirconii corai

O pereche de cercei superbi in forma de floare, din argint 925 cu zirconii corai. Pot fi purtati impreuna cu medalioanele cu zirconii corai din magazinul nostru. Infloreste odata cu natura!Sistemul de prindere este tip surub. Dimensiuni: aprox. 14 mm diametru.

64 RON beprecious.ro

Cercei cu onix si agate

Cercei cu onix inconurat de un sirag de zirconii albe cu model din argint 925 reprezentand un foc de artificii. Este un model deosebit si poate fi purtat impreuna cu colierul cu acelasi design.Dimensiuni: aprox. 51 mm lungime x 16 mm latime (diametrul pietrei impreuna cu siragul de zirconii).

68 RON beprecious.ro

Cercei cu flori albe cu lila

O pereche de cercei superbi in forma de floare. Petalele sunt acoperite cu zirconii albe iar in centru se afla un cristal lila. Imbinarea dintre argintiu si lila alaturi de stralucirile zirconiului confera acestui model un aer chic. Pot fi asortati cu medalionul in forma de floare cu aceleasi nuante. Sistemul de prindere este tip surub.Dimensiuni: aprox. 14 mm diametru.

64 RON beprecious.ro
[Pagina 1 din 3]  2   3 
Rezultate in: