cercei flori
.

Cercei flori » Bijuterii

Cautari similare:
cercei flori: Rezultate in produse -(13) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 2]  2 

Cercei cu flori albe cu roz

O pereche de cercei superbi in forma de floare. Petalele sunt acoperite cu zirconii albe iar in centru se afla un cristal roz. Imbinarea delicata dintre argintiu si roz alaturi de stralucirile zirconiului confera acestui model un aer de puritate. Pot fi asortati cu medalionul in forma de floare cu aceleasi nuante. Sistemul de prindere este tip surub.Dimensiuni: aprox. 14 mm diametru.

64 RON beprecious.ro

Inel inima onix cu flori sculptate in sidef

Inel argint cu piatra de onix in forma de inima cu flori sculptate in sidef. Este un model deosebit. Poate fi purtat impreuna cu cerceii si medalionul cu acelasi model din colectia Be Precious. Dimensiuni: 16.9 mm diametru

92 RON beprecious.ro

Bratara flori cu TURCOAZ

Bratara de argint cu bile de turcoaz si model cu flori. Este un model deosebit de frumos. Poate fi purtat impreuna cu cerceii cu turcoaz din magazin.

99 RON beprecious.ro

Cercei flori mari

Cercei din argint 925 cu model floral. Infloriturile din argint sunt deosebite si nu vor trece neobservate. Sistem de inchidere tip french wire (carlig).Dimensiuni: 30 mm diametru; 33mm lungime

50 RON beprecious.ro

Cercei cu flori albe cu lila

O pereche de cercei superbi in forma de floare. Petalele sunt acoperite cu zirconii albe iar in centru se afla un cristal lila. Imbinarea dintre argintiu si lila alaturi de stralucirile zirconiului confera acestui model un aer chic. Pot fi asortati cu medalionul in forma de floare cu aceleasi nuante. Sistemul de prindere este tip surub.Dimensiuni: aprox. 14 mm diametru.

64 RON beprecious.ro

Cercei cu flori alb cu rosu corai

O pereche de cercei superbi in forma de floare. Petalele sunt acoperite cu zirconii albe iar in centru se afla o piatra rosu corai. Imbinarea eleganta dintre argintiu si rosu alaturi de stralucirile zirconiului confera acestui model finete. Pot fi asortati cu medalionul in forma de floare cu aceleasi nuante. Sistemul de prindere este tip surub.Dimensiuni: aprox. 14 mm diametru.

64 RON beprecious.ro

Cercei cu flori verzui cu rosu corai

O pereche de cercei superbi in forma de floare. Petalele sunt acoperite cu zirconii verzi iar in centru se afla o piatra rosu corai. Imbinarea neobisnuita dintre verde si rosu alaturi de stralucirile zirconiului confera acestui model unicitate si frumusete. Pot fi asortati cu inelul cu floari in aceleasi nuante. Sistemul de prindere este tip surub.Dimensiuni: aprox. 14 mm diametru.

64 RON beprecious.ro

Cercei cu flori aurii cu mov deschis

O pereche de cercei superbi in forma de floare, placati cu aur. Petalele sunt acoperite cu zirconii albe iar in centru se afla un cristal mov deschis. Imbinarea festiva dintre auriu si mov deschis alaturi de stralucirile zirconiului confera acestui model un aer de lux si splendoare. Sistemul de prindere este tip surub.Dimensiuni: aprox. 14 mm diametru.

64 RON beprecious.ro

Colier inflorituri si cristale

Medalion din argint 925 cu model rigid cu inflorituri si cristale naturale. Modelul vine la baza gatului. Poate fi purtat impreuna cu cerceii cu cristale naturale din magazinul nostru.Dimensiuni model: 50mm lungime x 20 mm latime; lungime lant : 34 cm

95 RON beprecious.ro

Medalion rotund cu cristale

Medalion din argint 925 in forma de cerc cu inflorituri si cristale naturale. Cheita este alcatuita din cristale albe. Poate fi purtat impreuna cu cerceii cu cristale naturale din magazinul nostru.Dimensiuni: diametru 28mm

45 RON beprecious.ro
[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: