cercei murano
.

Cercei murano

Cautari similare:
   cercei romb      cercei din perle      cercei argint inima      cercei fluturas      cercei glob      cercei perle      cercei din argint cu turcoaz      cercei din aur      cercei fluturasi      cerceii in forma de   
cercei murano: Rezultate in produse -(11) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 2]  2 

Brosa ac si cercei Murano

Brosa ac si cercei Murano->Un elegant set lucrat manual, din sticla de Murano argintie si accesorii metalice argintii.->Este ompus din brosa ac si cercei asortati.->Lungime cercei: 5cm-> ->Nota: Pentru ca bijuteriile sunt handmade, ele nu vor fi niciodata perfect identice cu poza, dar nu sufera modificari esentiale.

55 RON sensis.ro

Set sticla Murano verde

Margele de sticla de murano, cu foita de argint insirate, alcatuiesc un superb colier lucrat manual la baza gatului si cercei asortati.-> ->Accesorii argintii, diametrul pietrelor este de 12 mm.-> ->Nota: Pentru ca bijuteriile sunt handmade, ele nu vor fi niciodata perfect identice cu poza, dar nu sufera modificari esentiale.

59 RON sensis.ro

Cercei lila din sticla de Murano

Cercei lucrati manual cu sticla de Murano lila si decorati cu fluturasi. Accesoriile sunt argintii.->Lungime cercei: 5cm->Nota: Pentru ca bijuteriile sunt handmade, ele nu vor fi niciodata perfect identice cu poza, dar nu sufera modificari esentiale.

35 RON sensis.ro

Set cadou - colier si cercei Murano

Setul cadou contine un colier din sticla de Murano mov si sticla lila si cercei asortati.->Panglica textile folosita la realizarea colierului este asortata, iar accesoriile sunt argintii.->Lungimea colierului este avariabila, acesta inchizandu-se cu funda. ->Lungime cercei: 5 cm.->->Nota: Pentru ca bijuteriile sunt handmade, ele nu vor fi niciodata perfect identice cu poza, dar nu sufera modificari esentiale.

50 RON sensis.ro

Set Adela colier+cercei

Setul contine: colier (58 cm. lungime) si cercei.Culoare: aquamarin +cristal.Material: sticla de murano imbracata in "cristale de zahar" in diverse forme geometrice.Click pe poza pentru detalii!

69.99 RON baaria.com

Set Sonia colier+bratara+cercei

Setul contine: colier (90 cm. lungime), cercei, bratara.Culoare: ametista -argint.Material: sticla de murano ametista cu foita de argint in forma de dreptunghiuri rasucite si ca detaliu central un accesoriu metalic antialergic in forma de floare.Click pe poza pentru detalii!

149.99 RON baaria.com

Set Paula opalin colier+cercei

Setul contine: colier( 68cm. lungime) cu un inedit sistem de inchidere in fata si cercei.Culoare:bleu ciel.Material: sticla de murano speciala=opalin si accesorii metalice antialergice.Click pe poza pentru detalii!

109.99 RON baaria.com

Set Mozaic colier+cercei+bratara

Setul contine: colier(43 cm. lungime), cercei, bratara.Culoare: alba cu murrine multicolore.Material: sticla de murano cu murrine multicolore; accesorii metalii aurii antialergice.Click pe poza pentru detalii!

49.99 RON baaria.com

Set Ingrid colier+bratara+cercei

Setul contine: colier( 88 cm lungime), bratara, cercei.Culoare: cristal-argint.Material: sticla de murano transparenta cu foita de argint, cu forma ovala si accesorii metalice antialergice in forma de val.Cick pe poza pentru detalii!

135.99 RON baaria.com

Set Rodos colier+cercei

Setul contine: colier(lungime aproximativ 90cm) si cercei.Material:  sticla de murano turcoaz si crem, prelucrata sub forma de banuti cu rotundul imperfect si suprafata neregulata, lant metalic antialergic negru si auriu. Click pe poza pentru detalii.

84.99 RON baaria.com
[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: