colector plan
.

Colector plan

Cautari similare:
colector plan: Rezultate in produse -(6) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Curatare si igienizare saltele, mochete, covoare, tapiterii, suprafete dure - www.nextclean.ro

Aspirare cu Filtrare prin Apa - Pentru aceasta operatiune folosim echipamente profesionale cu propietati ecologice prin caracteristicile metodelor pentru care sunt folosite - Echipamentele curata in profunzime si igienizeaza toate suprafetele, eliminand toate tipurile de bacterii si microbi - Dupa terminarea operatiunilor rezultatele vor fi vizibile, echipamentele fiind dotate cu sisteme transparente de colectare a murdariei - Va recomandam metoda aspirare cu filtrare prin apa, sanatatea dumneavoastra fiind pe primul plan. Metoda Injectie - Extractie - Pentru aplicarea acestei metode folosim detergenti ecologici pentru fiecare categorie in parte si echipamente profesionale specifice - Se poate aplica pe toate suprafetele inclusiv mochete, covoare, tapiterii. - Este o metoda des intalnita pentru o curatarea in profunzime. - Practic, echipamentele pulverizeaza apa cu detergentul ecologic specific categoriei care se curata, dupa care prin putere mare de absortie a utilajelor, se extrage murdaria in rezervorul colector. - Rezultatele vor fi vizibile.

Sistem de incalzire solara apartament cu 2 camere

INCALZIREA APEI CALDE MENAJERE IN APARTAMENTE CU 2 CAMERE Venim in intampinarea solicitarilor clientilor nostri cu un nou set, ce poate fi montat pe fatadele / balcoanele blocurilor. Acest set contine 1 panou plan si un boiler bivalent de 150 de litri, ce poate deservi pe tot timpul anului cu apa calda o familie medie. Panoul poate fi montat pe partea exterioara a terasei sau pe fatada blocului, daca se primeste aprobare de la primarie. Boilerul sa va amplasa intr-un spatiu interior. Sistemul de prindere al colectorului se va fabrica conform cerintelor, pentru fiecare caz aparte. INSTALATIE SOLARA PENTRU PREPARARE APA CALDA MENAJERA, IDELA PENTRU APARTAMENTE PANOU PLAN TIP EFK, GARANTIE 10 ANI, BOILER MONOVALENT IZOLAT DE 150 LITRI, GARANTIE 5 ANI MONTARE PE SUPRAFATA EXTERIOARA A TERASEI, SAU A BLOCULUI (CU ACORDUL PRIMARIEI)

Colector plan ALU 2100H

suprafata bruta 2,14 m2 * suprafata de absorbtie 2,01 m2 * rama din profil de aluminiu eloxat, conectori 3/4'' * Sticla de 3,2mm ESG, podea de Alu Stucco cu izolatie de 40 mm vata minerala; * dimensiune panou (lung / latime / inalt) * 2047 / 1047 / 76 mm, greutate 37 kg * Absorber termic Tinox, 10 tevi 8mm; * garnituri de etansare pana la 250Co

780 EURO/bucata KASRO SOLAR SRL Arad

Panouri solare planne Roth F2

Colectorul plat Roth F2, extrem de performant, reuneste tehnica cea mai moderna cu cea mai inalta functionalitate. Este completarea optima pentru Roth Heliostar si intregeste paleta de colectoare Roth. Constructia optima a captatorului si sticla securizata solara prismatica garanteaza o viteza mare de reactie a colectorului si in cazul radiatiei solare scazute. Printr-o rama eloxata de culoare inchisa, colectorul se asorteaza optic la orice suprafata si se monteaza extraordinar de usor pe si in acoperis, pe fatada si in pozitie libera. Impreuna cu sistemele de incalzire prin suprafete radiante Roth, cantitatea de energie inmagazinata in rezervorul pufferului solar poate fi folosita si pentru a sprijini incalzirea locuintei.

Panouri solare planne RPoth Heliostar 218 si 252

Montat pe o carcasa din policarbonat inchisa din punct de vedere constructiv, colectorul plat Roth Heliostar reuneste materialul hightech cu tehnica avansata. Policarbonatul este un bun izolator, astfel incat Roth Heliostar ofera o inmagazinare optima de caldura, prin carcasa sa din policarbonat cu pereti grosi. Combinat cu captatorul de inalta performanta folosit, Roth Heliostar garanteaza astfel cea mai inalta eficacitate timp de zeci de ani. In plus, materialul se distinge prin rezistenta sa deosebita la lovituri, diferente de temperatura si raze UV. Utilizarea extrem de diversa a policarbonatului demonstreaza caracteristicile de exceptie ale acestui material.Acesta este folosit, printre altele, in industria constructoare de avioane si auto. Totodata datorita acestui material high-tech, Roth Heliostar ofera stabilitate pe termen lung, avand o greutate minima. Carcasa din policarbonat are si urmatoarele avantaje: pe de o parte, producerea sa protejeaza mediul, necesitand o cantitate de energie mai redusa decat alte materiale obisnuite (de exemplu aluminiul); pe de alta parte este rezistenta la coroziune chiar si in conditii de poluare puternica a atmosferei sau in conditii de clima maritima agresiva. Carcasa colectorului este ambutisata dintr-o singura bucata, fiind astfel extrem de etansa pe o durata lunga. Forma unica a carcasei adanc ambutisate ii ofera instalatorului avantaje clare in privinta montajului si a sigurantei.

Panouri solare cu tuburi vidate Roth

Colectorul solar cu tuburi vidate Roth, datorita parametrilor functionali de exceptie, se afla pe primul loc in categoria sa. Vacuumul fiind un foarte bun izolator termic, si oglinda parabolica CPC din spatele tuburilor, contribuie la porductia anuala de energie realizata de aceste colectoare. Ca urmare au un randament inegalabil, si o productie anuala de energie foarte ridicata. Oglinzile parabolice CPC ( Compound Parabolic Concentrators), sunt realizate dintr-o oglinda din aluminiu rezistenta la coroziune, care sunt acoperite cu un strat special protector inpotriva intemperiilor. Ca urmare a izolatiei termice foarte bune, vara produce cu 30- 40% mai multa energie ca si colectoarele plane. Iarna insa, atunci cind conditiile meteorologice sunt nefavorabile, diferenta se arata in cantitati de energie produse, de 3-4 ori mai mari decit la colectoarele plane. Continutul redus de fier al sticlei din care se fabrica tuburile vidate confera ecesteia o stabilitate mecanica ridicata rezistind si la grindina. Sticla borosilicata totodata are si o foarte buna rezistenta fata de tensiuni termice. Aceste proprietati din urma confera colectoarelor solare cu tuburi vidate o durata de viata foarte ridicata.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: