concurs
.

Concurs

Cautari similare:
   concurs      concursuri   
[Pagina 1 din 1]

Povestea primelor daruri de Crăciun

Autor: Axel Hambraeus; Ilustraţii: Agnes Keszeg- Cum poţi să explici cel mai bine unui copil de ce se oferă cadouri în preajma sărbătorilor de iarnă? Luaţi de valul consumismului în care e perceput azi Crăciunul, ca şi alte sărbători odinioară pline de semnificaţii spirituale, nu mai reuşim întotdeauna să vedem lucrurile simple pe care naşterea lui Iisus ni le arată, indiferent dacă o considerăm o legendă sau credem cu tărie în ea. - Scriitorul suedez Axel Hambraeus a reuşit, pornind de la tema biblică, să vorbească pe înţelesul copiilor despre cât de importante sunt bunătatea, compasiunea şi dorinţa de a-l ajuta pe celălalt.- Frumuseţea poveştii este conturată de ilustraţiile delicate, create în acuarelă de Ágnes Keszeg. Tânăra ilustratoare a colaborat cu numeroase edituri şi reviste din România şi Ungaria şi a obţinut, în 2009, Marele Premiu al concursului "Para de Aur" (Aranyvackor) din Budapesta.- Traducerea inspirată a Andreei Demirgian - autoare de cărţi pentru copii, traducătoare şi realizatoare de emisiuni la Radio România Internaţional - ne face să aşteptăm cu nerăbdare serile luminoase din preajma Crăciunului pentru a citi, împreună cu cei mici şi cu un ochi pe fereastră, urmărind fulgii de zăpada, această poveste despre cum fiecare dintre noi poate face lumea mai frumoasă.- Grupa de varsta: 2-7 ani- Dimensiune: 20cm x 20 cm- Caracteristici: Carte ilustrata, Coperta plasificata- Numar de pagini: 36 

Drumul distrugerii, LEGO, L8898

Drumul distrugerii - L8898 Echipele X-treme Daredevils si Backyard Blasters au intrat in cursa ! Cele doua echipe sunt in concurs strans pentru a obtine trofeul ! Echipa Backyard Blasters a preluat conducerea, pentru a-i ajunge in urma si a-i elimina din concurs. Cealalta echipa lanseaza rachete din masina lor de curse ! Oare ce sanse au cei din echipa Backyard Blasters sa castige concursul ? - Include 4 minifiguri: 2 din echipa Backyard Blasters: Bart Blaster si Billy Bob Blaster, 2 din X-treme Daredevils: MAX-treme si REX-treme ! - Contine masina de curse X-treme Daredevils si masina Backyard Blasters ! - Accessorii includ: bariera de start/finish, trofeu si platforma castigatorului ! - Masinile de cursa au lungimea de peste 15 cm fiecare !

153.76 RON ZonaBebe.ro Cluj

Robo Champ, LEGO, L3835

Robo Champ - L3835 Robo Champ de la Jocuri LEGO, un nou mod de a te juca ! Va prezentam noua gama LEGO, prima colectie de jocuri pe care le construiesti, te joci cu ele apoi le modifici. Contine zar construibil si reguli care se pot schimba, acest joc este un mod excelent de a-ti petrece timpul cu familia sau cu prietenii. Este concurs la fabrica de roboti. Primul care construieste un robot cu toate componentele la locul lor si din culori potrivite va primi trofeul din acest an si va fi numit âRobo Champâ. Daca cineva pune mana pe piesa de care ai nevoie poti sa-l furi inapoi pentru a invinge ! Este un joc distractiv si nu-ti ia mult timp, un meci dureaza aproximativ 10-15 de minute si se pot juca 2-3 persoane ! - 1 zar LEGO construibil ! - O brosura cu reguli ! - O brosura cu instructiuni de construire !

52.08 RON ZonaBebe.ro Cluj

Cusca catel, LEGO, L7583

Cusca catel - L7583 Joaca-te cu Bianca, catelusul ! Este o zi fericita pentru Bianca, catelusul â a castigat premiul intai la concurs ! Mama ei, Bella, era cat se poate de mandra ! Include Bella si Bianca, plus cusca de catel si accesorii !

48.36 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: