constructi garduri
.

Constructi garduri

[Pagina 1 din 1]

Tabla cutata

Tabla cutata este un material economic utilizat pentru acoperisuri sau fatade. Gama bogata de profile precum permite utilizarea acestora atat pentru acoperisuri cat si pentru fatade, pentru garduri si porti cat si pentru constructiile usoare.

DUPLO set constructie ferma, LEGO, L5488

DUPLO set constructie ferma - L5488 Construieste o ferma ! Constructorii tineri pot crea o gramada de scene cu acest set colorat LEGO DUPLO care contine toate elementele necesare pentru a construi animale, cladiri si vehicole. - Creativitatea incepe aici ! - Ore nesfarsite de joaca ! - Contine cuburi in 11 culori diferite ! - Include 2 minifiguri LEGO DUPLO, tractor, camion, garduri, geam si flori !

208.32 RON ZonaBebe.ro Cluj

Arhitectura peisagistica si intretinere spatii verzi

Firma specializata in amenajare spatii verzi vine in intampinarea clientilor sai cu un pachet complet de lucrari pentru amenajare gradini. Indiferent daca este vorba de amenajare spatii verzi, gradini sau simbioza unor plante dintr-o jardiniera mica consideram ca imbinarea aspectului estetic, armonios cu utilul ne reprezinta. Pachetul complet de lucrari pentru amenajare spatii verzi cuprinde: proiectare si executie gradini, parcuri si spatii verzi; executie instalatii pentru gradini (sisteme de drenaj, instalatii/sisteme automatizate de irigatii pentru irigare gradini, gazon si plante); gazonare prin insamantare sau montare rulouri gazon; realizare gradini de apa, fantani decorative, fantani arteziene, cascade, cursuri de apa; executie alpinarii, terasare pante, decopertari si umpluturi de pamant; servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori si arbusti; servicii de intretinere si reabilitare spatii verzi, gradini, plante de interior; rulouri gazon; garduri vii din diverse specii si realizare perdele din plante cataratoare; elemente de decor din piatra naturala ( alei si ziduri decorative); diagnostic si tratament plante, fertilizari si tratamente fito-sanitare; consultanta in vederea amenajarii spatiilor verzi etc.

mobilier de gradina

Facem mobiliere de gradina pergola constructii garduri Contact la telefon 0730502904 sau 0730503904 sau email benko_balazs@yahoo.com sai www.lambriu.ro

Zugraveli mecanizate

Folosim masini de zugravit de ultima generati "airless" pentru aplicarea de vopsele lavabile sau vopsele normale. Productivitate de peste 1000 m la zi. Este destinata pentru toate tipurile de constructii ( locuinte, depozite, hale industriale, garduri, fatade, ect.)

2.50 RON/mp SC Natroic SRL Vaslui

Boltari

Boltari(blocuri din beton)obtinuti in fabrica prin vibropresare, utilizati in constructii pentru zidarii de orice fel inclusiv in mediile expuse la umiditate sau intemperii(vile,case,garduri, blocuri,hale,camine de canalizare, piscine, etc). Sunt fabricati in doua dimensiuni 20x20x50, 15x20x50, produsele fiind certificate in conformitate cu SR EN 771-3:2004 cu certificatul nr. 00070. Pret: 180 lei/mc TVA inclus Produsele se vand la metru cub si sunt paletate pe un palet fiind 1,2 mc. Livrarea se face de la punct de lucru Comuna Mogosani, Judetul Dambovita, in apropiere de Orasul Gaiesti.

180 RON/mc TVA inclus SC. ROMBETON CONSTRUCT SRL Ilfov

Balustrada din fier forjat

ZAUN IMPLEMENT Firma noastra executa la comanda confectii din fier forjat; porti, garduri, balustrade, grilaje, mobilier pentru casa si gradina. Deasemeni oferim solutii pentru auromatizarea portilor. Montam usi de garaj sectionale si tip rulou.Transportul si montajul sunt incluse in pret. Persoana de contact:Adrian Marsovina Tel:0723914189

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: