constructi metalice
.

Constructi metalice

[Pagina 1 din 6]  2   3   4   5   6 

ANTREPRENORIAT IN CONSTRUCTII

L I L Structural Design ofera servicii profesionale de antreprenoriat constructii (birou antreprenoriat constructii): birou de suport tehnic, administrativ, organizatoric si logistic in realizarea constructiilor; planificarea, conducerea si coordonarea intregii activitati de realizare a unei investitii sau a unui obiect de constructie; antrepriza generala; project management (managementul proiectelor); construction management (managementul constructiilor). Antreprenoriat constructii industriale (hale industriale – metalice sau din beton armat; hale de productie; hale pentru depozitare - depozite; hale logistice; sedii firme cu spatii productive; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii industriale); antreprenoriat constructii civile (mari magazine si centre comerciale; mall-uri; supermarket-uri; hypermarket-uri; centre de retail si parcuri de retail; showroomuri; reprezentante comerciale; cinematografe; sali polivalente; pavilioane expozitionale; sedii de firme, cu sau fara showroom; cladiri de birouri; blocuri de locuinte; scoli; sali de sport; ansambluri rezidentiale; case familiale; vile; case de vacanta; pensiuni; hoteluri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii civile); antreprenoriat constructii agricole (hale zootehnice; hale de productie agricola; depozite agricole; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii agricole); antreprenoriat constructii speciale -de otel sau de beton- (pasarele metalice; structuri publicitare – panouri publicitare, unipoli publicitari, totemuri publicitare; buncare; silozuri; rezervoare; stalpi; turnuri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii speciale).

CONSULTANTA (ASISTENTA TEHNICA) IN CONSTRUCTII

L I L Structural Design ofera servicii profesionale de consultanta in constructii (birou consultanta pentru constructii): suport tehnic si asistenta tehnica de specialitate, in proiectare si executie, in orice etapa de realizare, a urmatoarelor tipuri de constructii: constructii industriale (hale industriale – metalice sau din beton armat; hale de productie; hale pentru depozitare - depozite; hale logistice; sedii firme cu spatii productive; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii industriale); constructii civile (mari magazine si centre comerciale; mall-uri; supermarket-uri; hypermarket-uri; centre de retail si parcuri de retail; showroomuri; reprezentante comerciale; cinematografe; sali polivalente; pavilioane expozitionale; sedii de firme, cu sau fara showroom; cladiri de birouri; blocuri de locuinte; scoli; sali de sport; ansambluri rezidentiale; case familiale; vile; case de vacanta; pensiuni; hoteluri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii civile); constructii agricole (hale zootehnice; hale de productie agricola; depozite agricole; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii agricole); constructii speciale -de otel sau de beton- (pasarele metalice; structuri publicitare – panouri publicitare, unipoli publicitari, totemuri publicitare; buncare; silozuri; rezervoare; stalpi; turnuri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii speciale).

PROIECTARE CONSTRUCTII

L I L Structural Design SRL Cluj-Napoca ofera servicii profesionale de roiectare / proiectare asistata in constructii (birou proiectare constructii): concepere, modelare, analiza si optimizare structurala. Proiectare constructii industriale (hale industriale – metalice sau din beton armat; hale de productie; hale pentru depozitare - depozite; hale logistice; sedii firme cu spatii productive; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii industriale); proiectare constructii civile (mari magazine si centre comerciale; mall-uri; supermarket-uri; hypermarket-uri; centre de retail si parcuri de retail; showroomuri; reprezentante comerciale; cinematografe; sali polivalente; pavilioane expozitionale; sedii de firme, cu sau fara showroom; cladiri de birouri; blocuri de locuinte; scoli; sali de sport; ansambluri rezidentiale; case familiale; vile; case de vacanta; pensiuni; hoteluri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii civile); proiectare constructii agricole (hale zootehnice; hale de productie agricola; depozite agricole; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii agricole); proiectare constructii speciale -de otel sau de beton- (pasarele metalice; structuri publicitare – panouri publicitare, unipoli publicitari, totemuri publicitare; buncare; silozuri; rezervoare; stalpi; turnuri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii speciale).

Aparat de taiere cu plasma CUT 45 - 160 amperi HF

Aparatul de taiere cu plasma CUT 45 este echipat cu control electronic al curentului de sudura. Panoul frontal este prevazut cu leduri de avertizare pentru tensiunea de taiere, lipsa aerului si supraincalzirea dispozitivelor de protectie. Este potrivit pentru taierea si gaurirea tuturor tipurilor de metal, cu un curent de taiere care nu este afectat de variatiile de tensiune sau de modificarile la piesa de lucrat. Aceasta tehnologie reduce puterea totala absorbita si extinde durata de viata a consumabilelor pentru torta. Este posibila conectarea taietorului cu plasma la un echipament CNC (Computer Numerical Control). Specificatii: Greutate (kg) 190 Tip alimentare trifazica Tensiune alimentare (V) 230/400V 50Hz Putere absorbita (60% KVA) 18 Curent maxim absorbit (A) 80 - 45 Tensiune in gol (V) 280 Curent de taiere (A) 40% 150 Trepte de reglare (nr.) 10 ÷ 160 Adanc. de taiere in otel clasa C (mm) 45 Presiune aer comprimat (bar) 6 - 6,5 Consum aer comprimat (l/min.) 250 Clasa de izolare H Clasa de protectie IP23 Dimensiuni LxlxH (mm) 710 x 551 x 865 Alte detalii: AVANTAJE: Prevazut cu ventilator de racire fortata, roti pentru transport, torta HF (echipata cu initiere de inalta frecventa); Cablu impamantare cu clesti de masa. APLICATII: Indicat atat pentru lucrari usoare cat si pentru cele grele; In general, pentru constructii si confectii metalice.

3.286 EURO/o bucata Saga Tech Bihor

Ferastraie Pentru Metal Mobile EBS 100 S

Ferastraul cu banda EBS 100 S este masina ideala pentru lucrari de montaj si constructii. Cursa este fina si lipsita de vibratii ceea ce garanteaza o taiere precisa. Capacitate de tăiere profil rotund la 90°: 100 mm Capacitate de tăiere profil rectangular la 90°: 100 x 150 mm Capacitate de tăiere profil rotund la 45°: 65 mm Capacitate de tăiere profil rectangular la 45°: 60 x 100 mm Dimensiunea pânzei de ferăstrău: 1470 x 13 x 0,65 mm Viteză de tăiere, continuă: 45 m/min Puterea motorului S1 100%: 0,37 kW Puterea motorului S6 40%: 0,55 jW Alimentarea: 230 V Dimensiunile masinii (L x D x H): 730 x 320 x 420 mm Greutate aproximativa: 23 kg Ideala pentru taierea profilelor, tuburilorm materialelor din otel, materialelor non-metalice, lemn Greutatea usoara asigura un transport usor Oprire automata la sfarsit de taiere Presiunea de taiere se face in 3 trepte Calitatea buna a materialelor asigura o cursa fina lipsita de vibratii. Lucrare precisă datorită rulmenţilor de ghidare a pânzei ferestraului Menghină rapidă de fixare insclusa ca şi echipament standard Calitate ridicata de lucru datorita carcasei de aluminiu Accesorii standard: Pânză de ferăstrău Apărătoare contra piesei Menghină de prindere Oprire automata Casetă acesorii Pret: 450 euro fara tva

Dormitor “COMFORT”

“COMFORT” este un set de dormitor clasic in stil traditional care completeaza cu succes colectia de modele “Ergodesign”. Cuprinde sifonier, scrin cu trei sertare, noptiera si pat. Elementele metalice incluse in constructia tablei patului si a noptierelor deosebesc dormitorul oferindu-i un aspect plastic caracteristic si stil contemporan cu masura. Dimensiunile si compartimentarea interioara ale sifonierului se aleg dupa catalog. Setul de dormitor poate sa fie fabricat in culori dupa alegere din catalogul de decoruri pentru “Ergodesign” de la firma austriaca Egger.

Tinichigii.Acoperisuri.Orice tip de invelitori

Echipa tanara de tinichigii in constructii cu ajutorul careia veti reusi de fiecare data sa realizati proiectele dumneavoastra in termenele si bugetele pe care le stabiliti. Asiguram servicii cu personal calificat si specializat pe piata constructiilor civile si industriale in urmatoarele domenii: distributie de materiale pentru constructii, consultanta,constructii metalice,amenajari interioare si exterioare.Montaj mansarde si acoperisuri cu invelitori de toate tipurile:tigle ceramice,tigle din mortare de ciment,tigle metalice,tabla zincata,sindrile bituminoase;cosuri de fum,ferestre mansarde,sisteme de colectare pluviala:jgheaburi si burlane,grinzi,capriori,astereala,cosoarba,popi,streasina,lambriuri,sisteme de invelitori,sarpante.Executam si reparatii mici ce necesita urgente pentru locuinta dumneavoastra.Numai lucrand cu noi puteti evita pierderi masive de timp si bani,in timp ce incepatorii vor face experiente pe banii dumneavoastra.NU EZITATI!PRETURILE NU SUNT EXAGERATE!Ne recomanda clientii nostri pentru seriozitatea cu care tratam problemele dumneavoastra.CARTEA NOASTRA DE VIZITA ESTE EXPERIENTA IN DOMENIU.NE DORIM DIN TOATA INIMA SA NE PUTETI RECOMANDA MAI DEPARTE.VA MULTUMIM.Mihai 0721683058

CONTAINERE, CABINE SI MODULE CONTAINERIZATE

Solutii rapide de spatiu de cazare sau activitate temporara pe cele mai diverse locatii ! Containerele sunt constructii usoare modulare, de dimensiuni standard avind posibilitati multiple de intrebuintare. De asemenea, mobilitatea containerelor ofera posibilitatea posesorilor sa le transporte si sale monteze in timp scurt in diverse locatii. Containerele sunt construite ca ansambluri usoare bazate pe o structura demontabila formata din podea, acoperis, stalpi si panouri cu spuma poliuretanica sau poliester pentru pereti si acoperis. Domenii de utilizare ale containerelor BELVEDERE : - container birou - container sala de conferinta - container dormitor - container grup sanitar - container dusuri - container spalatorie - container bucatarie - container sala de mese - container depozit - container dispensar - container vestiar - container cabina paznic - container PECO - garaj containerizat – containere diverse - complexe de containere Indiferent de destinatia pe care doriti sa o dati containerului Dvs.,BELVEDERE GROUP va ofera cele mai bune solutii de ergonomie si utilizare a spatiului interior. Functie de necesitatea Dvs de spatiu si confort, BELVEDERE GROUP va poate propune diverse constructii de acest tip, cu diverse optiuni: In functie de necesitatile beneficiarului, spatiul disponibil posibilitatile de amplasare,pot fi realizate containere la orice dimensiuni sau la dimensiuni atipice.

Paturi Metalice suprapuse

PATURI METALICE Simple, Duble, Suprapuse, Campanie, Fier forjat etc. Noul trend la amenajarile camerelor se face cu paturi metalice care se pot adapta pentru amenajarea camerei in stil clasic sau modern, Paturile metalice sunt de folosinta indelungata. Practice si usor de utilizat Executam la comanda paturi metalice din fier forjat si/sau profile rectangulare sau rotunde, Paturile metalice au o rezistenta deosebita si un design placut. Realizam deasemenea la comanda serii de paturi metalice simple, suprapuse/supraetajate pentru hoteluri, pensiuni,vile, spitale, santiere,camine muncitori, camine studentesti, containere locuit, internate, scoli, gradinite, unitati militare, societati care participa la licitatii, etc. Paturile metalice suprapuse dimensiuni:90*200, 80*200, 70*200, sau orice alte dimensiuni, in functie de necesitatile si optiunile beneficiarului. Constructie metalica care se poate demonta si detasa. Structura metalica le confera robustete si durabilitate. Paturile metalice se realizeaza numai la comanda La cerere se pot executa/livra si SALTELE Asteptam cu interes cererile d-vs. Cu deosebita consideratie Echipa BELVEDERE GROUP

[Pagina 1 din 6]  2   3   4   5   6 
Rezultate in: